God webshop med fantastisk udvalg af textiler til soveværelset. Nem bestillings- og betalingsprocedure. Hurtig levering til Danmark. Om produktet (støvgrøn Frøya lagen 180x200 cm fra Høie of Scandina... Vis mer

Se hva andre synes
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Sängvaruhuset Elgen är en svensk sängbutik som specialiserar sig på kvalitetssängar, bäddmadrasser och sängtillbehör för alla behov. Hos oss hittar du ett noga utvalt sortiment av kontinentalsängar, ramsängar och ställbara sängar från välkända svenska varumärken som Ekens, Tempur, Hilding och Carpe Diem Beds. Vi hjälper dig att välja rätt säng utifrån kropp, sovstil och komfortnivå – oavsett om du handlar i butik eller online. Många letar efter den“bästa sängen”, “svensk säng med kvalitet” eller “sängbutik i Stockholm”, och just där är vi stolta över att kunna erbjuda personlig service, snabb leverans och konkurrenskraftiga priser. Vårt mål är att göra det enkelt att sova riktigt gott. Därför kombinerar vi lång erfarenhet med expertkunskap, inspiration och tydlig vägledning. I vårt sortiment finns även täcken, kuddar och exklusiva bäddtextilier från bland annat Mille Notti, Engmo Dun och Missoni Home. Sängvaruhuset Elgen – för dig som vill hitta rätt säng med rätt känsla, från en trygg svensk återförsäljare med fokus på sömn, kvalitet och service.
Kontaktopplysninger
Karlavägen 27, 114 31, Stockholm, Sverige
- 084403200
- info@sangvaruhuset.se
- sangvaruhuset.se
Har svart på 36 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Snabb service och bra rådgivning
Snabb service och bra rådgivning. Trevligt bemötande
Handler sikkert igen
Om produktet (støvgrøn Frøya lagen 180x200 cm fra Høie of Scandinavia): dejlig svalt, køligt lagen, der krøller flatterende hvor du har ligget samtidig med at det bliver liggende hvor det skal og holder formen. Efter flere vaske og tørretumbling ved lav varme passer det stadig madrassen perfekt og farven er uforandret. Er bare helt tilfreds.
Trevligt bemötande
Bra pris på produkten men lång leveranstid
Bra pris på produkten (vet inte kvalitet ännu, den har inte kommit).
Det stora minuset är leveranstiden... 1 månad.

Kanonservice
Snabb leverans av sängben som dessutom såldes till bra pris och är snygga.
Toppen
Toppen! Enda minuset var faktura genom Svea ekonomi pga det inte gick att betala utan att ladda ner appen som också strulade, hade varit önskvärt med andra betalningsalternativ som klarna. Snabb frakt och supernöjd med varan!
The premium quality towels arrived…
The premium quality towels arrived really fast to Finland!
Snabb leverans och bra pris på Tempur…
Snabb leverans och bra pris på Tempur Sonora kudde! Allt perfekt! Beställt en kudde till min sambo också 😊.
Kunnig och engagerad personal
Kunnig och engagerad personal som verkligen tog sig tid att förstå mina behov. Jag fick snabb återkoppling kring både order och leverans, och leveransen skedde enligt överenskommen tid. Dessutom kontaktade de mig 10 minuter innan ankomst, vilket uppskattades mycket.
Exemplariskt.
Gjorde ett köp där något med frakten hängde upp sig. Ringde kundtjänst och fick hjälp direkt. Man löste detta på ett riktigt snyggt sätt så jag kan bara ge en eloge och rekommendera Sängvaruhuset.
Bra hemsida att handla sovprodukter.
Produkten som jag sökte visades tydligt med namn och storlek. Alla andra relevanta uppgifter såsom pris, leverans kostnader för olika leverans möjligheter visades också klart och tydligt. Jag kände till produktens egenskaper från en annan sajt så jag hoppade över detta. Inga krångel med beställning. Flera leverans alternativ. När saker och ting presenteras tydligt känner man sig trygg i sitt köp.
Snabbt och smidigt
This company is stealing - Never use them
I made an order with this company on the 30. november 2025 and it is now the 27. marts 2026 and i still haven't received my order and the have taken my money...
The are in fact stealing from me
i ordered 4 madrass protecters in 105cmX210cm from tempur and paid 2000 DKK for them and they was fast enough to take the money...
i can see every day that they keep claming on the webshop that the goods are in stock but they dont send them to me
instead the keep coming up with excuses
i now have no alternative the to involve the police as they have effectually stolen my oney

Bra bemötande
Tyvärr kom madrassen med en mindre transportskada.
Men Sängvaruhuset löste saken på ett bra sätt med en rejäl kompensation så att jag som kund blev nöjd.
Felet var ju trotsallt transportörens, men kompenstionen gjorde mig som kund fullt ut nöjd.
Så jag rekommenderar Sängvaruhuset
Basen i bra kundvård utgår från att…
Basen i bra kundvård utgår från att säljaren förstår kundens personlighet och vad kunden vill ha. Kunden bad att få låna hem tygprover under 30 minuter. Inga problem från säljarens sida. Denna gest underlättade för kunden som kom tillbaka och affären gjordes upp.
Utmärkt service
Ett mycket vänligt bemötande och snabb och effektiv handläggning, inkl arrangemang för "provliggning"
Saknar min vara som beställts mer än 1…
Saknar min vara som beställts mer än 1 månader sedan. Mailat 2ggr utan svar och ingen återkoppling. Väldigt dålig kundservice och begär pengarna tillbaka om jag inte får information snart.

Svar fra Sangvaruhuset
Mycket bra återkoppling vid ordern.
Mycket bra återkoppling vid ordern.
Allt löste sig till belåtenhet.
Dette er Trustpilot
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.