Rioolhulpnederland Anmeldelser

5 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Zeer teleurstellende ervaring

Zeer teleurstellende ervaring – onduidelijke kosten en onprofessionele communicatie

Vandaag heb ik via de website van Riool Hulp Nederland een aanvraag gedaan vanwege een verstopping in mijn wasbak. Ik ben vervolgens teruggebeld door een medewerker genaamd Yorie.

Tijdens het telefoongesprek heb ik meerdere keren gevraagd naar de kosten. Mij werd verteld dat de voorrijkosten €39 bedroegen. Er werd niet duidelijk aangegeven of dit inclusief of exclusief btw was. Ook heb ik gevraagd wat de werkzaamheden zouden kosten. Daarop kreeg ik te horen dat de loodgieter dit ter plaatse zou bepalen.

Toen de medewerkers bij mij thuis kwamen, werd mij meegedeeld dat het starttarief €196 per uur bedroeg. Deze informatie was mij vooraf niet verstrekt. Ik heb aangegeven dat ik niet akkoord ging met deze prijsopgave en de werkzaamheden niet wilde laten uitvoeren.

Vervolgens werd mij gevraagd €40 contant te betalen voor de voorrijkosten. Daarbij werd aangegeven dat de medewerkers anders mijn woning niet zouden verlaten. Ik heb het bedrag uiteindelijk betaald om de situatie te beëindigen.

Er moest ook worden getekend voor akkoord. Nadat mijn handtekening niet meer zichtbaar was, heeft een medewerker zelf een handtekening geplaatst. Ik heb direct aangegeven dat dit niet mijn handtekening was en dat ik hiervoor geen akkoord had gegeven.

Na afloop heb ik telefonisch contact opgenomen met het bedrijf. Dezelfde medewerker erkende dat ik vooraf niet volledig was geïnformeerd. Ook gaf hij aan dat er een verschil bestaat tussen het starttarief en de daadwerkelijke werkzaamheden. Deze informatie had ik vooraf moeten krijgen, zeker omdat ik er expliciet naar had gevraagd.

Op de website wordt gesproken over duidelijke prijzen vooraf en geen verrassingen achteraf. Mijn ervaring was helaas het tegenovergestelde.

Ik heb inmiddels een formele klacht ingediend en gevraagd om terugbetaling van de €40.

Mijn advies: vraag vooraf schriftelijk naar de volledige kosten, inclusief voorrijkosten, btw, starttarief en arbeidskosten, voordat je akkoord gaat met een bezoek of werkzaamheden.

13. september 2026

Not real plumbers! Over charging

EXTREME PRIJSOPDRIJVING, INTIMIDATIE EN POLITIE MOETEN INSCHAKELEN
Ik heb dit bedrijf benaderd voor het ontstoppen van een toilet. Vooraf werd aangegeven dat dit ongeveer €300 zou kosten. Na afloop kreeg ik echter een absurde factuur van MEER DAN €3.600 voorgeschoteld—twaalf keer het besproken bedrag.
Toen ik terecht weigerde dit te betalen, sloeg de sfeer direct om: de monteurs begonnen te SCHREEUWEN en mij ERNSTIG TE INTIMIDEREN om betaling af te dwingen. De situatie werd zo dreigend dat ik DE POLITIE HEB MOETEN BELLEN om in te grijpen.
Dit zijn GEEN PROFESSIONELE VAKMENSEN, maar agressieve cowboys die opereren via intimidatie en extreme woekerprijzen. SCHAKEL DIT BEDRIJF ONDER GEEN BEDING IN.

EXTREME OVERCHARGING, INTIMIDATION, AND POLICE INTERVENTION
I hired this company for a standard toilet unblocking. The initial estimate was around €300. After the work was done, they presented me with an invoice for OVER €3,600—more than twelve times the agreed amount.
When I refused to pay this outrageous sum, the workers immediately started SCREAMING and AGGRESSIVELY INTIMIDATING me to force payment. The situation escalated to the point where I was forced to CALL THE POLICE to intervene.
These are NOT PROFESSIONAL TRADESMEN. They rely on high-pressure scare tactics and predatory pricing. AVOID THIS COMPANY AT ALL COSTS.

23. august 2026

Duur? Nee DUUR.

Tja, wat zal ik zeggen, ze komen wel,
In een witte bus, toen moesten de alarmbellen al afgaan natuurlijk.
Vooraf werd de kostenstructuur uitgelegd maar wel met hoge tarieven. Goed, toch maar aan de gang laten gaan. Onderaan de streep een enorm uurtarief.

Maar goed, omdat de verstopping wel verholpen is toch een extra ster.

13. juli 2026

Bizarre oplichters

Bizarre oplichters. Geven tarieven weg in de call maar vervolgens komt er iemand met bizar hoge tarieven. SCAM! Staat dat ze 5 sterren hebben op Trustpilot maar dit is de site en heeft dus maar 1 review. Niet bellen en mee werken!

29. juni 2026

Oplichters, geen echte loodgieters

Oplichters!

This is absolute, pure 100% scam. Their goal is to charge you with the skyrocketed prices for as much of fake services as possible (like "20 meters of unblocked pipe"), and that's it. They do not solve a problem, and it's even worse. On April 26 they completely ruined the sewer in our street and made the initial problem 300% worse than before.

Avoid them at all costs. They have fake numbers of 5-star reviews on their website, but in fact they are not registered neither on Google, nor on Trustpilot (before this review). No postal address on their website either, nothing except the email and phone number.

Riool Hulp Nederland or N.I.F Infra Installatie, which may be their legal name. SCAM!

26. april 2026

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis