Fikk det jeg oppfatter som en svindelfaktura hvor Riverty Norway A/S var innkrever. Tok kontakt og forklarte situasjonen og ba om at evt. purregebyrer ble fjernet. Veldig hyggelig dame ordnet raskt op... Vis mer

Jeg mener at AfterPay som brukes blant annet av Agder Kollektivtrafikk AS har vært opptimalt for meg. Enkel håndtering av betaling og man ser lett forfallsdatoen på fakturaene som kommer. Helt uten ge... Vis mer
Utrolig hyggelig og hjelpsom dame, som geleidet meg trygt og sikkert gjennom hvorfor og hvordan ting hadde skjedd. og hvordan jeg kunne unngå det til neste gang. Topp service!!!
har brukt disse flere ganger ved nett bestilling aldri vert noe problem. betalte en rekning to ganger med uhell det ble ordnet opp med en gang ingen problemer.
Riverty is a FinTech company that offers a new perspective on financial solutions. Financial needs, patterns and worries of consumers are our starting point for innovation. We combine technology, data, and process optimization to create the next generation of financial products driving sustainable business ahead. Offering payments, accounting and debt collection products, we support our customers along the full transactional cycle whilst keeping their consumers at the core every step of the way. We support individuals and societies to complete and repeat transactions that contribute to their growth: when shopping online, using mobility services or settling a bill in instalments. It is our goal to promote trade whilst actively including people in the economic cycle through financial technology for a new era of economic freedom.
Tyskland
- riverty.com
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Bevisst luring
Fikk gebyr på 500 kroner for 20 min parkering. Betalte, men fikk så 2 uker senere ny faktura på 100 kroner. Ringte da og ventet i 25 minutter i telefon. Oppga bilnummer og fikk beskjed med en gang om at den på 500 var feil. Når jeg spurte om den første på 500, fikk jeg bare beskjed om at feilen var høyere oppe i systemet. Hun visste ingenting. Jeg ba om bekreftelse på mail om at den på 500 skulle betales tilbake. Det fikk jeg. Fremstår som helt bevisst luring det her. Og det er helt utrolig at de ikke blir stoppet etter så mye tull.
Jeg har fått tilsendt to fakturaer for…
Jeg har fått tilsendt to fakturaer for parkering for til sammen over 500 kroner, samme dag. Når jeg etterspør hvor parkeringen skal ha skjedd, når jeg parkerte og med hvilken bil (vi har to biler, og jeg har oppgitt seg. nr. for begge), får jeg ikke tilbakemelding, bortsett fra "ha en god dag". Jeg vil tilføye Godag man, økseskaft.
Svindelselskap
Svindelselskap. Belaster deg for penger men klarer ikke å finne utav hva belastningen gjelder. Har en kundeservice som er fullstendig inkompetent. Kunne ikke svare på noen spm, og henviser deg til en mailadresse som ikke er gyldig. Bør helst politianmelde de, men trikset deres er å belaste så små beløp at folk flest ikke gidder å bruke energien på det.
Elendig kundeservice
Sendte klage på inkassovarsel når original faktura aldri kom i posten. Fikk svar om at original faktura var sendt til rett adresse, og at saken var ansett som løst.
Helt elendig
Helt elendig! Man kommer ikke inn med bankid,så man kan få betalt. Hvis de vil ha pengene sine får de søren med sørge for å ha innloggingen i orden!!!! Sendte dem en email,og fikk tilbake svar på noe jeg overhodet ikke hadde spurt om og ingen svar på det jeg hadde spurt om!!
Jeg er svært opprort over fakturaen jeg…
Jeg er svært opprort over fakturaen jeg mottok fra dere, hvor jeg ble belastet et hoyt belop for kun 3 min parkering 94 kr. Dette er fullstendig urimelig og fremstär som ren utnyttelse av kundene.
Det er uakseptabelt at et slikt kort tidsrom resulterer i en sà stor kostnad. Jeg oppfatter dette som et forsok pa à tjene penger pả en mäte som ikke reflekterer rettferdig praksis eller respekt for kundene deres.
Riverty tilbyr ikke efaktura
Riverty tilbyr ikke efaktura - noe som kunne vært bra da det er ok å få dette i nettbanken, se fakturaen digitalt. Riverty opptrer ikke bare som innkrever for parkeringsbøter og netthandel, de administrerer også betaling for andre firmaer. Skulle tro det var en enkel sak å tilby efaktura.
Riverty = 58% av klagene til Forbrukerrådet
Hele 58% av henvendelsene til Forbrukerrådet om ulovlige fakturagebyrer ifm. parkering gjelder Riverty.
Riverty jobber med innkreving for en stor del av parkeringsbransjen og er derved den fremste aktør ifm. innkreving av ulovlige fakturagebyrer, i følge Forbrukerrådet.
For meg så krever de inn sin kundes useriøse "produkt", Park &Go, et fakturagebyr som pådyttes deg ufrivillig hvis du parkerer uten app hos APCOA, hvilket kun er et forkledd og ulovlig høyt fakturagebyr.
Følg Forbrukerrådets råd om å bestride kravet. Bruk som argument ulovlig høyt gebyr. De vil deretter true med forliksrådet, men bare fortsett å la være å betale.
Er slike useriøse aktører som fyller opp forbrukeråd, forbrukertilsyn og forliksråd med sin useriøse og ulovlige praksis. De burde vært tvangsavviklet.
Frustrerende mangel på kundeservice.
Frustrerende mangel på kundeservice. De er ikke her for å hjelpe, men for å skvise penger ut av deg.
Betalte parkering som alltid. Dobbeltsjekket at jeg hadde skrevet riktig skiltnummer... og hadde selvfølgelig skrevet feil. Når jeg rettet på det så klarte jeg å slette en ekstra bokstav fra bilskiltet. Stod nå typ "A12345" i stedet for "AB12345". Dette oppdaget jeg ikke før jeg kom tilbake og så at jeg hadde fått bot.
Hadde ikke kvittering, men visste klokkeslettet jeg hadde betalt inn. Jeg sendte klage, men fikk beskjed om at det var min feil og en kvittering tilsendt som viste at jeg hadde glemt en bokstav av bilskiltet mitt. Må nå betale bot i tillegg til parkeringa som de selv informerte meg om at jeg allerede hadde betalt... for et bilskilt som ikke eksisterer.
Jeg skrev feil bilnummer, så det er min feil... men det er en veldig menneskelig feil å begå.
Når mennesket på andre siden er fullt klar over at det er meg som har betalt parkering, selv om det nå manglet en bokstav, så syns jeg det sier mye om selskapet når de fortsatt velger å gi meg en bot på 660 kroner.
STYR UNNA!!!!
Bare surr, mottok ikke originalfaktura, mottok ikke kopi av faktura som utbedt, MEN mottok inkassovarsel og høye gebyrer. Kostet mye tid i innloggingsforsøk på deres side med Bank-ID for å finne originalfaktura på 3. forsøk, mailer, telefoner.... STYR UNNA! Heretter velger jeg KUN å handle steder som tilbyr Klarna, Walley o.l.
Elendig kundeservice på parkering.
Elendig kundeservice på parkering.
Kundeservicen til Riverty hevder at det ikke nok å kun bruke parkeringsautomat som er på flyplassen i Molde.
De sier at du i tillegg må gå inn på Autopay (autopay.io) etter utkjøring for å se om det har påløpt en avgift. Dette til tross for at du rett før utkjøring av parkeringsplassen betaler korrekt på parkeringsautomaten.
Ikke bra 👎👎👎
Verdens Verste Lureri
Verdens Verste Lureri
Jeg handler mye på nett daglig og bruker betalingsløsninger som eks Klarna,Walley ol.
Men har noen ganger vært bort i Riverty og fått samme problem: jeg har sendt inn en retur som er godkjent og de har fått kreditnota for å trekke dette beløpet fra
faktura.Like vel spyr de ut mail med å få full betaling.Jeg har da kontaktet
kundeservice som faktisk ser at de har
fårt kreditnota og det skal vøre i orden-
like vel kommer flere mail og de sier jeg
skal betale alt.
Altså prøver de å lure folk for mange tusen.
DET VÆRSTE ER AT DETTE IKKE ER FØRSTE GANGEN DETTTE SKJER!!! DE FÅR INN RETURER SOM ER GODKJENTE MEN PRØVER Å LOPPE DEG FOR ALLE PENGENE -OG DU MÅ
BRUKE MASSE TID PÅ DETTE.
STYYYYR UNNA ALLE STEDER DE
TILBYR RIVERTY SOM
BETALINGSLØSNING.ET ENESTE ROT-
OG DE PRØVER Å LURE DEG.JEG ER
MØKK LEI DE NÅ.
Jeg skulle lin have den passe for at…
Jeg skulle lin have den passe for at prøve men jeg har ikke set at skulle medle fra
ok jeg fikk en parkerings bot på kr 600…
ok jeg fikk en parkerings bot på kr 600 da jeg parkerte mc min på kr 600 samt et gebyr på kr 60 for faktura
Satt meg ned i kveld for å sjekke regninger som skulle betales denne mnd så at jeg hadde fått en regning på 899kr og stusset litt sjekket så tilbake fra juni mnd 2024
Det viser seg at de har sendt meg en faktura på kr 899 den18.06 en ny en den 23.7på 899 samt en til som skulle betales den 14.09 på 899kr som jeg stoppet i banken av en eller annen grunn sto det"avtale giro" så de har loppet meg for kr 1798kr I morgen går jeg til polisen
Svindel
Fikk et inkassovarsel fra riverty på en faktura jeg ikke har fått for en parkering jeg ikke har gjort. Styr unna.
Riverty bidrar til svindel
Jeg oppfatter Riverty å være del av en kjede som bistår i svindel. De tar bl.a. oppdrag fra Norwegien Lab, som hverken svarer på tlf. eller skriftlige hendvendelser. Nå har de sendt krav på innbetaling av faktura,
hvor intet er levert. Jeg vil råde Forbrukerrådet til å bidra til at Riverty fratas autorisasjonen. Dessuten: kommunikasjonen med Riverty må være utviklet av mennesker med dårlige egenskaper for nettkontakt.
Får purregebyr når jeg får min FØRSTE…
Får purregebyr når jeg får min FØRSTE faktura e-post, betalte med vipps og ble trukket fra bankkontoen og deg står fortsatt at jeg må betale.
Har betalt faktura med Riverty-…
Har betalt faktura med Riverty- informasjonen om hva som er betalt fremkommer ikke i nettbanken. Kun kidnr. Et opplegg som prioriterer egen inntjening og ikke kundeservice.
Styr unna!!!!!!!!!!!!!
Veldig dårlig. Kommer nå til å få faktura på ca 3000kr pga t kompleks som jeg vil returnere, men ikke får til. Jeg prøvde å ringe dem og får ikke svar. Kommer aldri til å bestille noe fra dem igjen.