Ik gebruik al jaren zelfbruiners en weet goed hoe ik mijn huid moet voorbereiden (24 uur van tevoren scrubben en hydrateren). Ondanks deze voorbereiding gaf dit product een onnatuurlijke oranj... Vis mer
Selskapet har svart
Ik kreeg een pakketje opgestuurd, omdat ik vaker bij Roquebrun een bestelling plaats. Een ontzettend attent gebaar van dit merk! Er zaten te gekke producten in, die ik ook gelijk heb uitgetest. Ik b... Vis mer
Selskapet har svart
Sinds paar jaar gebruik ik nu Roquebrun, de gezichtsserum en de body serum. Ben er zeer zeer tevreden over, ik ben 58 en zelfs bij de oudere huid krijg je een egale teint, alsof ik een weekje in Zuid... Vis mer
Ik was in het begin erg bang om deze zelfbruiner te proberen, omdat ik in het verleden al zoveel slechte ervaringen heb gehad: oranje tinten, vieze geur, strepen en vlekken… Maar dit product is echt... Vis mer
The two young, female entrepeneurs Chiara & Sophie founded ROQUEBRUN Tan in 2019. The creation of this luxury self-tanning brand stemmed from the fact that there were no good self-tanners for sensitive skin on the market and too little knowledge about sun damaged skin. With different formulas in self-tanners for the face and self-tanners for the body, ROQUEBRUN began to become a major player in the skincare routine for many. ROQUEBRUN offers not only high quality self-tanners, but also all self-tanning accessories and other selftan essentials such as self-tanning mitts. All of the same high quality.
eerste lindendwarsstraat 7A, 1015LE, Amsterdam, Nederland
Har svart på 93 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Ik had de light mini face serum besteld en vond die echt top, dus heb nu weer een nieuwe grote light serum besteld :) Echt mooi en raad hem echt aan!
Ik gebruik normaal Lovingtan maar dacht ga eens iets nieuws proberen. Heb hier enorm spijt van. Het vlekt heel erg, geeft af en ben meer gelig dan bruin. Het heeft geen geur dus dat is wel positief. Maar voor zoveel geld is het echt niet waard.
Very nice product. Works within a few hours
Heb het al meerdere keren geprobeerd maar de kleur is na 2-3 dagen al volledig weg.
Is het geld niet waard.

Svar fra ROQUEBRUN.
Terug naar af met deze zelfbruiner. Vlekkerig, en geeft af op lakens, kleding en zelfs de toiletbril. Het smeert wel prettig en heeft geen geur. Dat zijn de voordelen die helaas niet opwegen tegen de nadelen.

Svar fra ROQUEBRUN.
Product is geurloos, geeft niet af op kleding, maar vlekt enorm op de huid. Zowel de liquid als de foam variant gekocht in light met beide hetzelfde probleem. Van te voren goed exfoliëren en aanbrengen met de handschoen van roquebrun helpt niet. Meerdere keren met beide varianten geprobeerd. Balen voor die prijs…

Svar fra ROQUEBRUN.
Geweldige zelfbruiner! Werkt heel goed en geeft niet af. Ik bestel hem zeker nog een keer.
Super fijn product, geeft ook geen vlekken!
Heel erg fijn om te gebruiken en je wordt er super bruin van. Het vlekt ook niet!
I love Roquebrun! The tan is so smooth! Its really easy to apply and comes out like a natural tan!! 10/10
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.