Synes godt om ideen, men min opfattelse er, at den særegne smag gør min kaffeoplevelse dårligere - ikke bedre. Smagen er markant, selv om jeg kun puttede en smule i, og den højner ikke kaffens egen ar... Vis mer

Hurtig levering af varer - jeg kunne dog bruge lidt inspiration på et stykke papir - især når man giver det som værtindegaver!

Min mand og jeg tilbereder ret ofte den lækre ret, Paella, så derfor bruger vi en del safran. Er ikke interesseret i salt og te med krydderier.

Jeg havde fået lavet en fejl på min ordre, men den blev rettet uden problemer inden afsendelse.

1. Matlevering på nett

Hos Saffronwork brænder vi for at bringe ægte, høj kvalitetssafran til Danmark – uden mellemled. Vi tilbyder kun den fineste safran, høstet og håndteret med omhu for at bevare smag, farve og aroma. Vores passion er at forvandle hverdagens madlavning til en oplevelse med et strejf af luksus og sundhed – uanset om det er i en kop te eller en risret.

4,4

Enestående

Har svart på 85 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

God og hurtig handel

God og hurtig handel, har allerede bestilt mere til gave.
Saffron i høj kvalitet, og absolut meget bedre en det vi har købt på div. markeder sydpå.
Nu skal der bare eksperimenteres....

21. mai 2025

Var lidt skeptisk gr prisen

Var lidt skeptisk gr prisen, men må sige, at safran kvaliteten lever fuldt op til mine forventninger.

15. mai 2025

Kære Ettenna,
Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Vi forstår godt din skepsis i forhold til prisen, og vi er rigtig glade for at høre, at kvaliteten af safranen levede op til dine forventninger. Det betyder meget for os!

Fin safran i fine dåser

Fin safran i fine dåser. Ganske hurtig og nem levering til pakkeshop. I første bestilling var jeg ikke opmærksom på, at mine 5 gram ville blive pakket i én dåse, hvis jeg ikke gjorde opmærksom på andet. Jeg havde tænkt at give safranen som små gaver til fem forskellige, så jeg var “desværre” nødt til at beholde de fem gram selv og bestille igen og gøre opmærksom på, at safranen var til gaver. Hurtigt kom næste forsendelse med safranen i skønne minidåser - og med små guldgaveemballager lige klar til at pakke dåserne i. Dét er rigtig god service!

Jeg glæder mig til at være ødsel med safranen i mit eget køkken og til at sende safran ud i min omgangskreds.

16. mai 2025

Kære Lise,
Tusind tak for din detaljerede og varme anmeldelse! Det glæder os meget, at du sætter pris på både safranen og leveringen. Vi beklager forvirringen i forbindelse med de første dåser, men det er dejligt at høre, at den efterfølgende løsning faldt i god jord. Vi elsker idéen om at give safran som gave – og vi håber, at både modtagerne og du selv får stor glæde af den.
Bedste hilsner, Team Saffronwork

Fik ikke hvad der blev bestilt

12. mai 2025

Hej L. Grymer,
Tak for din anmeldelse – og beklager meget, at du ikke har modtaget det, du bestilte. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker, du skal have.

Hvis du vil sende os en e-mail med dit ordrenummer til info@saffronwork.com, så sørger vi for at sende de manglende varer til dig med det samme – helt på vores regning.

Vi håber at kunne rette op på oplevelsen og ser frem til at høre fra dig.

De er gode og billige

De er gode og billige

16. mai 2025

Kære Erik,
Tak for de pæne ord! Vi er rigtig glade for, at du synes vores produkter både er gode og til en fair pris. Din tilfredshed betyder meget for os.
Venlige hilsner, Team Saffronwork

Desværre de var ikke helt tør som de…

Desværre de var ikke helt tør som de ellers skulle have været. De havde ikke den rigtige duft ej farver. Jeg havde kontakt til butikken før købet for at sige, jeg havde styr på kvalitet og de mente at det var kvalitet.

3. mars 2025

Kære kunde,

Tak for din feedback – vi er kede af at høre, at produktet ikke levede op til dine forventninger. Vi tager kvalitet meget alvorligt og ønsker at sikre gennemsigtighed omkring vores produkter.

Vi vil gerne fremhæve, at vores safran er laboratorietestet hos Eurofins Analytics France, et uafhængigt og anerkendt laboratorium. Resultaterne viser tydeligt, at vores safran ligger i toppen af kvalitetsstandarden målt ud fra de tre vigtigste parametre:

Aroma (Safranal): Vores safran måler 36 ± 3, hvor minimumsgrænsen for høj kvalitet kun er 2.

Farvestyrke (Crocin): Resultatet er 283 ± 7, langt over minimumskravet på 2, hvilket indikerer en meget stærk og naturlig farve.

Bitterhed (Picrocrocin): Vores værdi er 100 ± 3, igen langt over grænseværdien på 2.

Vedrørende tørhed viser testen en tørstofprocent på 93,1 %, hvilket også ligger markant over standardgrænsen på 80 % – altså er safranen korrekt tørret.

Vi forstår, at oplevelsen kan variere, men vi håber, at disse dokumenterede testresultater kan give dig tillid til produktets kvalitet. Du er også altid velkommen til at kontakte os igen, hvis du har spørgsmål eller ønsker en erstatning.

Med venlig hilsen, Team Saffromnwork

Har skrevet til jer to gange

Har skrevet til jer to gange
Jeg fik aldrig de pskrifter med som fulgte med bestillingen. Men I svarer ikke

2. mai 2025

Svar fra Saffronwork

Hej Tina, din e-mail blev besvaret den 28. april, hvis du stadig oplever udfordringer med at hente bøgerne, må du meget gerne kontakte os på e-mail eller telefon.

Mvh, Team Saffronwork

Hurtig levering
Let at finde det ønskede produkt på webside....meget tilfreds

4. april 2025

Kære Anette,
Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du fandt det, du søgte, og at leveringen levede op til dine forventninger. Din tilfredshed betyder meget for os.

👍😋 😋😋

Rimelig pris
God kvalitet😋

2. mai 2025

Kære Kirsten,
Tak for den skønne anmeldelse. 😊 Vi er glade for, at både pris, kvalitet og levering har levet op til dine forventninger. Vi håber, du får masser af glæde af produktet.
Venlige hilsner, Team Saffronwork

Fantastisk lækker Safran til en…

Fantastisk lækker Safran til en særdeles konkurrencedygtig pris
Jeg har købt Safran hos Saffronwork 2 gange og har kun ros at sige om både deres Safran og deres kundeservice.

30. april 2025

Kære Larson,
Tusind tak for dine rosende ord! Det glæder os rigtig meget, at du er tilfreds både med kvaliteten af vores safran og vores kundeservice. Det betyder meget for os, at du vender tilbage som kunde – det ser vi som den største anbefaling.
Vi glæder os til at sende dig flere gode oplevelser fremover!