Jag köpte och försökte montera flera gånger på min toa - det blev aldrig bra. Ungefär 4-5 veckor efter att jag beställde bad jag om att få returnera, fastän det hade gått en längre period och de... Vis mer
Har sett den här finessen i Thailand bland annat. Helt kanon att göra rent toan med! Lätt att montera för den som har lite kunskap om rör o grejer. Supernöjd! Snabb leverans och bra pris.
Bästa service jag varit med om. Svar på chatten inom kort, även på helger och med bra hjälp!
Jag fick en trasig produkt. De sa att se skulle skicka ett nytt men de skickade inte.
Vi på RenaRumpor är ett familjeföretag med rötter i Skövde (nu baserade i Töreboda) och vi brinner för att göra högkvalitativa och prisvärda bidéer tillgängliga för alla i Sverige. Vårt intresse för bidéer väcktes under Coronapandemin 2020, då toalettpappersbristen tydligt visade fördelarna med en bidé. Vi upptäckte hur enkelt det var att minska toalettpappersförbrukningen och samtidigt förbättra hygienen. En släkting i 80-årsåldern, som testade vår första bidé, bekräftade de hygieniska fördelarna och inspirerade oss att starta RenaRumpor.
Krukmakarevägen 1, 54535, Töreboda, Sverige
- renarumpor@gmail.com
- renarumpor.se
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Jag fick en trasig produkt
Fungerade lika bra som jag hoppats på
Snabb leverans och enkel montering på…
Snabb leverans och enkel montering på kranen.
Fungerar hur bra som helst.
Jag fick en effekt produkt vid leverans…
Jag fick en effekt produkt vid leverans men kundtjänsten agerade blixtsnabbt och skickade ersättning.
Bra produkt och bra support
Bra produkt och bra support när jag hade en extra fundering jag behövde höra av mig om efter leverans.
Fantastisk
Lätt att installera och bidén var också fantastiskt bra. Bra instruktioner också
Bra service men betalstrul
Bra service men kunde inte betala med kort trots att kortutgivaren sa att det skulle vara OK.
Lätt att motera och används även till…
Lätt att montera och används nu även till rengöring.
Trevlig o personlig kundservice
Snabb leverans bra återkoppling och…
Snabb leverans bra återkoppling och service vid frågor!
Rekommenderar
Robust bidedusch
Riktigt nöjd med bideduschen, robust tillskillnad från varianter som ofta säljs i de större varuhusen... Enkel att använda också! rekommenderas
Tyvärr passade inte den här bidén vår…
Tyvärr passade inte den här bidén vår toalettstol. Men den såg väldigt rejäl ut. Bra kommunikation kring retur och återbetalning!
100% supernöjd