Se hva andre synes
We hebben vandaag heerlijk gegeten bij R port. Leuke zaak, lekkere broodjes en leuk bediend door Kim. Voor herhaling vatbaar!
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
R Port, jouw favoriete beachclub in Hoek van Holland met het waanzinnige uitzicht op De Nieuwe Waterweg en kleurrijke tankers. Kom binnen in een wereld waar natuur samensmelt met cultuur en geniet van een heerlijk(e) ontbijtje, lunch, diner of borrel met dit vrije uitzicht over strand en scheepvaart.
Kontaktopplysninger
Zeekant 103, 3151HW, Hoek van Holland, Nederland
- 0174 385 446
- maureen@rport.nl
- rport.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
We hebben vandaag heerlijk gegeten bij…
Voor herhaling vatbaar!
Een keer lekker eten aan het strand en…
Een keer lekker eten aan het strand en kozen deze leuke strandtent. De reservering was al vriendelijk, zo is ook de bediening aan tafel. Het eten was erg goed. Het wijntje ( chardonnay reserva) verrassend goed voor een restaurant aan het strand! Voor ons een aanrader en zeker een tent om naar terug te gaan!
Genieten van sfeer, smaak en gastvrijheid
Vandaag heerlijk gegeten bij R Port in Hoek van Holland. Wat een prachtige beachclub met een geweldige sfeer en een schitterend uitzicht. Het eten was ontzettend lekker en de bediening was vriendelijk, professioneel en erg gastvrij. Je voelt je hier echt welkom.
Wij hebben enorm genoten van ons bezoek en komen zeker nog eens terug. Een absolute aanrader voor iedereen die lekker wil eten op een mooie locatie!
Nog geen kinder portie te noemen....
We komen er al jaren een keer of 4 per jaar, we hebben allemaal ons eigen fabo van de menukaart. Een vier maand terug zijn we geweest ze toen viel ons al op dat de portie patat stoof kleiner was geworden en ook de voorafjes waren geslonken. Dit hebben we toen ook aangegeven dat we dat wel erg vonden opvallen om dat het aanzienlijk minder was, we kregen en toetje als goed maker...
Nu zijn we gisterenavond geweest, we kijken allemaal niet op de menu kaart, we bestellen pataatjestoof., en vermeldde erbij "wel de avond versie", te willen hebben, want dat is de grotere portie, onze zoon een carpaccio vooraf.
De carpacciobom bevatte geloof net twee plakjes carpaccio en veel groenvoer, wat het dan nog wat liet lijken...
Normaal gesproken zat de patatjestoof schaal vol en bevatte mooie stukken stoofvlees en je had er een goede maaltijd aan, die je volledig op at, omdat het heerlijk was en zat je vol! En nu...
De patatjesstoof waren zo klein dat wij ons met recht echt afvroegen wat ze dan als middag versie serveerde tegenwoordig!?
Want het was nog niet eens "kinder patatje" te noemen met daarop een schepje stoof,, waar kleine stukjes vlees in zaten, maar meer saus was dan vlees. Het gehele lag keurig in het midden van het schaaltje dat ze al die jaren al gebruiken. Het geheel rraakte nergens de rand en het gehele kwam niet boven de rand van het schaaltje uit om even een beeld te geven van wat we kregen.
De smaak nog altijd prima...
We hebben dit ook aangegeven bij afrekenen, want we betaalde wel mooi voor de avond uitvoering patatjestoof. De meneer die we erop aanspraken reageerde een beetje ongemakkelijk, dat zei ons genoeg...
Erg jammer dit.
Krimpflatie is overal, maar dit sloeg echt alles.
Erg jammer dit, wij zullen hierdoor r-port als 'vast stekkie' gaan overslaan...
Heerlijk geluncht en goede bediening…
Heerlijk geluncht en goede bediening door Melissa. Prettige sfeer op het terras. Een aanrader.
We hebben hier heerlijk gegeten
We hebben hier heerlijk gegeten. De cappuccino was fantastisch en de bediening was uitstekend. Serveerster Kim was ontzettend vriendelijk en gastvrij. Echt een aanrader, een plek waar we zeker nog eens terugkomen!
Hippe tent!
Heerlijk gegeten, superleuke inrichting, hippe wc's , leuke woordspelingen op kaart etc...ik hou ervan!
We hebben lekker gegeten, en de bediening van Zoë was perfect, kortom een dikke tien👌
We hebben lekker gegeten, e
Een geweldige ambiance!
Wij komen iedere keer terug in dit heerlijke restaurant aan het strand. De bediening is heel vriendelijk en de ambiance is ontzettend sfeervol. Het eten is er heerlijk en er wordt altijd extra aandacht gegeven aan ons zoontje die overigens zich heerlijk in de speeltuin in het zand kan vermaken. Mourad verwend hem altijd nog extra met een kinderijsje en nog een Chocolade Paashaas toe, deze aardige man gun je het en voor ons echt een avondje uit!
Snelle vriendelijke bediening en top kwaliteit eten
Vandaag heerlijk genoten van het zonnetje bij Rport onder het genot van een smoothie. Als inwoner van hoek van holland heb ik alle beachclubs wel een paar keer bezocht maar we gaan toch altijd naar Rport. Het is eigelijk de enige beachclub die vanaf de opening constant kwaliteit blijft leveren. Zowel het eten als de drankjes. Vandaag werden we geholpen door de vriendelijke Kim. Ook in de drukke zomermaanden loopt er genoeg personeel zodat je nooit lang hoeft te wachten. Tussendoor vragen ze nog even of alles naar wens is. Hier weten ze dat klantvriendelijkheid en vers eten voorop staat.
Heerlijk gegeten
20 Februari bij Rport gegeten. We werden heel vriendelijk ontvangen door Zoë. De bediening was top en het eten was heerlijk. Ze gaf ook prima uitleg over de gerechten en mogelijkheden. We komen zeker terug!!!!
Heerlijk eten mooie ambiance…
Heerlijk eten mooie ambiance vriendelijke bediening. Echt een aanrader.
Top bediening
WIj hadden dagje vrij genomen om alles voor onze bruiloft door te nemen. Het was minder weer maar we dachten wel we gaan lekker binnen zitten bij R- Port. En dit is ons goed bevallen. Leuke gezellige tent en Kim die ons bediende is een topper ! Dank je wel Kim.
Topper
Hele fijne, gezellige, sfeervolle strandtent.
Altijd voldoende beleefd en behulpzaam personeel. Lekkere gevarieerde kaart. Echt een aanrader!!
Leukste strandtent van Hoek van Holland
Fijne strandtent, goede sfeer, gezellige inrichting. Vriendelijk bediening en heerlijk gegeten.
Top ervaring!
Mooie lokatie, heerlijk eten, top service (door Zoe!) Aanrader!
Top service
Service top, eten heerlijk en vriendelijk personeel. Zoë
Kim heeft ons hartelijk begroet en het…
Kim heeft ons hartelijk begroet en het ontbijt was ook prima. Een echte aanrader!!!
Fijne gelegenheid om een tijdje te…
Fijne gelegenheid om een tijdje te vertoeven voor een drankje en een hapje. Prettig personeel en goede service! Een aanrader.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.