SANITINO Anmeldelser

660
TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Köszönöm szépen, gyorsan megérkezett és eredeti Stanley valóban. Mivel nem ez az első ugyanilyen munkaövem Ezért azonnal megerősítettem a varrást, a kalapácstartón bandázzsal szűkítettem, így kényelme... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Egy beépített WC szettet rendeltem, még nincs teljesen beépítve, beüzemelve de a rendelés, szállítás minden nagyon jól ment. Egyetlen bosszúságom, hogy egész júliusban ingyenes a szállítás amit csak j... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Gyors, korrekt rendelés visszajelzés, számlázás, tájékoztatás a fuvarról. A csomagolás biztonságos. A termékhez mellékelt tájékoztató és a visszaküldés lehetősége szintén kiemelkedő. A folyamatos... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Rendeltem már más oldalról makita gépet.. És sajnos egy más bóvli márkát kaptam. A céget nem sikerült utolérni. Kicsit félve rendeltem erről az oldalról. De minden rendben, örülök hogy azt kaptam amit... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Baderomsforhandlere
  2. Kjøkkenutstyr
  3. Verktøybutikk

Skrevet av virksomheten

A SANITINO 2008 óta megbízható partner a fürdőszoba- és konyhafelszerelések, valamint a háztartási és kerti kellékek beszerzésében. Kínálatunkban szaniterek, csaptelepek, zuhanykabinok, fürdőszobabútorok, tükrök és fürdőszobai kiegészítők széles választékát találja. De nem csak ezeket, most már az otthoni, kerti és konyhai felszerelések és kellékek is megtalálhatók. Velünk együtt több mint 350 000 termék közül válogathat álmai fürdőszobájába, konyhájába vagy kertjébe. Arra törekszünk, hogy kényelmes vásárlási élményt nyújtsunk Önnek, ezért széles termékválasztékkal, szakmai tanácsokkal, valamint blogunkon és közösségi oldalainkon keresztül rendszeres tájékoztatást nyújtunk az új termékekről. Cseh cég vagyunk, de webáruházunk más európai országokban is működik, mint például Szlovákia, Olaszország, Hollandia, Belgium, Franciaország, Ausztria, Németország, Spanyolország, Románia, Lengyelország és Magyarország, egységes SANITINO márkanév alatt.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

Price

Price. Same as descreptoin

14. juli 2026

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Tényleg olcsón és gyorsan tudtam…

Tényleg olcsón és gyorsan tudtam megvásárolni a rendelt termékeket, a honlapon ígért ingyenes szállítás július hónapban nem volt igaz. Ezért csak 4 csilag.

Tisztelt Vásárlónk,

Köszönjük, hogy megosztotta velünk véleményét, és örülünk, hogy elégedett volt termékeink áraival és a gyors kiszállítással.
Szeretnénk pontosítani, hogy a júliusi ingyenes szállítási akciónk valóban érvényben van, azonban az kizárólag a cégünk által az akcióba bevont, kijelölt termékekre vonatkozik, nem pedig a teljes kínálatra. Az akcióban részt vevő termékek egyértelműen jelölve vannak weboldalunkon.
Bízunk benne, hogy ez az információ segít tisztázni a félreértést, és reméljük, hogy a jövőben is vásárlóink között üdvözölhetjük.
Köszönjük értékelését és bizalmát!

Gyors

Gyors, pontos ügyintézés. Folyamatos tájékoztatás a csomag mozgásáról.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Nagyon aranyosak

Nagyon aranyosak, hogy érdeklődnek, hogyan teljesítettek, de még nem érkezett meg az árú...

10. juli 2026

Tisztelt András!

Ellenőriztem megrendelésének állapotát, valamint azt is, hogy érkezett-e hozzánk bármilyen megkeresésével kapcsolatban. Sem az e-mail címe, sem a rendelési szám alapján nem találtunk korábbi, a megrendeléshez kapcsolódó üzenetet Öntől.
Az Ön által említett e-mail egy automatikusan generált értesítés, amelyet rendszerünk a csomag feladását követően küld ki, és amely arra szolgál, hogy vásárlóink visszajelzést adhassanak a szolgáltatásunkról. Erre az üzenetre kérjük, csak a csomag kézhezvétele után válaszoljon.
Tájékoztatjuk, hogy megrendelése 2026. július 10-én elhagyta raktárunkat, és jelenleg úton van Önhöz. A küldemény állapotát a megadott csomagszám segítségével folyamatosan nyomon követheti. A szállítás várható időtartama 3–4 munkanap.
Köszönjük megértését és türelmét.

Gyors

Gyors, pontos. Köszönöm!

Dette er Trustpilot

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv