Det er et virkelig lækkert og naturligt produkt, hvor man kan mærke, at der er tænkt over tingene. Det føles let på huden, trænger hurtigt ind og giver en sund og frisk fornemmelse uden at virke k... Vis mer
Selskapet har svart
Bestilte 2 cremer til min søn, som døjer med Akne. En af beholderne var desværre gået i stykker under transporten. Skrev til Renudes kundeservice om aftenen for modtagelsen. Der lå et svar i indbakken... Vis mer
Selskapet har svart
Først og fremmest en virkelig lækker creme. Min første bestilling delte jeg med min svigerdatter. Ved anden bestilling var der lidt udfordringer i cremen. Jeg skrev til dem, og blev beroliget med,... Vis mer
Selskapet har svart
RENUDE specialiserer sig i naturlige og effektive hudplejeprodukter baseret på græsfodret beef tallow (oksetalg). Vores cremer er håndlavede med økologiske ingredienser og fri for skadelige kemikalier og unødvendige tilsætningsstoffer. Beef tallow er kendt for sin unikke evne til at nære, beskytte og genopbygge huden, hvilket gør vores produkter særligt velegnede til tør, sensitiv og problematisk hud. Hos RENUDE.DK finder du 100% naturlige hudplejeprodukter, som er gode for både din hud og din sundhed. Vi lægger stor vægt på høj kvalitet, personlig kundeservice, hurtig levering og ikke mindst høj kundetilfredshed. Din mening betyder meget for os, og derfor prioriterer vi en tæt dialog og god support til alle vores kunder. Vælg RENUDE for effektiv og skånsom hudpleje baseret på naturlige råvarer, der giver synlige resultater og plejer din hud. RENUDE er Danmarks første firma med 100% fokus på hudpleje baseret på beef tallow (oksetalg). Vi bruger udelukkende råvarer af høj kvalitet, som sikrer effektive og naturlige hudplejeprodukter.
Christian Richardts Vej 2, 1951, Frederiksberg C, Danmark
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Det er et virkelig lækkert og naturligt produkt, hvor man kan mærke, at der er tænkt over tingene. Det føles let på huden, trænger hurtigt ind og giver en sund og frisk fornemmelse uden at virke kunstigt.
Det er især fedt, at det holder det naturligt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det fungerer bare – enkelt og effektivt.
Klart en anbefaling herfra, hvis man er til gode, rene produkter.

Svar fra RENUDE
Slog desværre ud med rødme begge dage jeg prøvede så penge ud af vinduet for mit vedkommende. Godt hvis det virker for andre.
Lynhurtig levering, fin pris og virkelig lækker creme :-)

Svar fra RENUDE
Super lækker creme, god kundeservice og hurtig levering - tip top :-)

Svar fra RENUDE
It's the best cream I've used so far. The skin drinks it up and it leaves a feeling of well moistered skin, but not over greasy. It is a pleasure to use it. I've bought 2 boxes with lavender and 2 - with vanilla. This cream is something special.

Svar fra RENUDE
Duften (lavendel) er for mig for kraftig.
De har nu lavet en variant med vanilje, så den håber jeg falder mere i min smag 🤞
Elsker den 🙏🙏🙏 bedste creme jeg nogen sinde har brugt !!!!

Svar fra RENUDE
Super god og hurtig besvarelse af de spørgsmål, jeg havde i den køb. Cremen er SÅ lækker. Huden bliver virkelig blød og gennemfugtet. Dette vil absolut ikke være min sidste bestilling

Den er fantastik. Jeg har fået super blød hud. Min hud elsker den 🥰

Svar fra RENUDE
Så må jeg til tasterne igen.. jeg indrømmer jeg kvajede mig, da jeg i min skuffelse, i første omgang gav en “ dårlig” anmeldelse.
Jeg blev kontaktet, da de kunne se at baggrunden for mit skriv, var reelt nok, og derfor har de sendt nye produkter til mig.
Jeg glæder mig så meget til at afprøve cremen, da jeg er sikker på, at rene naturlige produkter er langt bedre end alt det kemi vi ellers behandler vores hud med.
Tak fordi I tog kontakt til mig…

Svar fra RENUDE
Lækker og ærlig creme, med den reneste duft, når den påføres En rum tid efter kan jeg dig kun lugte oksefedtet på mig selv, og det er ikke så rart, men vil se den an et stykke tid, da huden måske skal vænne sig til cremen.
Meget overkommelig pris og utrolig engageret kundeservice.

Opdateret fra 1 til 5.
Jeg har lige fået min cream hjem. Og jeg er skuffet..De ingredienser i skriver på jeres hjemmeside matcher ikke med det, der står på den emballage som cremen kommer i. Jeg havde aldrig købt produktet, hvis jeg vidste der var limonene i. Øv.
Opdateret:
Jeg vågnede i dag, søndag, op til en mail fra Renude og må bare erkende at deres service er i top, jeg fik en forklaring og en god dialog med dem. Yderligere fik jeg mine penge tilbage og en anden creme uden limonene i, helt gratis. Renude yder en service de fleste virksomheder kunne lære noget af og jeg glæder mig meget til, at modtage en creme som jeg kan tåle.

Svar fra RENUDE
Lækker creme - dog er jeg ikke vild med duften når cremen kommer i forbindelse med min hud.
Lavendelduften er fin men noterne af kostald er jeg ikke begejstret for så må tilstå at jeg har givet cremen videre

Svar fra RENUDE
Super hurtig levering 👍👍 og jeg var fra første brug, kæmpe fan 👍👍 Den føles fantastisk på huden og trænger fint ind 😊

Svar fra RENUDE
2 timer så fik jeg en bekræftense på fragten.
Hurtig levering.
Blev på ingen måde skuffet.
Nu glæder jeg mig til næste produkt i serien 😊🥳

Svar fra RENUDE
Ved anden bestilling var der lidt udfordringer i cremen. Jeg skrev til dem, og blev beroliget med, at det hverken havde indflydelse på kvalitet eller anvendelse.
De var hurtige til at svare, og tilbød at sende nye produkter.
Virkelig god, seriøs og hurtig kundeservice👍

Fantastisk creme 😍
Jeg havde kløe i mine armhuler, tænkte, den får lige et skud der. Undlod at tage deo på. Jeg havde en varm striktrøje på , og som handicap hjælper godt i gang hele dagen. Jeg er så også i overgangsalder, med skønne hedeture. Jeg lugtede på ingen måder af sved inden næste dags bad 🤩😁🙏🏻

Svar fra RENUDE
God service og hurtig levering. Prisen er så alle kan være med, også er produktet bare fantastisk for mig🤩 det er min nye faste makker i min hudpleje rutine.

Svar fra RENUDE
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.