RME Solutions Anmeldelser

4,7

Mijn bestelling is in 1e instantie vergeten niet afgehandeld. Na een mailtje wel snel bericht en meteen is er actie ondernomen. Helaas na een ruime week pakket nog niet in huis door GLS. Jammer. Kan... Vis mer

De bestelling stond keurig klaar. Deze bestond uit twee kasten. Ik kon zelfs nog de keuze maken uit 1 werkblad of de het werkblad in twee gedeeltes. Gekozen voor twee aparte werkbladen. Deze werden s... Vis mer

De kwaliteit is prima en alles (frontjes en lades) zijn netjes uitgelijnd. Communicatie met RME ging vlot en alles zoals afgesproken of aangegeven op de site. De kasten kwam stevig en beschermd inge... Vis mer

1. Interiørentreprenør
  2. også i
  3. Verktøyprodusent

RME Solutions vervaardigt maatwerk werkplaats- en bedrijfswageninrichtingen. Deze worden volledig gemaakt uit aluminium constructieprofielen gecombineerd met plaatmateriaal, ladegeleiders en 3D- en lasergesneden onderdelen. Hiernaast bieden wij een groot assortiment aan diverse houtbewerkingsgereedschappen, opslagmiddelen, ladegeleiders en nog veel meer.

Enestående

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Alle anmeldelser

30 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Op maat MFT blad snel en goed

Op maat gemaakt MFT blad afgehaald, netjes afgewerkt en snel klaar. Lengte en breedte (met rolmaat gemeten en laser-afstandsmeter gecontroleerd) waren 1 mm korter dan opgegeven, wellicht wordt dat veroorzaakt door de gekozen optie om de zijkanten te laten afwerken, geen probleem voor mijn project maar wellicht iets om rekening mee te houden. Gaten wel perfect 20.00 mm op steek van 96.00 mm. Ook bench dogs meegenomen, passen perfect. Snelle reacties op mail en alles goed geregeld via webshop.

18. desember 2024

Mooie website

De organizer bakken zijn niet de kwaliteit of de vorm waar ik op gehoopt had. Er is ook op de website van de producent of op youtube weinig informatie te vinden om er een duidelijk idee van te krijgen. Ze zijn wel volgens de omschrijving op de website

De levering duurde aan paar dagen en de dan vind ik geen probleem zolang ik weet waar ik aan toe ben.

Verder is het wel een super mooie website.

12. desember 2024
Logoen til RME Solutions

Svar fra RME Solutions

Bedankt voor de review Charles.

Wat er bedoelt wordt met niet de vorm waarop is gehoopt snappen wij niet helemaal, de sorteerbakken die wij verkopen zijn vierkant in 40x30cm formaat wat duidelijk op de website beschreven staat. Ze zijn op de website ook volledig identiek aan hoe ze geleverd worden. Door de jaren heen dat wij deze verkopen hebben we hier ook nimmer een klacht over ontvangen.

Wat betreft de Festool bevestiging, hier zijn wij niet van op de hoogte gesteld maar anders zou er uiteraard direct de juiste nagestuurd worden.

Ik heb het even nagekeken en de bestelling is inderdaad op de 3e werkdag na bestelling verzonden terwijl wij 2 werkdagen op de website vermelden. Door de drukte hier zal daar helaas iets vertraging in zijn geweest, onze excuses hiervoor!

Afwerking en maatvoering kan beter

Prachtige kasten heel erg blij mee, mooi systeem heel stevig en super compleet geleverd met muurborgbeugels en al

Wat ik jammer vind is dat de zwarte "klemmen" die de mboxen op ze plek moeten houden op de uitschuifplateaus niet netjes recht met behulp van een "mal" op de plateaus zijn geschroefd.

Bij mij past ongeveer 30% van me mboxen niet goed op die klemmen omdat ze te scheef bevestigd zijn

En de randen van het hout had even een schuurpapiertje langs gemogen na het zagen/frezen.

20. oktober 2024
Logoen til RME Solutions

Svar fra RME Solutions

Bedankt voor je review Pascal! Jammer dat we het niet 100% naar tevredenheid hebben kunnen leveren.

Normaliter worden de kofferplanken voorbereid op onze CNC machine en zit dit kaarsrecht, helaas i.v.m. een gebroken onderdeel wordt dit tijdelijk handmatig geproduceerd. We zullen de mallen hiervoor na gaan kijken zodat dit ook nu wel recht gemonteerd wordt, dit is uiteraard niet de bedoeling. Als we hier eerder een mail of belletje over hadden gehad dan hadden we dit uiteraard zelf ook voor je op willen lossen met een nieuwe set kofferplanken!