4,4

Enestående

God ide

God ide, noget man ikke ser andre steder.

Dejligt man ikke er berettiget til at skulle købe et, men blot kan kontakte rentive og leje et.

Rigtig fedt intiativ

25. desember 2025

Julefrokost

Lånte et Oscar Jacobsen jakkesæt til en julefrokost. Super hurtig leveringstid og jakkesættet passede perfekt

25. desember 2025

Ekstremt god service og kvalitet

Virkelig god oplevelse fra start til slut. Hurtig og personlig kommunikation. De hjalp med at finde den rigtige størrelse og leverede dagen efter til min adresse. Jakkesættet sad perfekt og så nyt ud. Fleksibel retur og generelt en service der ligger langt over det normale. Kan kun anbefales.

12. januar 2026

Jeg har lige vundet en blazer fra Tiger…

Jeg har lige vundet en blazer fra Tiger of Sweden. Hvilket var virkelig vildt den er jo virkelig dyr. Men jeg vil sige at hele det outfit man kan leje ville koste 4000 kr hvor man kan leje det for meget mindre. Så alle dem der overvejer at leje et, vil jeg sige at man 100% skal gøre det og det sidder virkelig godt

30. desember 2025

Fantastisk oplevelse hos Rentive!

Jeg lejede et jakkesæt hos Rentive, og hele oplevelsen var helt i top. Johannes og Marcus gør det virkelig godt. Man kan mærke, at de brænder for deres virksomhed, og servicen er både personlig og professionel.
Processen var nem, fleksibel og super gennemført. Jakkesættet sad perfekt, kvaliteten var høj, og kommunikationen var hurtig hele vejen igennem. Det er imponerende, hvor godt de har styr på tingene, især som helt nyopstartet virksomhed.
Jeg giver uden tvivl 5 stjerner, og jeg kommer helt sikkert til at bruge Rentive igen. Kan varmt anbefales!

7. november 2025

Genialt

Genialt! Super lækker kvalitet, hurtig levering og virkelig god hjælp til at finde den rigtige størrelse. Alt i alt en fantastisk oplevelse kan varmt anbefales!

2. november 2025

Fantastisk oplevelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fantastisk oplevelse med et ungt og ambitiøst team!

Jeg er virkelig imponeret over denne nyopstartede virksomhed,

De virker som nogle superambitiøse og jordnære drenge, der virkelig har styr på tingene.

Jeg gav dem lidt positiv energi på et opslag, og til min store overraskelse valgte de at sende mig en gratis blazer som tak – det siger virkelig noget om, hvor meget de værdsætter deres kunder og fællesskab!

Jeg er meget tilfreds og glæder mig til at følge deres rejse – det her bliver helt sikkert en virksomhed, man kommer til at høre mere om! 💪✨

13. oktober 2025