Riooldienst 24 Anmeldelser

3 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Vanmiddag gebeld naar riooldienst-24

Vanmiddag gebeld naar riooldienst-24. Komt een monteur langs o.b.v. 35,- euro aan voorrijkosten.

We hebben een verstopte afvoer in de keuken. Druk uitgeoefend; per m2 dien je te betalen, afhankelijk van hoe diep de verstopte afvoer zit. Startkosten: 480,- euro, en vervolgens 200,- euro per strekkende meter. Totaalkosten konden oplopen tot 1.500,- euro.

Ik vind dit veel geld. Vervolgens aangegeven dat ik hier niet mee akkoord ben. Prijs kon vastgesteld worden naar een vast tarief van 700,- euro. Daar zijn we niet mee akkoord gegaan. Laatste vaste prijs: 500,- euro incl. btw.

Goed - wij zijn er niet mee akkoord gegaan. Hadden ook het idee dat we af werden gezet, en hebben dus de voorrijkosten betaald. Die bleken ineens niet meer 35,- euro te zijn. Dat was op basis van een oud tarief. Het is namelijk 40,- euro, plus 20,- euro avondtarief en daar vervolgens btw van 21% over. Dus 72,60 euro in plaats van de vooraf beloofde 35,- euro. Ik heb ze daarover aangesproken en uiteraard niet getekend, maar wel betaald. Ik wilde de meneer zo snel mogelijk uit huis hebben.

Ze zijn totaal niet transparant, en ik beschouw ze zeker als oplichters. Ga met deze organisatie niet in zee!

11. september 2026

Ik had een overstroming in mijn keuken…

Ik had een overstroming in mijn keuken door sterke regenval kwam er water uit de gootsteen naar boven en dat was niet te stoppen,honderden liters water. Riooldienst 24 kwam op vrijdag avond hij ging uitleggen wat hij ging doen en wat het koste per 4 meter . Veel geld maar je moet wel want dit wil je nog niet keer meemaken. Het was een vriendelijke man kan niet anders zeggen. Ter plekken gepind 786€. Ik moest mijn mailadres opschrijven dan zou ik de volgende dag de nota krijgen maar we zijn nu 14 dagen en drie keer bellen verder en nog geen nota deze heb ik nodig voor mijn verzekering. Dit vind ik dus bagger

28. august 2026

Extreem hoge kosten

De verstopping in mijn keuken is snel en professioneel verholpen. Alleen schrok ik ontzettend van het bedrag dat ik moest betalen. Tevoren was mij uitgelegd dat er per meter betaald moest worden 139 euro, hoeveel meter was tevoren niet te zeggen. Uiteindelijk was het maar liefst 4 meter, plus nog btw etc moest ik uiteindelijk 720 euro betalen voor nog geen uurtje werk! Echt misleidend dat het bedrag tevoren helder zou zijn.
Heb echt het gevoel opgelicht te zijn.

25. august 2026

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis