Elk jaar beter
Ik sport al jaren in Rogelli kleding. Goede prijs/kwaliteit. De kwaliteit gaat er elk jaar op vooruit!
Geniet van jouw prestaties in de comfortabele fiets-, hardloop- en sportkleding van Rogelli
Rithmeesterpark 9, 4838 GZ, Breda, Nederland
Prima prijs/kwaliteitverhouding, waar voor je geld.
Erg goede kwaliteit kleding. Kleding zit comfortabel.
Uitstekende pasvorm, snelle levering en lage prijs voor de kwaliteit!
De kleding zit mooi en de kwaliteit is goed voor de prijs.
Goede kleding voor een goede prijs. Snelle levering. 👍
Ik had via de site een paar fiets handschoenen gekocht, na een paar weken merkte ik dat er in 1 van de handschoenen de binnenvoering kapot was.
Contact opgenomen met de klantenservice en die reageerde heel snel. Het aanbod wat ze deden was echt helemaal top, of een nieuw paar of m'n geld terug. Ik wilde graag een nieuw paar en die lagen de volgende dag al thuis!
Echt een top service!
Ordered via Decathlon, trying to return something now. The site provided by Rogelli to register the return requires my order number and area code, but won‘t accept my (correct) inputs. Unfortunately Decathlon customer service is already pretty lacklustre, so I have been stuck with this problem for quite a while, which does not make for a great experience.
Ich finde das Shirt Rogelli Promo Funktionsshirt Herren Kurzarm - Laufshirt Atmungsaktiv sehr gut.
Die Passform ist sehr gut für mich. Das Shirt fühlt sich auf der Haut sehr angenehm an.
Langzeittest muss noch erfolgen.
Bought a pair of bibshorts, after about 500km of riding the padding inside the shorts started coming loose and shifted around, causing for an incredibly uncomfortable ride.
Don't count on usage of 6+ months, very disappointing, won't buy from Rogelli again.
Rogelli is het merk van een nederlands handelshuis geleid door de familie Wagtmans wat sport kleding verkoopt en deze kleding doormiddel van de naam Rogelli graag een Italiaans tintje geeft, men heeft een eigen webshop en verkoopt o.a ook rechtstreeks via Bol.com.Ik was opzoek naar een paar rode sokken en via Google kreeg ik direct een link voorgeschoteld, 3 paar rode wieler sokken voor 16.95 euro in de Rogellishop op Bol.com ook op de pagina stond bij de link ´´meer informatie ´´een foto van 3 paar sokken,elders kosten de sokken per paar bij webshops 8,95 euro of 9,95 euro dus de prijs van 16,95 vond ik via directe verkoop zonder tussen personen vrij normaal omdat er geen marges in de tussenhandel blijven hangen.
Na de bestelling geplaatst te hebben kreeg ik via Rogelli een plastic zak toegezonden met 2 maal 1 paar sokken in plaats van 2 maal 3 paar.
Bij navraag was het commentaar het volgende, er zou maar één paar zijn aangegeven,dus ik heb hen de link en de foto toegezonden waarop 3 paar wordt getoond en vermeld, waarop Rogelli reageerde met´´ Beste Jan, Helaas staat deze prijs niet juist vermeld omdat deze sokken eerst werden verkocht door een andere aanbieder, Sorry voor het ongemak! ´´
De aanbieding is toch echt van de rogellishop en deze staat toch echt op Bol.com dus ik vraag om mij dan de resterende 4 paar sokken toe te zenden of om het teveel betaalde bedrag terug te storten.
Commentaar van Rogelli dan moet je de sokken maar retour sturen, er is geen retour adres dus naar wie? Rogelli ? , Bol com ? en wie betaald mij mijn aankoopbedrag en verzendkosten terug ?