Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

In augustus 2025 online een tafel gekocht. Compleet ander (kleur)blad ontvangen dan besteld. Vervanging werd meerdere keren uitgesteld met smoeze. 4 vrije dagen genomen waarbij men elke niet is komen... Vis mer

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Kijk op hun site en zie dat er nu staat : faillissement is aangevraagd! Stond er eerder deze week nog niet en ook wij moesten nog wat geleverd krijgen (eigenlijk omruilen van verkeerde levering) en o... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

1 ster minder omdat je lang moet wachten op de planken maar super mooi. Let op, heb je holle muren dan kan je ze beter niet kopen want de super lange dikke metalen pennen die de muur in moeten om d... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wij waren al een tijd opzoek naar een boomstamtafel met bankje voor in de overkapping. Wij vonden het allemaal erg duur, tot we op de website van Robustiek Wonen kwamen. Echt een prachtige boomstamtaf... Vis mer

Selskapet har svart

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har svart på 19 % av de negative anmeldelsene sine

Bruker vanligvis over én måned på å svare

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Let op !!!

Ik ben tijdelijk ingehuurd als zzp’er door Robustiek Wonen voor logistieke werkzaamheden. Tijdens deze periode ben ik deels niet betaald en werd ik onder financiële en mentale druk gevraagd om door te werken.

Ik ontdekte dat één van de eigenaren van Robustiek Wonen ook eigenaar is van Maas Interieurs. De tafels die ik moest leveren, gingen vanaf het adres van Maas Interieurs, waarvan Kevin de eigenaar is:

Maas Interieurs
Bedrijvenweg 23
5272 PA Sint-Michielsgestel
06 18 56 42 99

Er is sprake van een schijnconstructie waarbij verantwoordelijkheden en betalingen onduidelijk zijn.

3. oktober 2025

BELACHELIJK SLECHT BEDRIJF

Nog nooit zon slecht bedrijf meegemaakt als deze! In mei een tafel besteld en tot op hede deze nog steeds niet geleverd, meerdere pogingen gedaan om contact op te nemen maar alle mails en belletjes worden genegeerd,
Uit eindelijk contact gehad met een ( nu inmiddels) oud werknemer die aangaf dat zelfs de werknemers niet betaald worden!! Bestel hier niks want ik ben nu meer als 1000 euro kwijt aan een tafel die ik niet heb gehad! Pas op met dit bedrijf!

22. oktober 2025
Logoen til Robustiek Wonen

Svar fra Robustiek Wonen

Bedankt voor uw bericht. Het klopt dat uw levering helaas vertraging heeft opgelopen. Inmiddels heeft u de tafel naar tevredenheid ontvangen en zijn wij blij dat dit goed is opgelost.

De vertraging kwam door eerdere transportproblemen. Gelukkig hebben wij dit volledig aangepakt en regelen wij ons eigen transport en meubelmontage, waardoor wij nu alles zelf in de hand hebben en dit soort situaties worden voorkomen.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben dan helpen wij u graag verder.

Tim van Robustiek Wonen

Prijs kwaliteit is goed!

Week geleden zijn mijn 2 wandplanken en eettafel binnengekomen. Goede levering en montage. Ik kan met een gerust hard zeggen dat de tafel vlekbestendig is!

9. oktober 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

wij hadden 2 mooie wandplanken gekocht…

wij hadden 2 mooie wandplanken gekocht maar bij 1 van de planken zat een sheurtje onde in de plank.Wij hebben toen foto,s daarvan gemaakt en opgestuurd via email,wij kregen snel een reactie terug dat dat zeer vervelend was en dat ze gelijk een nieuwe wandplank zouden sturen .dat is top service

2. oktober 2025

Klantenservice reageert nergens op

Zit inmiddels bijna 2 maanden op een wandplank te wachten. Blijkbaar duurt het heel lang voor ze een zwarte koe hebben gevonden om de leren bandjes te kunnen maken....... Klantenservice is onbereikbaar, je kunt uitsluitend berichten inspreken en je raadt het al: daar wordt niet op gereageerd. Hoezo klantenSERVICE? Ook geen reactie op e-mail of contactformulier via de site. Inmiddels is het 12 dagen geleden dat de zending is aangemeld bij PostNL maar is nog steeds niets ontvangen door PostNL.
Hoe slecht kun je met je klanten omgaan? Geen aanrader om hier iets te kopen!

12. august 2025

Twee prachtige planken

Twee wandplanken (Eiken Boomstam - Natural) aangeschaft.
Op de site stond keurig vermeld dat, door de vakantieperiode, de order iets langer kon duren dan normaal.
Twee prachtige planken, met een mooie strakke en gladde afwerking, geleverd gekregen.

Blij mee!

19. september 2025

Eettafel

De tafel is oprecht prachtig. Kwaliteit is hoog en hij staat inmiddels super in de kamer. Op de site staat niet duidelijk dat de bezorging incl. Montage niet betekent dat hij ook op de etage wordt gebracht. Hierin moet je zelf mee tillen (wat met een zware tafel eigenlijk niet te doen is). Dit wordt uiteindelijk in een bijzin in de bezorg mail pas gemeld. Bij mij is hierdoor de tafel uiteindelijk tot in de portiek geleverd en dus niet gemonteerd. Rachel van robustiek heeft me uiteindelijk super netjes geholpen en het montage bedrag geretourneerd. Daarnaast hebben ze op basis van deze casus dit aangepast op de website en de optie 2 bezorgers toegevoegd. Erg fijn dat een bedrijf dit soort zaken uiteindelijk zo oppakt.

1. oktober 2025
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Prachtige planken voor gewone muren

1 ster minder omdat je lang moet wachten op de planken maar super mooi.

Let op, heb je holle muren dan kan je ze beter niet kopen want de super lange dikke metalen pennen die de muur in moeten om de planken op te hangen blijven niet zitten ook niet met speciale pluggen voor holle muren omdat ze zo groot niet te krijgen zijn.Gelukkig dat onze aannemer een oplossing voor heeft. Maar voor gewone muren zullen ze top zijn.

24. september 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Nog nooit zo een waardeloos bedrijf als…

Nog nooit zo een waardeloos bedrijf als robustiek mee gemaakt. Voldoen nergens aan. Levertijd veel langer dan beloofd, slecht bereikbaar en komen afspraken niet na. En toen onze tafel dan eindelijk geleverd werd na de koop bijna ontbonden te hebben bleek de tafel een hele andere kleur te hebben, slecht gebeitst en het hout heel zacht hout waardoor je bij het minste geringe een kras in het hout hebt, lekker handig bij een eettafel. 1 ster is al te veel voor dit bedrijf.

23. september 2025

Nooit geleverd

Pas op met deze website! Ik heb hier ruim anderhalve maand geleden een plank besteld. Tot op de dag van vandaag heb ik nog steeds niets ontvangen. Bol.com stuurde een maand geleden al een mail dat het pakket geleverd is. Toen heb ik direct contact opgenomen met het bedrijf zelf. Helaas krijg ik enkel vage mails of zelfs geen reactie. Niemand kan mij vertellen of en wanneer mijn bestelling geleverd wordt. Ik begin te vrezen dat hier sprake is van oplichting… of in ieder geval erg slechte communicatie. Ik zou Robust Wonen dan ook zeker niet aanraden. Wellicht ben ik de uitzondering, ik hoop het. Maar iets lijkt niet echt te functioneren hier…

16. september 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Na klacht over levering onbereikbaar

Eind april een eettafel gekocht. Levertijd zou volgens de mail 4 - 6 weken zijn. Echter werd deze pas 10 weken later bezorgd op 10 juli. Nadat de bezorgers de tafel hadden gemonteerd en op afstand foto's gemaakt en weggingen, ben ik de tafel beter gaan bekijken. Hierin zaten 13 druk-putjes in het tafelblad. Direct bezorgdienst gebeld, deze gaf aan direct contact op te nemen met de verkoper. Deze waren wéér telefonisch niet bereikbaar. Direct gemaild met foto's erbij. Mail terug gekregen dat dit de houtsoort was en geen putjes. Nogmaals mail met nog duidelijkere foto's gestuurd. Hierop alleen hun standaard mail op ontvangen. Na een aantal herinneringsmails nogmaals gemaild dat ik na herhaaldelijk gemaild te hebben geen reactie terug gehad. Telefonisch niet bereikbaar ivm vakanties, ziektes, tegenslagen... Uiteindelijk 20 augustus mail ontvangen van een Kevin; "Ik ga hier een melding van maken. Je hoort snel van mij." Tot op heden wéér niks meer gehoord. Telefonische bereikbaarheid is nu veranderd naar ma-do van 13u-16u. Telefonisch contact proberen te maken, kreeg ik een keuze menu van 3 keuzes. Bij elke keuze die ik maakte kreeg ik een Renske aan de telefoon die sinds kort telefoontjes krijgt van mensen die proberen contact te krijgen met Robustiekwonen op haar mobielnr. Blijkbaar hebben ze een verkeerd doorverwijsnr. ingesteld. Want Renske weet niks van Robustiekwonen. Wij zijn hier nog niet klaar en gaan verdere juridische stappen ondernemen!!!!!

11. september 2025

Zeldzaam slecht!!

Het duurde 2x zo lang voor ik mijn bestelling binnen had.
De bestelling leek niet op wat ik had besteld; mat zwart met boomstamrand, ik kreeg een eiken houten plank met rechte rand, zou mooi hebben gestaan in het dressoir van mijn overgrootouders, maar niet in mijn nieuwe wc.
Communiceren gaat zeer stroef; als een vraag ze niet aan staat, reageren ze gewoonweg niet.
Retour gestuurd naar het adres wat op de doos stond als retouradres.
Opeens doet de mail van het bedrijf het weer; het zou naar het verkeerde adres gestuurd zijn. Wat dus niet zo is. En volgens Postnl netjes afgeleverd.

Kortom, slechte service, je krijgt niet wat je bestelt, en puntje bij paaltje kan je fluiten naar je geld.

Zeldzaam slecht!

22. august 2025
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Half april een tafel besteld die na 8…

Half april een tafel besteld die na 8 weken zou aankomen.
Helaas zijn er heel wat problemen geweest bij het leveren, dit door enkele grote tegenslagen die het bedrijf in een korte periode te verwerken heft gekregen. De levertijd duurde veel langer dan afgesproken, de levering werd een aantal keer aangekondigd maar niet uitgevoerd, en toen de tafel uiteindelijk toch werd geleverd, bleek ze korter te zijn dan wat ik had bested.
Maar, nu genoeg geklaagd: de foutieve levering werd kosteloos rechtgezet (op een veel kortere termijn dan de eerste levering; blijkbaar is alles weer onder controle). Ook heb ik een gratis wandplank (140 cm!) in dezelfde stijl als de tafel ontvangen, inclusief blinde bevestiging, als compensatie voor alle doorstane ellende.
De tafel zelf is prachtig en stevig, het is duidelijk een stukje kwalitatief vakwerk. Al bij al toch blij dat ik ze heb besteld!

29. august 2025

Waardeloze service

Waardeloze service. Op locatie geweest om te kijken, alles ging okay. Binnen- en buitentafel besteld. Genoemde levertijd werd 2 keer zo lang. Buitentafel word geleverd, koffie gepakt voor de bezorgers - poten zaten er zonder overleg al onder - gaven meerdere malen aan dat ze haast hadden - opruimen en vertrekken. Wij willen de stoelen aanschuiven en passen niet naast elkaar er onder. 6 maanden achter eigenaar Rick aan zitten omdat hij niet antwoord -> zijn oplossing: 'Jullie eigen schuld, had je moeten zeggen bij levering waar de poten moeten - tegen betaling komen we langs'. Wees verstandig, ga een deurtje verder en bespaar je de ellende.

26. august 2025
Logoen til Robustiek Wonen

Svar fra Robustiek Wonen

Bedankt voor uw review. Het klopt dat wij bij levering altijd de poten onder de tafel monteren en samen met de klant bespreken waar de poten geplaatst moeten worden. Dit gebeurt ter plekke en pas wanneer de klant akkoord is, worden de poten definitief bevestigd. Wij bepalen dit dus nooit zelf, wij adviseren alleen en de klant maakt de uiteindelijke keuze.

Wanneer achteraf blijkt dat de gekozen positie toch niet naar wens is, kunnen wij dit helaas niet kosteloos opnieuw uitvoeren. Wij moeten onze bezorgers en monteurs ook betalen, maar hebben u wel een heel schappelijke vergoeding aangeboden om het alsnog voor u op te lossen.

Tim van Robustiek Wonen

Een tevreden klant

Bij dit bedrijf een tuintafel op maat besteld.
Alles word keurig uitgelegd,en begrepen goed wat ik wilde.
Na goed overleg was het begin gemaakt,ik was zo benieuwd naar mijn tafel op maat...na een aantal weken op de afgesproken datum is mijn tafel geleverd,en wat ben ik blij met het resultaat!!!
Het geheel is geworden wat ik wilde,dank je wel voor de snelle en goede service...ik ga genieten van het mooie weer en mijn tuin met een prachtige maat werk tafel.

8. juli 2025

Top bedrijf

Onlangs heb ik bij Robustiek Wonen online een tafel besteld.
De tafel is helemaal naar wens en de communicatie ging goed en snel.
Een echte aanrader dus!

15. august 2025

Eiken visgraattafel

We hebben bij Robustiek wonen een mooie eiken visgraattafel gekocht. Zeer tevreden over prijs en kwaliteit verhouding!

6 weken zou het duren. Het werden er 8. Goede communicatie en begrip voor hun situatie maakt de aankoop tot een 5 sterren

4. august 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv