Bestilte et superfint Hay Crate bord til en god pris. Blev leveret hurtigt og lige til døren. Meget tilfreds med hele forløbet.
Jeg er så skuffet over dette firma og den manglende vilje til at følge op på tingene, jeg har ikke modtaget mit sofabordet pengene har de fået. Så dårlig service RUM21
Jeg kunne følge med hele tiden, hvor bilen var, og hvornår den ankom
Rum21 har siden start vokset stabilt og er idag en af Nordens ledende forhandlere af møbler og hjemmeindretning. Vores virksomhedsidé bygger på at sælge møbler og indretningsdetaljer af god kvalitet til privatpersoner og firmaer. Vores mål er, at altid kunne tilbyde vores kunder den bedste kvalitet, personlig service og vejledning.
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Så dårlig service RUM21

Svar fra RUM21
På nettsiden står det at varen blir sendt 1-4 virkedager etter bestilling. Nå 6 dager virkedager og 9 dager inkl helg er varen fremdeles ikke sendt. Fått beskjed om at lageret er robotstyrt. Da bør dere rette opp denne infoen på nettsiden. Det jeg derimot har fått, er faktura som forfaller om ikke mange dagene. Dette er bok siste gang jeg handler fra Rum21

Svar fra RUM21
Kjøpte seks kjøkkenstoler som etter kort tid begynte å gå i oppløsning i setet. Etterhvert send inn bilder med ønske om reklamasjon, men fikk da beskjed om at fristen for reklamasjon var gått ut. Dette fann jeg ut ikke stemte juridisk senere, og sendte på ny mail om reklamasjon da flere av stolene var blitt ubrukelige etter tre år. Jeg fikk tilbakemelding at det var grunnet feil bruk og ikke kvaliteten på stolene, noe som er fullstendig galt. Kort oppsummert brukt over 10000kr på kjøkkenstoler som varte ca 2-3 år.

Svar fra RUM21
Alt var som det burde være - både levering og kvalitet på produktet.
Bestilt sk2 stoler, de hadde hull i kledsel, flekker på kledsel, dvs tydelig preget av å vært brukt tidligere till tross de var solgt som ny. Reklamerte samme dag vi fikk dem. Etter nesten en måned og gjentatte purringer har vi fortsatt ikke fått svar på reklamasjon. Ikke seriøs bedrift. Hold undan!!

Svar fra RUM21
Vi har hatt en utrolig dårlig opplevelse som kunde hos rum21!! Har ikke vært borti en dårligere kundeservice enn dette. Har aldri følt meg så lite verdsatt som kunde som hos de.
Vi kjøpte en tv-benk på rum21 i januar i år. Når vi mottok benken oppdaget vi at beina til benken, som vi selv skulle montere på, ikke passet til benken. Det var tydelig en produksjonsfeil. Vi opprettet en reklamasjonssak hos de, en prosess som tok altfor lang tid. Vi måtte ringe flere ganger og purre siden ting gikk så tregt. Etter mye om og men, flere uker senere kom bring omsider og hentet varen. Vi fikk etterhvert tilsendt en ny, lignende tv-benk. Denne viste seg å ha nøyaktig samme feilen som den andre benken, og vi måtte returnere denne og. Her gikk det også flere nye uker med en ny reklamasjonsprosess. Vi ble da fortalt at de nå hadde vært på lageret sitt og plukket ut alle tv-benkene med denne produksjonsfeilen, slik at vi skulle være sikre på at den tredje benken de skulle sende oss ikke hadde denne feilen.
I midten av juni, altså 6 måneder (!!!) etter at vi la inn den originale bestillingen, fikk vi tilsendt den tredje tv-benken.
Når vi pakket denne ut oppdaget vi raskt at denne også hadde samme produksjonsfeilen!! Vi ringte umiddelbart til kundeservice og bad om å få opphevet hele kjøpet!
Benken ble hentet av bring den 11 juni, og vi har enda ikke mottatt pengene for benken (i dag 29 juli), altså 1,5 mnd etter at vi sendte den siste benken i retur!! Vi har ringt flere ganger siden da og purret på dette. Hver gang får vi beskjed om at saken er behandlet og at pengene snart skal komme, men INGENTING skjer! I tillegg ser jeg på returkvitteringen jeg fikk først i går (!!) at de ikke hadde tenkt å returnere de 500kr vi betalte for frakten av benken til å begynne med! Selv etter at jeg har påminnet de om dette flere ganger på telefonen de siste ukene. Forventet de altså at vi skal dekke frakten på en tv-benk vi aldri vil få!?!
Vi har heller ikke blitt tilbudt noen form for kompensasjon for alt bryet vi har hatt i denne prosessen. Det er virkelig tydelig at de ikke verdsetter oss som kunder.
Aldri har jeg opplevd så dårlig kundeservice som her.
Siden januar har vi sendt og mottatt veldig mange e-poster med rum21, og vi har ringt de utallige ganger for å purre på de da alt har tatt veldig lang tid. Vi har altså brukt masse tid og energi på dette uten å få noe igjen for det.
Jeg er vanvittig skuffet og irritert, og kommer ikke til å anbefale rum21 for noen.

Svar fra RUM21
Jeg har bestilt en seng og har allerede ventet på den i 3,5 mnd. til tross for mye purring. Leveringstid var opptil 8 uker. Jeg purret, men har fått svar at sengen dessverre kommer ikke på lager før 4 juni. Holdt dere vekke fra denne siden! Anbefales ikke!!!

Svar fra RUM21
Bestilte en tv-benk som kom for 2 uker siden. Tv-benken hadde en stor produksjonsfeil på den ene siden av benken og i tillegg var den totalt ødelagt (knekt flere steder) på baksiden av tv-benken. Tok kontakt med kundeservice. Får ikke svar før man purrer og purrer. Når jeg endelig får svar så vil de gi meg kun 30% tilbake for en tv-benk som er helt ødelagt og vil knekke i to. Jeg gir beskjed om at dette ikke er akseptabelt.. Da får jeg null svar. Sitter fortsatt med en tv-benk som ikke kan brukes. Jeg prøvde å være snill om at de kunne refundert meg i det minste 50% tilbake så jeg kunne fikse benken selv. Så ikke dette møbelet bare blir kastet. Når jeg egentlig har krav på å få pengene mine 100% refundert tilbake. Har sendt bilder så de er klar over hvor stygg skaden er. Derfor jeg blir forbanna over at man ikke hører noe fra de samt at de ikke er villig til å refundere tilbake penger mer enn 30 %....

Svar fra RUM21
Ekstremt dårlig. Anbefaler ingen å bestille fra denne siden.
Jeg bestilte en lampe og fikk 2 lampeskjermer fremfor lampeskjerm og bein. Fremfor å rette opp i feilen og sende meg bein til lampen, måtte jeg sende den ene lampeskjermen tilbake som reklamasjon. Venter fortsatt etter 4 uker på at returen min skal komme frem og de og at de deretter skal sende meg bein til lampen.
Helt utrolig dårlig at de ikke yter bedre kundeservice når de har gjort en så åpenbar feil.
Kommer aldri til bestille noe fra denne nettsiden igjen.

Svar fra RUM21
Min sofa skulle kommet 2.august og er blitt forsinket til 21.08 og jeg har ikke fått noe beskjed om dette før jeg selv ringte til kundeservice. Jeg kommer ikke til å handle fra Rum21 igjen!!!!

Svar fra RUM21
Måtte igjen velge en stjerne for å få lov til å legge inn. Jeg reagerte på utrolig dårlig og vanskelig kundebehandling i forhold til retur og reklamasjon . Når jeg noen dager senere leser rum21 og royal design sitt svar - er det rett og slett et automatisk svar på svensk. Sånn kan det ikke være. Useriøst

Svar fra RUM21
Anbefaler ingen å bestille fra denne nettsiden. Veldig vanskelig å få svar fra kundeservice. De lover å ta kontakt men det skjer ikke. Bestilte string hylle i 30 cm gavl og hylleplater. Bestilte feil skap og fikk 20 cm skap. Fikk returseddel og det har bare vært tull. Nå nekter de å ta imot retur enda de har sagt og jeg har det skriftlig at jeg kunne returnere i egen emballasje. De sier de ikke vil betale ut retur fordi de har sendt den varen jeg bestilte. Dette er den dårligste erfaringen jeg har hatt med netthandel. Jeg vurdere nå å gå videre med saken dersom de ikke betaler meg for returnert vare. Gå til forbrukerombudet evt TV 2 hjelper deg. De får en siste sjangse i dag til å betale tilbake. Tove vee 8 juni 2021. Etter 4 telefoner og 5 e-poster har saken omsider løst seg og Rum 21 vil betale meg tilbake for returen. Så da ordnet de opp likevel. Hilsen tove

Svar fra RUM21
Bestilte en fødselsgave til venninne fra Norge. Kjempe greit å få sende hjem til henne på døren.
Hvis jeg kunne skrive 0 stjerner så hadde de fått det!!!
Jeg fortsatt venter på en ting som ble bestilt 2.oktober 2020!!!!
Alle mulige leveringstider er langt forbi!!
Hallo!!! Ingen tar ansvar, ingen svarer på mail, helt håpløst!!!

Svar fra RUM21
Dårlig kunderservice og oppfølging. Varer levert flere måneder senere enn estimert leveringstid på begge bestillinger. Feil innhold i vare på den ene bestilling, måtte sende i retur. Kunne ikke få tilsendt reservedel. Måtte igjen vente flere uker på ny vare. Ga det en ny sjanse. Neste bestilling gjort av annen vare kom heller ikke til tiden. Mye rot med bestilling og ingen som kan svare på noen ting. Har vært i kontakt med kundeservice ved flere anledninger, uten å få noe svar på hva som har skjedd eller hva jeg kan forvente videre. Venter fortsatt på å motta ordren min.

Svar fra RUM21
Forferdelig kundeservice. Kjøpte en tv benk og fikk 5 ben i ulik lengde. Masse telefoner fram og tilbake og jeg måtte finne ut hvem av bena som var feil lengde. Det er jo umulig for meg å vite da det var 1 cm lengdeforskjell. Etter mye styr fikk jeg beskjed om å registrere retur og sende de tilbake. Mange uker etterpå er fortsatt ikke returen registrert. De sier også at: du registrerte jo på nett at du vil ha retur, altså pengene igjen. Det har jeg aldri skrevet. HVER gang jeg har ringt har jeg sagt at jeg vil ha riktige ben sendt tilbake. Selvom det er de som har gjort en feil, nekter de. Hvis det har skjedd at de returnerte bena har blitt borte i posten eller lignendeerdet fortsatt min feil. Så ender opp med å betale over 6 tusen for et ufullstendig produkt.
Det er ikke noe vits å skrive i svaret verst jeg skal ringe kundeservice, det har jeg akkurat gjort for 10. gang uten noe løsning.