Fikk det jeg oppfatter som en svindelfaktura hvor Riverty Norway A/S var innkrever. Tok kontakt og forklarte situasjonen og ba om at evt. purregebyrer ble fjernet. Veldig hyggelig dame ordnet raskt op... Vis mer

Jeg mener at AfterPay som brukes blant annet av Agder Kollektivtrafikk AS har vært opptimalt for meg. Enkel håndtering av betaling og man ser lett forfallsdatoen på fakturaene som kommer. Helt uten ge... Vis mer
Utrolig hyggelig og hjelpsom dame, som geleidet meg trygt og sikkert gjennom hvorfor og hvordan ting hadde skjedd. og hvordan jeg kunne unngå det til neste gang. Topp service!!!
har brukt disse flere ganger ved nett bestilling aldri vert noe problem. betalte en rekning to ganger med uhell det ble ordnet opp med en gang ingen problemer.
Riverty is a FinTech company that offers a new perspective on financial solutions. Financial needs, patterns and worries of consumers are our starting point for innovation. We combine technology, data, and process optimization to create the next generation of financial products driving sustainable business ahead. Offering payments, accounting and debt collection products, we support our customers along the full transactional cycle whilst keeping their consumers at the core every step of the way. We support individuals and societies to complete and repeat transactions that contribute to their growth: when shopping online, using mobility services or settling a bill in instalments. It is our goal to promote trade whilst actively including people in the economic cycle through financial technology for a new era of economic freedom.
Tyskland
- riverty.com
Ber kundene om å skrive anmeldelser
ELENDIG kundeservice
ELENDIG kundeservice. Gidder ikke svare på mail :))))
Søppelbedrift
Søppelbedrift, nok et nytt svindelselskap som skal melke folk for penger gjennom urimelige høye avgifter. Sto 3 minutter i parkeringshus hvor det er gratis parkering i 30 minutter. For det fikk jeg regning på 83kr, hvor 69kr er faktura gebyr. Hva skjedde med 30 minutter gratis parkering?
Helt elendig selskap
Helt elendig selskap. Useriøst.
Som nummer 1 i telefonkøen har jeg nå…
Som nummer 1 i telefonkøen har jeg nå ventet en halv time
Værste jeg har vært borti
Svindelforetak med unødvendige purregebyrer.
Svindelforetak med unødvendige purregebyrer!
Sender kun ut 1 mail med innbetaling og dato frem i tid, men gidder verken å sende ut efaktura eller annen påminnelse om å betale slik det er å forvente i dag.
Nei, her skal man vente i det lengste for så å sende deg inkassovarsel og purregebyr enda flere uker senere så de kan skvise litt ekstra kroner ut av deg.
Alle andre slike selskaper klarer å sende ut efaktura som er en påminnelse, men ikke Riverty. Her skal det melkes for enhver pris. Når i tillegg kundeservice oppfører seg som et uvitende troll på telefonen, så har du det perfekte svindelforetak. Ser man på andre anmeldelser så viser det det samme.
Kommer heretter til å styre unna utsatt betaling via Riverty da jeg ikke støtter svindelforetak, og oppfordrer alle firmaer som lurer på å inngå en avtale om fakturering å heller finne et seriøst firma.
Høye fakturagebyr
Fikk en efaktura fra Riverty med fakturagebyr på 49 kr. Ringte Riverty for å få en forklaring på det høye gebyret. Fikk beskjed om at det var det det koster dem å legge inn en efaktura. Dette er ikke sant,så jeg ba om å få en utregning på hva det koster dem. Det Fikk jeg selvfølgelig ikke. Skjønner ikke at Arendal kommune bruker et sånt firma til å flå sine innbyggere
På grensa til Svindel
På grensa til Svindel. Trekker mnd avgift for ingen ting også
Fikk en "bot" på 120 kr men det går…
Fikk en "bot" på 120 kr men det går ikke å finne ut hva de viser til
Fikk en mail...
Fikk en mail. De henviste til riverty og Parkly. Ingen av sidene er det mumig å få oversikt over hva pokker de skal ha penger for. Virker utrolig useriøst. Parkly kunne ihvertfall la meg sjekke om jeg skyldte noe, men de sa "du har ikke noe utsestående". Så hva er det jeg skal betale for?! Riverty ber om kid-nummer til en regning jeg ikke har fått. I mailen stod det at jeg skyldte 300 kr. Men umulig å finne ut for hva. Virker som et scammingselskap og et selskap som. Tjener penger på å lage vanskelige tjenester som de purrer på og beølpene øker og øker fordi folk glemmer når de ikke får det til. Utrolig dårlig opplegg. Null respekt for dette selskapet.
Man sender inn klage med bevis
Man sender inn klage med bevis. Men til ingen nytte. Helt utrolig dårlig kundeoppfølging. Kun ute etter å tjene på å dekke seg bak et system som tydeligvis ikke virker. Det skal være så lett å registrere seg via apoca appen, men selv om man gjør det,så får ma bot. Så her bør det rettes opp i ganske mye.
Dårlig opplegg,ikke rart man mister troen på at systemet fungerer.
Ikke til å stole på iallefall.
Riverty Norway AS
Riverty Norway AS, Lureri og dritt firma, stjeler penger fra befolkningen, jeg betalte en faktura doblet men jeg fikk ikke hele beløpet. De belastet 75 kroner betyr. Det er ikke mere enn tyv
Rent svindelforetak som driver i…
Rent svindelforetak som driver i scam-businessen. De sender ut fakturagebyrer til kunder som allerede har betalt parkeringsavgiften via appen. Først trekkes beløpet på bankkonto, deretter sender de fakturagebyr på 89,- kr. Følger du ikke med går det til inkasso, for noe du aldri skyldte dem. Dette satser de på at du ikke orker å bestride el forhandle om, og betaler for å få svindelen ut av verden. Slik tjener de store falske beløp de aldri hadde rett på i utgangspunktet. Burde politianmeldes for svindel! Og gjør seg totalt utilgjengelig uten epostadresse online. Og prøver å slenge ansvaret over på andre bedrifter.
Riverty=Svindel
Riverty har frekke og uhyggelige ansatte. Kun ute etter problemer og ser aldri motparten sin side. Ett møkka selskap som aldri burde eksistert!
Er vant med at selskaper sender purring…
Er vant med at selskaper sender purring på fakturaer på epost som er oppgitt da man bestilte fra nettbutikk. I stedet for en purring sendte de et inkassovarsel i en annen epost som jeg ikke brukte. Saken gikk selvfølgelig da til inkasso.
Egentlig fortjener de ingen stjerner
Egentlig fortjener de ingen stjerner. Min kontakt med dem er som kunde av gamle Homenet, nå global connect, med Riverty som innkrever av faktura.
Riverty sender faktura på Mail, ikke til nettbank eller en annen moderne måte. Håpløst gammeldags.
Kundeservice er elendig. Har sittet laaaang tid i kø i telefonen og fått vite jeg er nr 7, 15 og 1 i samme oppringing. Selv når jeg var nr 1 ga jeg opp etter 18 min. De sier bare nr så du skal føle du blir tatt hånd om.
For en stund tilbake fikk jeg kontakt, men de kunne ikke svare på et enkelt, praktisk spørsmål.
De purrer på sms uten noen kontaktadresse eller telefon som tar imot.
Firmaer som bruker dem vil jeg i fremtiden ikke ha noe med å gjøre,
Elendig, elendig!!!!!
Synd at Riverty eksisterer som underleverandør for seriøse bedrifter
Dette er det største scam byrået jeg har vært bort i, sitter i timevis for å komme igjennom på kundeservice, de betaler ikke tilbake hvis du ved en feiltagelse har betalt inn for mye på en faktura, jeg mener at Riverty ikke burde betraktes som en seriøs bedrift. Det første de må gjøre er å få til en ordentlig kundeserviceordning hvor du ikke sitter timesvis for å komme igjennom på tlf. Jeg skal klage bedriften inn til forbrukerombudet. Jeg har hatt problemer med de i flere sammenhenger!
Meningsløst høye gebyrer.
Meningsløst høye gebyrer.
30 kroner for parkiering og 70 kroner i gebyr, og ikke en gang for papirfaktura men sendt elektronisk!
Dette er etter min mening på grensen til svindel. Gebyret skal ikke være høyere enn de faktiske kostnadene med å sende ut. Siden dette vel trolig går direkte gjennom pc'n, kan jeg ikke tenke meg at dette koster 70 kroner. I så fall er det overadministrert eller de ansatte har lønn på flere millioner.
Vurderer å ta saken opp med Forbrukerrådet...
Riverty AS Lederen Kjell-Rune Birkelund for…
Lederen Kjell-Rune Birkelund styrer en kjeltringsvirksomhet/elektronisk og modern veityveri-og plyndringsforetning. Passer du ikke på så betaler du til og med samme faktura dobbelt noe dem sender deg med gleden. For parkering for du 18.- kroner gebyr men så vil dem ha 55.- Fakturagebyr, og ganger to er jo enda mer om du ikke se nøye. Vi må alle kjøre bil og parkere. God idé å loppe bilister for penger atter en gang. Enda en flott-virksomhet som lever godt av andres arbeid og tilhører tyske Arvato= Bertelsmann!!
Det er faktisk okay
Det er faktisk det fungerer okay. Jeg får bare hjemligt sms'er om at jeg skal huske at betale Selvom jeg har betalt.