Mooie tas met portemonnee voor een goede prijs. De levering duurde iets langer dan aangegeven. Bedankt!
Na lang wikken en wegen tussen alle prachtige tassen, die RoseLee Amsterdam aanbiedt, uiteindelijk voor de grijze Mila handtas gekozen. En zo geen spijt! Wat een prachtige tas, van geweldige kwaliteit... Vis mer
Goede service, snelle verzending Kwailteitsvolle handtassen Ik had gevraagd of er een kaartje kon bijgedaan worden voor mijn zus als meter te vragen voor onze dochter, en dit was helemaal geen pro... Vis mer
Vaak Roselee Amsterdam op Insta voorbij zien komen. Nu zag ik de Lea tas, zo mooi! En nu ook nog met een gratis portemonnee. Echt blij verrast! Wat een supermooie tas en de bijpassende portemonnee.... Vis mer
Uniek, Tijdloos met luxe touch. Wij vinden dat iedereen voor een betaalbare prijs luxe moet kunnen ervaren. Daarom verkopen wij vegan luxe handtassen, om jou outfit helemaal af te maken.
Baas en domburgstraat 15, 2411MW, Bodegraven, Nederland
- 06 28375456
- Info@roseleeamsterdam.com
- roseleeamsterdam.com
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Tas is al mooi op de foto
Tas is al mooi op de foto, maar in het echt nog mooier. Materiaal wat gebruikt is voelt ontzettend zacht aan. Het is geen tas maar meer een sierraad die ik elke dag met mij mee draag.
Verzending was snel. Mooi ingepakt en een kleine attentie erbij.

Zeer tevreden
Fijne persoonlijke benadering bij vragen en een snelle levering. Ook erg tevreden over de kwaliteit van de tas die ik gekocht heb.

Svar fra RoseLee Amsterdam
Geweldige communicatie en een prachtige…
Geweldige communicatie en een prachtige tas!

Svar fra RoseLee Amsterdam
Een hele mooi en chique uitziende tas…
Een hele mooi en chique uitziende tas en ook nog een snelle service!

Svar fra RoseLee Amsterdam
Ben heel.blij met mijn tas en was er…
Ben heel.blij met mijn tas en was er super snel en netjes

TOP TOP TOP!
Ik bestelde op een donderdag mijn nieuwe handtas en had deze zaterdag al ik huis!
Met heel veel zorg en liefde ingepakt, dat zie je zo.
Ik had ook donderdagavond zelf nog een mailtje gestuurd met een bijkomende vraag, amper 20 minuten later (was al na 22u!), kreeg ik nog antwoord.
Over de handtas: FANTASTISCH! Ik ben er verliefd op.

Svar fra RoseLee Amsterdam
Super snelle levering en mooi product
Super snelle levering, mooi verpakt, mooi product

Svar fra RoseLee Amsterdam
The quality is very excellent and the…
The quality is very excellent and the design and color are great, I will buy again

Svar fra RoseLee Amsterdam
De tas is werkelijk prachtig!
De tas is werkelijk prachtig!! 😍
Nog mooier dan verwacht. En all the essentials passen erin.
Verder een fout gemaakt bij de bestelling, die meer dan vriendelijk werd opgelost.
Complimenten voor de tas en het bedrijf!!

Svar fra RoseLee Amsterdam
Ik vindt het heel mooie en sterke uitziende handtassen
Ik vindt het heel mooie en sterk uitziende handtassen.heb gisteren mijn 5de handtas besteld Lea.en vandaag heb ik een sales gekocht de zwarte daisy handtas,hopelijk terug zo mooi in gepakt al mijn eerste 4.vondt het zo leuk om uit te pakken.ik ben er wel tevreden over.doe zo voort roselee amsterdam

Mooie tassen!
Mooie tassen. Twee besteld. Hele goede prijs. De metalen onderdelen voelen kwalitatief goed aan. Telefoon kan er prima in. Beetje stijf maar houdt daardoor wel zijn vorm verwacht ik. Nette levering. Enige feedback: een bevestigingsmail direct na de bestelling zou prettig zijn, aangezien dit mijn eerste bestelling is. En ik miste de stofzakken. Ik zou zeker nog eens bestellen.

Easy to order
Easy to order. Dispatched fast and fast delivery. My Wife loves the bag!! Great buy!

Prachtige tas
Prachtige tas besteld echt meer dan aangenaam verrast. De manier van verpakken merk je dat er zorg wordt besteed aan verzending en dat er respect is voor de producten.

Super
Superfijn contact met de klantenservice. Zo mooi verpakt, feestje om uit te pakken. Hier wordt je toch blij van...😍😍

Svar fra RoseLee Amsterdam
Heel tevreden met mijn nieuwe tas van…
Heel tevreden met mijn nieuwe tas van RoseLee ♥
Tijdig ontvangen, en super mooi verpakt zoals ik in haar filmpje zag, ik ben tevreden!! ♥