Restaurant Applaus, Aalborg Anmeldelser 43

TrustScore 4.5 av 5

4,5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

En særdeles god aften .. Stedet var fuldt booket men alligevel formåede personalet at yde en personlig og professionel service .. Maden var god.. en perfekt afstemt balance mellem sødme og syre Por... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Aalborg eat out, 6 retter med vin menu ALT fungerede, maden var noget af det bedste, jeg har fået serveret længe. 😋Friske, venlige, servicemindede tjenere. Lækre vine. Fyldt lokale, men allig... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Et mega lækkert oplevelse Applaus overraskede i stor stil i går, med et fantastisk oplevelse. Alt fra mad og drikke til det gode kundeservice, samt hyggelige lokaler, spillede bare. Især skal der h... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Holdt en rund fødselsdag, hvor vi havde valgt social dining menuen, som består af 10 retter, der udvælges af kokken. Samtlige retter var spændende, flot anrettet og meget velsmagende. Godt udvalg af v... Vis mer

Informasjon om virksomheten

Kontaktopplysninger

4,5

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vi kommer igen!

I januar 2026 havde jeg fornøjelsen af at invitere familien på Applaus for første gang. Jeg selv havde ikke været der før.

Vi var 8 ved bordet og det hele spillede 100% som det skulle fra vi kom til vi gik efter fire timer. Vi valgte de 10 serveringer og dertil valgte nogle vin-menu, andre coctail-menu og andre mocktail-menu, hvor der bestemt ikke blev sparet på mængden af drikkevarer i disse menuer.

Inden vi kom, var vi ret overbeviste om, at der lå en kæmpe udfordring for Applaus, fordi den ene af gæsterne er veganer. Vi havde på forhånd sikret os, at Applaus kunne lave veganske serveringer til denne ene person, men et er altså hvad man lover og noget andet er hvad man får serveret. Det har vi oplevet andre steder ikke hænger sammen.

Men her blev al tvivl gjort til skamme, for de veganske serveringer var at se på, helt på samme høje niveau med det “vi andre” fik serveret, og smagen på de veganske retter var efter sigende helt i top. Virkelig højt niveau!

Selve restauranten er ikke ret stor, så der er en rigtig hyggelig atmosfære i lokalet, som passer meget godt sammen med den friske betjening fra tjenerne, som altid lige havde en god bemærkning og med et glimt i øjet.

Så vi blev passet godt op.

Så herfra skal lyde: VI KOMMER IGEN!

Applaus kan bestemt anbefales.

24. januar 2026

En særdeles god aften .

Portionerne var passende så selv en sulten nordjyde ikke manglede noget

10. januar 2026

Wauw en aften

Super oplevelse med 10 retters menu og dertil hørende vin menu.

Små snacks blev serveret med stil og dejlige smil af kokken Josefine og dertil en kyndig vejledning af vinen dertil af Morten

Så kom retterne ellers i en dejlig behagelig fart og altid vel præsenteret af den unge kvindelig kok med hvad vi fik på tallerknerne, specielt hoved tallerken med fisk, hovedtallerken med kylling og så begge desserter var fremragende og absolut på højeste niveau i Aalborg. Selv den unge adrian som var hjælper denne aften leverede flot og var yderst veltalende og styr på sine ting. Så stor ros til de to unge kokke elever i køkkenet, serveringen og det hele skabte en wauw total oplevelse i alle 4 timer vi var der
Tak, er kun et fattigt ord

5. juli 2025
Vurdert til 3 av 5 stjerner

Besøg behøver ikke at blive gentaget

Umiddelbart synes konceptet at være fint. Maden er okay. Tjener og køkkenet glemte, at én af os havde skaldyrsallergi. Ved serveringen af fiskeretten, spørges eksplicit om der er skaldyr i saucen, da det står i menuen. Tjeneren siger NEJ, og vi formoder, at han ved hvad der er på tallerknen. Heldigvis havde vedkommende med allergi startet med en af de andre retter på bordet, inden tjeneren kom løbende med en anden servering… fordi UPS der var skaldyr i saucen. Som et plaster på såret kunne vi få en kop kaffe… øhhh nej tak. Undrer mig over,
at man skal betale ekstra for brød og smør, når vi ikke har bestilt det, men det kommer ind på bordet som en del af serveringen.

28. februar 2025

Kæmpe oplevelse

Kæmpe oplevelse! Super mad super betjening 6. gang vi er her, altid en fornøjelse. ! Kan kun anbefale det til alle, vi har Morten som tjener altid rigtig godt menneske sjov og god personlighed gør bare aften 200% meget bedre !

14. februar 2025
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Super mad

Super mad, rigtig god betjening og til en ok pris, om end lidt til den dyre side. For at opnå de 5 stjerner så skulle det være en my billigere og der burde serveres en lidt bedre rødvin. Men kan varmt anbefale Applaus Aalborg.

30. november 2024
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Larmende gæster fik lov at støje

Maden på Applaus var virkelig god!
Desværre var akustikken dårlig. Fire gæster fik lov at sidde og råbe, uden at tjenerne gjorde noget. De fire gæster fik et utal af gange hele restauranten til at vende sig mod dem, de var skyld i, at vi ikke kunne høre alt, hvad tjenerne sagde, og at vi gik tidligere, end vi ellers ville have gjort. Når man betaler 2000 kr for en aften ude, forventer vi, at de ansatte træder til i sådan en situation, men det gjorde de ikke.
Det gør, at vi desværre ikke kan anbefale restauranten på trods af, at maden var virkelig god.

16. november 2024
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Applaus er et fantastisk sted

Applaus er et fantastisk sted, som vi besøger så ofte vi kan! Vi havde booket fejring af vores bryllupsdag her i weekenden, og angivet dette i notatfeltet da vi bookede bordet. Først og fremmest blev vi budt velkommen med et "tillykke" fra personalet, da vi skulle have anvist vores bord, og efterfølgende blev der serveret bobler i glassene på husets regning som tillykke med bryllupsdagen. Det kan godt være det er en lille gestus fra husets side, men det er en genial oplevelse at blive mødt af, som kunde, at vores notat rent faktisk blev set. Det oversteg klart vores forventning. Der var fuldt hus i lørdags, men uanset hvor travlt der er, har personalet altid overskud til at give en fantastisk oplevelse med grundig introduktion til mad, vin, osv. Applaus vil altid være vores førstevalg til fejring af mærkedage, men også bare til en "normal" aften ude. Mad, drikkevarer og personalet er helt i top. Tak til Applaus for at danne ramme om så mange skønne oplevelser, og for at I formår at man altid som gæst føler sig "set". Det er unikt.

7. september 2024

Fantastisk mad

Var inde at spise med min datter i weekenden.
Vi var begge enige om det var så lækker mad samt super søde tjenere … Bestemt ikke sidste gang 👏🏻👏🏻

18. juni 2024
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Berusede gæster med upassende opførsel

Vi var på restauranten den 13/4 224. Maden var helt fantastisk!
Dog er akustikken helt forfærdelig, og det betyder at der er støj en masse i restauranten. Særligt støjende var de der befandt sig ved bordet ved siden af os- de var sprit bacardi fulde, da vi ankom kl 20.00 og de opførte sig alt andet end høflige. De væltede rundt i restauranten og krammede på gud og hver mand. Tjeneren forsvarede deres opførsel til trods for at han selv syntes de var for meget og gik over grænsen og krammede på andre spisende gæster. Tjeneren spurgte selv os om vi syntes det var for meget. Ergo han har selv syntes det var for meget men gjorde intet ved det!At betale over 2000 kr og være vidne til sprit bacardi gæster som åbenbart selv er tjenere andetsteds er slet ikke i orden-af den årsag kommer vi ikke igen, desværre👎🏻 Maden var ellers helt sublim🙏🏻 men man er nødt til at tage ansvar, når andre gæster er mere end beruset klokken 20.00 og opfører sig langt over grænsen - selv tjeneren syntes det men han sagde bare: her er højt til loftet. Ja tak! Det må man sige😬👎🏻Den var ikke gået andre steder…

13. april 2024

Sikke en fin aften

Sikke en fin aften, vi har haft på Applaus. Serviceminded og smilende personale, som virkelig tog sig af vi gæster, et fint flow i serveringerne, vi fik 12 serveringer og en 5 glas drikkemenu. Der blev hældt ekstra i glassene. Maden er SUPER lækker - og det samme er vin og saft, som vi kombinerede i vores drikke menu.
Alt i alt en skøn oplevelse i lokale med akustik-lofter, så der kunne tales lavmælt ved bordene, det var skønt!

12. april 2024

Aalborg eat out

Aalborg eat out, 6 retter med vin menu

Lækre vine.
Fyldt lokale, men alligevel god akustik- vi kunne fint tale sammen.
Hyggelige lokaler og god stemning
Fantastisk aften, vi takker og kvittere med 5⭐️

10. februar 2024
Vurdert til 3 av 5 stjerner

Maden var det eneste plus

Maden var rigtig lækker, men akustikken i rummet, at sidde tæt på et larmende nabobord, alt for små borde uden benplads, hårde stole og at spørge efter drikkevarer 3 gange før man får det. Det trækker virkelig bare den lækre mad ned.. Vi fik de 12 serveringer og de smagte dejligt. Vi kom en lørdag, så jeg ved godt at det hjælper ikke på akustikken, men jeg synes at der blev proppet alt for mange gæster ind i det lille lokale.
Hvis jeg skulle komme igen, skulle det være for deres kokos-is - den var virkelig mums!

4. november 2023
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv