Att mitt paket kom fram i tid det är det som är det viktigaste för mej.
Det saknades en laddare och det var negativt men efter mail kontakt så kom den.
Det stod på hemsidan att det skulle ta som Max 3 dagar men dom har passerats för länge sen🤦♂️
Enkelt å bestille og snabb levering. Produktet er også kjempefint 😊
Har svart på 20 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Punktlighet PAtt mitt paket kom fram i tid det är…
Att mitt paket kom fram i tid det är det som är det viktigaste för mej.
Enkelt å bestille og snabb levering
Enkelt å bestille og snabb levering. Produktet er også kjempefint 😊
Nr. fire
Nr, størrelse på sokker stemmer dårlig, de er for store i forhold til oppgitt nr.
Rolf

Svar fra Satana
Det stod på hemsidan att det skulle ta…

Bra produkt
Jeg er veldig fornøyd med varene mine😁
10 av 10 Toppen
Inget batteri eller laddare startar…
Inget batteri eller laddare startar inte rena skiten har betalt det men slängt den

Svar fra Satana
Rask leverans ock att produktet var…
Rask leverans ock att produktet var slik som reklamen lovet. Fina priser.
Det kom som lovst
Det saknades en laddare och det var…
Det saknades en laddare och det var negativt men efter mail kontakt så kom den.
Lav kvalitet på produkt mottatt
Lav kvalitet på produkt mottatt. Defekt etter kun et par gangers bruk. Satana bidrar heller ikke med returemballasje om dèt må til.

Styr unna
Styr unna - produktet tilsvarer ikke bildet og når du må sende returen til Danmark…. Nei dette ligner juks og bedrag. Styr unna.

Svar fra Satana
Kanontält nu blir man osynlig i skogen
Lover 14 dager 100% fornøyd garanti
Lover 14 dager 100% fornøyd garanti, men når man skal levere tilbake en vare, så oppdager du at du må sende den tilbake til DANMARK !!!
Kjøpte massasje stol.
Returfrakten koster kr. 1.200,- -og fratrekkes stolens pris ved refundering.
Såfremt massasjestolen kommer retur i defekt eller anden emballasje enn den originale, er vi nødt til å fratrekke et omkostningsgebyr på kr. 2.100,- på ordren til ompakning/omemballering av massasjestolen.
Så hvis man har kastet ytterembalasjen så må man betale 2100,- kr og 1200 kr for frakt. Dette blir på 3300,- for å returnere en vare !!! Styr unna !

Svar fra Satana
5000 Lumen Hodelykt (Feil Produkt informasjon?)
Bestillte 2 stk 5000 Lumen Hodelykt, og gledet meg til å bruke dette sammen med Kona på skitur, ladet opp lyktene før bruk og skrudde på lyset, Kjempeskuffet, Lykten på Mobiltelefonen min lyser like bra, Disse har IKKE 5000 LUMEN, kanskje ett sted mellom 2-400 lumen, huset på lykten er også av sprø plast som vil sprekke umiddelbart om den får ett støt i kuldegrader, at de opplyser om 5000 Lumen på denne lykten er Svindel!!!! Bruker angrefristen og Har bedt de sende meg returseddel slik at jeg får returnert disse hodelyktene. Kundeservicen har så langt vært veldig bra, fikk returseddel og sendingslapp, bruker Reklamasjon da det kanskje er en feil på begge lyktene siden de lyser så dårlig, Så kundeservice Topp, kvalitet på vare dårlig, derfor karakteren på 3 stjerner.