SANITINO Anmeldelser

400
TrustScore 4 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

I ordered 3 products but only received 2 in the delivery. The items that did arrive were fine, but one product from my order was missing entirely — no note or explanation included in the package. I... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Delivery service bad, communication bad (so far nobody is answering my emails) Later edit: leaving my review as it stands because I was prompted to rate the experience before the product even ar... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Am sunat recent deoarece aveam impresia ca produsul nu functioneaza bine, insa domnul de la telefon mi-a propus sa vada exact problema prin video call, m-a ghidat si a oferit solutia. S-a oferit sa vi... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super, Motocoasă foarte bună, ușor de montat, ușor de manevrat destul de silențioasa, taie foarte bine Recomand cu multă încredere Great, very good brushcutter, easy to assemble, easy to han... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Baderomsforhandlere
  2. Baderomsoppussing
  3. Kjøkkenutstyr
  4. Verktøybutikk

Skrevet av virksomheten

Încă din 2008, SANITINO a fost un partener de încredere în domeniul echipamentelor de baie și bucătărie, precum și al produselor pentru casă și grădină. Oferta noastră include o gamă variată de obiecte sanitare, baterii, cabine de duș, mobilier pentru baie, oglinzi și accesorii de baie. Și asta nu e tot! De asemenea, oferim echipamente de bucătărie și produse pentru casă și grădină. Aici poți alege din peste 350.000 de produse pentru baia, bucătăria sau grădina visurilor tale. Ne dorim să îți oferim o experiență de achiziție confortabilă, motiv pentru care îți punem la dispoziție un stoc extins de produse, consiliere profesională și actualizări regulate ale noutăților prin intermediul blogului nostru și al rețelelor sociale. Suntem o companie 100% cehă, însă magazinele noastre online sub marca unică SANITINO funcționează și în alte țări europene, precum Slovacia, Italia, Olanda, Belgia, Franța, Austria, Germania, Spania, România, Polonia și Ungaria.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(400)

339 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 1 av 5 stjerner

I ordered 3 products but only received…

I raised a formal complaint about the missing item right away, but it’s now been 7 days with no response from customer support. Not even an acknowledgment.

15. juli 2026

Good product

13. juli 2026

Bună ziua,

Vă mulțumim pentru apreciere! Ne bucurăm că sunteți mulțumit de produs.

Felicitări!

Deși valoarea comenzii a fost mică, comanda a fost tratată serios ș prompt. Felicitări!

13. juli 2026

Bună ziua,

Vă mulțumim frumos pentru apreciere! Tratăm fiecare comandă cu aceeași seriozitate, indiferent de valoarea acesteia, iar faptul că ați remarcat promptitudinea noastră ne bucură foarte mult.

Bună ziua,

Vă mulțumim frumos pentru apreciere! Ne bucurăm că ați fost mulțumit de rapiditatea livrării și de comunicarea cu echipa noastră.

Ireprosabil

12. juli 2026

Bună ziua,

Vă mulțumim frumos pentru apreciere! Ne bucurăm că experiența dumneavoastră cu SANITINO a fost ireproșabilă.

Vă mai așteptăm cu drag!

Bună ziua,

Vă mulțumim frumos pentru apreciere! Ne bucurăm că ați primit comanda fără probleme și că totul a decurs conform așteptărilor.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Am avut nevoie să rezolv ceva cu…

Am avut nevoie să rezolv ceva cu magazinul și totul s-a rezolvat rapid. Cu siguranță voi cumpăra din nou de aici.

30. juni 2026

Bună ziua,

Vă mulțumim frumos pentru recenzie și pentru încrederea acordată! Ne bucurăm că situația a fost soluționată rapid și că experiența cu echipa noastră v-a convins să reveniți.

Good customer support

Had issues with the delivery time of one of my products, I reached out to Sanitino where Natalia was very helpful to split my order into 2.

21. juli 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Bună ziua,

Vă mulțumim sincer pentru recenzie și pentru aprecierea acordată serviciului nostru de asistență! Ne bucurăm că Natalia v-a putut ajuta prin împărțirea comenzii în două expedieri și că am reușit să găsim o soluție potrivită în ciuda întârzierii unuia dintre produse.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Sunt foarte mulțumit de cumpărătură

Sunt foarte mulțumit de cumpărătură. Vânzătorul a avut o atitudine foarte bună.

30. juni 2026

Bună ziua,

Vă mulțumim frumos pentru apreciere! Ne bucurăm că sunteți foarte mulțumit de cumpărătură și că ați apreciat atitudinea echipei noastre.

Bună ziua,

Vă mulțumim frumos pentru apreciere! Ne bucurăm că totul a decurs perfect și că ați avut o experiență plăcută cu SANITINO.

Vă mai așteptăm cu drag!

Good product

Good product, good delivery

10. juli 2026

Bună ziua,

Vă mulțumim frumos pentru apreciere! Ne bucurăm că sunteți mulțumit de produs și de livrare.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Great experience with everything I…

Great experience with everything I bought from them, also had an issue which was treated carefully and I really appreciated that!

17. juli 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Bună ziua,

Vă mulțumim sincer pentru recenzie și pentru încrederea acordată! Ne bucurăm că ați avut o experiență plăcută cu produsele noastre și că am reușit să soluționăm cu atenție problema întâmpinată.

Totul ok

Totul ok, am primit exact ce aveam nevoie

9. juli 2026

Bună ziua,

Vă mulțumim frumos pentru apreciere! Ne bucurăm că totul a fost în regulă și că ați primit exact produsul de care aveați nevoie.

Foarte serioși

Livrare rapidă din stoc, prețuri bune, produse de calitate.

15. juli 2026

Bună ziua,

Vă mulțumim frumos pentru apreciere! Ne bucurăm că ați fost mulțumit de livrarea rapidă, prețurile avantajoase și calitatea produselor.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Everything was grate

Everything was grate, except some details, that are difficult to find on the site.

6. juli 2026

Bună ziua,

Vă mulțumim pentru recenzie și pentru feedback! Ne bucurăm că experiența dumneavoastră a fost una plăcută.

Ne pare rău că anumite informații au fost mai greu de găsit pe site. Vom ține cont de observația dumneavoastră pentru a îmbunătăți claritatea și accesibilitatea informațiilor.

Dette er Trustpilot

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv