Synes godt om ideen, men min opfattelse er, at den særegne smag gør min kaffeoplevelse dårligere - ikke bedre. Smagen er markant, selv om jeg kun puttede en smule i, og den højner ikke kaffens egen ar... Vis mer
Se hva andre synes
Hurtig levering af varer - jeg kunne dog bruge lidt inspiration på et stykke papir - især når man giver det som værtindegaver!
Min mand og jeg tilbereder ret ofte den lækre ret, Paella, så derfor bruger vi en del safran. Er ikke interesseret i salt og te med krydderier.
Jeg havde fået lavet en fejl på min ordre, men den blev rettet uden problemer inden afsendelse.
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Hos Saffronwork brænder vi for at bringe ægte, høj kvalitetssafran til Danmark – uden mellemled. Vi tilbyder kun den fineste safran, høstet og håndteret med omhu for at bevare smag, farve og aroma. Vores passion er at forvandle hverdagens madlavning til en oplevelse med et strejf af luksus og sundhed – uanset om det er i en kop te eller en risret.
Kontaktopplysninger
Elmedalsvej 1, 4200, Slagelse, Danmark
- +4523621880
- info@saffronwork.com
- saffronwork.com
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Rigtig god safran og nem bestilling :)
Jeg blev begejstret for produktet samt…
Jeg blev begejstret for produktet samt det gratis produkt som blev sendt med ordren ..
Det så hyggeligt at give sin kaffe et lille kram med drys af kokossukker og safran .. serverede kaffen for en kær kvinde i mandags og hun havde også samme følelse som jeg .. at man løfter sin kaffe til nye højder .. krydderier med hvidløg som jeg fik gratis - er bestemt også dejligt .. jeg elsker det hele og bestiller igen ❤️
Nemt at bestille
Nemt at bestille. Dejlig smag i kaffe.
Det er en kunstigt fremstillet produkt.
Det er en kunstigt fremstillet produkt.
Zafran strå skal være runde og ikke glat og flat.

Svar fra Saffronwork
Altså det Safran sukker til kaffen er…
Altså det Safran sukker til kaffen er så lækkert.
Det smager godt i kaffen
Det smager godt i kaffen, men er lidt dyrt . Jeg kan ikke mærke nogen forskel , i forhold til kaffe med almindelig sukker.
Fin levering og glassene pakket…
Fin levering og glassene pakket forsvarligt ind
Dog er jeg ærgerlig over at jeg bestilte dem dagen før i gav et gratis glas safran med i forsendelsen
Hurtig levering. Jeg er meget tilfreds med handlen.
Saffron
Det lille glas ca. kun halvt fyldt - set ift. jeres salgsannonce.
Skuffet, ja!

Svar fra Saffronwork
Super produkt
Fantastisk varer 😃 safran der dufter og smager himmelsk 😃
Godt produkt til prisen
Lækre sager
Lækre sager - fine opskrifter - delikate små glas - praktisk pincet - man kan vist ikke ønske sig mere 🤗
Glæder mig….
Hej med jer.
Hurtig levering af 4 glas Safran, godt pakket ind.
Vi har bare ikke haft tid i nu, til en fordybelse i brug.
Hurtigt og nemt.
Skønne smage...!
Lynhurtig og god service
Lynhurtig og god service. Produkt som forventet 😊
Gode varer og hurtig levering til fine…
Gode varer og hurtig levering til fine priser
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.