Ik gebruik al jaren zelfbruiners en weet goed hoe ik mijn huid moet voorbereiden (24 uur van tevoren scrubben en hydrateren). Ondanks deze voorbereiding gaf dit product een onnatuurlijke oranj... Vis mer
Selskapet har svart
Ik kreeg een pakketje opgestuurd, omdat ik vaker bij Roquebrun een bestelling plaats. Een ontzettend attent gebaar van dit merk! Er zaten te gekke producten in, die ik ook gelijk heb uitgetest. Ik b... Vis mer
Selskapet har svart
Sinds paar jaar gebruik ik nu Roquebrun, de gezichtsserum en de body serum. Ben er zeer zeer tevreden over, ik ben 58 en zelfs bij de oudere huid krijg je een egale teint, alsof ik een weekje in Zuid... Vis mer
The two young, female entrepeneurs Chiara & Sophie founded ROQUEBRUN Tan in 2019. The creation of this luxury self-tanning brand stemmed from the fact that there were no good self-tanners for sensitive skin on the market and too little knowledge about sun damaged skin. With different formulas in self-tanners for the face and self-tanners for the body, ROQUEBRUN began to become a major player in the skincare routine for many. ROQUEBRUN offers not only high quality self-tanners, but also all self-tanning accessories and other selftan essentials such as self-tanning mitts. All of the same high quality.
eerste lindendwarsstraat 7A, 1015LE, Amsterdam, Nederland
Har svart på 93 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Gemakkelijk aan te brengen, geen strepen en de kleur ziet er natuurlijk uit. Doet precies wat je hoopt van een zelfbruiner. Nu ben ik gelukkig niet meer zo bleek naast mn vriend!
Laat geen geur of vlekken achter. Onwijs fijne producten bied Roquebrun aan. Echt een aanrader!
Zonnet een give away gewonnen op TikTok & heb de tanning drops dark gewonnen, ik plaatste een bestelling en won hierdoor nog een de tanning drops.
Liefste meiden tijdens de live op tiktok en een super service!!!
Bestellen zou ik zeggen!!!
Great costumer service and good quality products.
Na heel wat merken te hebben geprobeerd dacht ik na het lezen van de reviews deze pot met bodycrème eens te proberen.
Na mijn wekelijkse scrub aan de slag gegaan.
Product is prachtig verpakt en de crème smeert goed uit. Echter de kleur is bij mij is toch lichtelijk oranje, hij geeft ontzettend af op kleding, handdoeken en beddengoed.
En ja, voor mij (heb wel een enorm reukvermogen) ruik ik toch weer die geur die de meeste zelfbruiners hebben.
Prijs, kwaliteit staan voor mij dan ook echt niet in verhouding.
2x gebruikt helaas weggegooid geld.

Svar fra ROQUEBRUN.
I love the products! Looks very natural and application is amazing. Would definitely recommend!
Hele fijne zelfbruiner, zonder vlekken en totaal niet oranje!! Echt een aanrader :)
Super fijn spul! De kleur verdeelt goed ik kreeg geen vlekken. De kleur is ook heel natuurlijk op m’n huid en niet oranje. Blij mee!!
Ich habe schon viele Selbstbräuner in meinem Leben verwendet als Lateintänzerin und kein Produkt kam bisher an die Produkte von ROQUEBRUN ran! Man kann nicht viel falsch machen, weil die Anwendung so einfach ist! Und ich liebe es, dass es überhaupt nicht riecht! Eine absolute Empfehlung :)
Ik heb al heel wat zelfbruiners geprobeerd, maar die van Roquebrun is echt super. Het is fijn aan te brengen en niet vlekkerig!
Erg tevreden! De producten zijn erg makkelijk te gebruiken en daarnaast geeft het een erg natuurlijke kleur zonder vlekken. Een aanrader!
RoqueBrune is literally the moment als het gaat om zelfbruiners. Ik heb nog nooit zo’n natuurlijke tan gehad zonder die typische oranje drama of patchy aftermath. De formule? Chef’s kiss. Droogt snel, stinkt niet (hallelujah), en laat je eruitzien alsof je net terugkomt van een weekje Saint-Tropez
Ik was in het begin erg bang om deze zelfbruiner te proberen, omdat ik in het verleden al zoveel slechte ervaringen heb gehad: oranje tinten, vieze geur, strepen en vlekken… Maar dit product is echt anders! Het is kleurloos, laat geen vlekken achter op kleding of beddengoed én het resultaat is een mooie, natuurlijke bruine teint. Geen strepen, geen rare geur – gewoon een egaal en stralend resultaat. Ik ben superblij dat ik het geprobeerd heb. Echt een aanrader!
Snelle levering, de zelfbruiner werkt echt mega goed! Geen vlekken op mijn huid, mijn bed was niet oranje dus geweldig. Zeker een aanrader!
Superblij met de producten van Roquebrun! Je krijgt een mooie natuurlijke kleur en het laat geen vegen achter. De producten zijn daarnaast heel erg fijn in gebruik.
TOP producten! Ik ben mega tevreden met het resultaat. Brengt makkelijk aan en geeft niet af! ✨
Super producten! Heel blij met de producten en ook een hele goede klantenservice. Zeker een aanrader voor een mooie (niet oranje) selftan!!
Inmiddels m’n 3e bestelling. Superfijne zelfbruiner die niet vlekt en een mooie egale teint geeft. Ruikt lekker en trekt snel in. Daarnaast een prachtige verpakking waardoor het ook leuk is om cadeau te doen! Aanrader! :)
Ik had besteld, maar door een fout bij Roquebrun geraakte mijn pakketje niet verzonden. Dit had ik gemeld bij de klantenservice, waarop ze heel professioneel en vriendelijk dit probleem oplosten. Ik kreeg een gratis tanning glove voor het ongemak! Super opgelost van de klantenservice, en pakketje was de dag erna in huis.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.