Selskapet har svart
Snabb leverans, varan var tyvärr lite skadad. Meddelade att varan hade en liten skada men att jag för övrigt var nöjd med leveransen. Fick snabb respons och blev ersatt med en ny vara! Service i hö... Vis mer
Selskapet har svart
Snabb leverans. Ett örngott var trasigt, det skickades ett nytt direkt, inga problem alls. Jättetrevlig kundservice! Jag kommer köpa mera sängkläder här! Rekommenderas varmt ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Selskapet har svart
Köpte en ergonomisk kudde från Borganäs of Sweden från Sovfabriken, bästa investeringen jag gjort för min nacke. Snabb frakt på två dagar också.
Selskapet har svart
Sovfabriken AB är ett familjeägt företag som specialiserat sig på sängkläder och hemtextilier. Från vårt 1200 m2 stora lager i Vinslöv erbjuder vi ett noggrant utvalt sortiment av påslakan, sängkläder, täcken, kuddar, morgonrockar, handdukar och badrumsmattor. Som familjeföretag värnar vi om personlig service och snabba leveranser - alla produkter levereras direkt från vårt eget lager.
Björkhagavägen 11, 28832, Vinslöv, Sverige
Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Företaget levererade inte enligt beställning, alltså kom ett billigare lakan!
Duchdraperi håller inte mot vattnet går igenom.
Snabb leverans och även snabb retur då jag missuppfattat lagersaldo.
Tack för supersnabb leverans och jättebra produkter God jul och gott nytt år på er alla i Sovfabriken !
Är väldigt nöjd med mina köp från Sovfabriken paketen kommer snabbt beställde en onsdag hade mina varor redan på fredagen.
Har endast beställt en gång och det var igår eftermiddag. Hämtade paketet idag eftermiddag. DET kallar jag snabb leverans!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Super trevlig service och otroligt bra bemötande 💯💯
Då mitt paket skickades till annat utlämningsställe än vad jag angivet kontaktade jag posten som sa att endast butiken jag handlat från kunde ändra det så kontaktade jag dom och fick noll hjälp, då dom sa att jag själv gjort valet vilket inte stämde, dom har även svarat efter ett par mail fram och tillbaka att dom kan göra Manilla justeringar så gjorde dom inte det eller förlängde tiden hämta ut det, så under tiden hann paketet gå tillbaka. Synd när deras hemsida såg bra ut men kommer inte handla där.

Svar fra Sovfabriken AB
Fick snabb respons och blev ersatt med en ny vara!
Service i högklass!

Svar fra Sovfabriken AB
Bästa service och otroligt trvlig personal.

Svar fra Sovfabriken AB
Beställt härifrån flera gånger och blir lika nöjd och glad varje gång. Service och fina produkter. Rekommenderas!

Svar fra Sovfabriken AB
Första gången jag beställer härifrån och fick en defekt vara med fläckar på ett dyrt bäddset. Man ska inte behöva ta emot en defekt vara utan kompensation (betalade ändå 1200kr), just på grund av att priset är nedsatt? Väldigt underligt resonemang.
Är heller inte imponerad över hur ni har hanterat ärendet med reklamationen. Jag hade gärna returnerat varan för en ny om inte ni hade skickat med alla returvillkor ni har dvs. ”5. När vi har mottagit och godkänt returen, skickar vi ett nytt bäddset till dig.”
Tycker att det är orimligt att ni ska få bestämma om returen går igenom eller inte. Dvs. kunna göra avdrag för värdeminskning på återbetalningen och dra av returavgift, när det är ni som har levererat en defekt vara samt att jag har bifogat bilder. Hade hoppats på en mer tillmötesgående kundservice.
Det hade känts tryggare om ni istället hade försäkrat om att ett nytt bäddset skickas ut när ni mottagit returen av den defekta varan. Jag vill ju inte behöva riskera att få en nekad retur samt en ej fullständig återbetalning när det är ni som inte kvalitesäkrat era produkter innan leverans.

Svar fra Sovfabriken AB
Nicole var väldigt trevlig och tillmötesgående när jag hörde av mig gällande en order.

Svar fra Sovfabriken AB
Supernöjd med kökshanddukarna jag köpte. Kanonkvalite och till ett otroligt bra pris. Här handlar jag fler gånger.Heja Sovfabriken!

Svar fra Sovfabriken AB
Blev jättenöjd med påslakansetet jag köpte

Svar fra Sovfabriken AB
Snabb leverans och bra priser👍
Får inte returnera varor som inte uppfyller kvaliteten man förväntar sig. Köper flanell lakan som är luddiga och luddar ner hela underlakanet så det går inte att använda

Svar fra Sovfabriken AB
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.