Ortopederna Sverige Anmeldelser

4,8

Väldigt fint bemötande. Kanske lätt att man inte blir betrodd när man kommer i ett försäkringsärende men så var absolut inte fallet. Mycket bra undersökning och lugnt samtal om bestående men. Snab... Vis mer

Superbra bemötande av lyhörd och noggrann läkare. Utöver min ursprungliga sökorsak (invaliditetsintyg) som hanterades proffsigt, fick jag också hjälp med en annan skada som jag tidigare varit i kont... Vis mer

Så tacksam för hjälp från Peter, proffesionell i sitt arbete och bemötande. Han förklarade varför min skada uppkommit som ingen annan läkare gjort tidigare och är så tacksam över det. Snabb på Mail oc... Vis mer

1. Medisinsk sertifisering

Vi hjälper dig med utfärdande av invaliditetsintyg efter din skada på begäran av ditt försäkringsbolag. Tidigast ett år efter skadan brukar försäkringsbolagen fråga dig om du har kvarstående besvär. Om så är fallet, begär försäkringsbolaget att du kontaktar en ortoped för att utfärda ett invaliditetsintyg. Ortopederna Sverige utfärdar invaliditetsintyg åt alla försäkringsbolag. Korta väntetider. Erfarna ortopeder. Läs mer på vår hemsida!

Enestående

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

20 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Mycket bra!

Mycket bra bemötande av Stanislav Verbitski. Smidig bokning, snabb återkoppling och kort väntetid. Besöket kändes professionellt och noggrant, med tydligt fokus på mina kvarstående besvär efter operationen. Kan Starkt rekommendera både Stanislav och Ortopederna Sverige!

15. juli 2026

Jag kan varmt rekommendera denna…

Jag kan varmt rekommendera denna verksamhet.
För första gången på flera år känner jag att jag blivit bemött med genuin förståelse avseende mina besvär.
Mötet präglades av hög kompetens och medmänsklighet.
Jag är tacksam för denna professionalism.

22. juni 2026

Väldigt trevlig

Väldigt trevlig, bra bemötande och punktlig till tiden. Fick väldigt bra hjälp med det jag behövde. Dr Stanislav Verbitski rekommenderas starkt.

11. mai 2026

Invaliditetsintyg

Extremt fint bemötande, service och hjälp. Snabbt återkopplar till dig, samt tar dig på faktiskt allvar. Absolut bästa vården jag haft på länge

17. april 2026
Logoen til Ortopederna Sverige

Svar fra Ortopederna Sverige

Tack snälla!

Hade ett mycket bra besök hos…

Hade ett mycket bra besök hos ortopederna Stockholm och läkare Stanislav som noggrant undersökte mitt knä efter en skada. Jag blev bemött på ett professionellt och tryggt sätt. Processen var också väldig snabb och smidig.
Rekommenderas varmt!

Karl Day

8. april 2026

Professionellt bemötande och smidig vårdupplevelse

Jag fick ett mycket gott bemötande av Stanislav Verbitski. Det var enkelt och smidigt att boka tid och samtalet upplevdes som både seriöst och noggrant med fokus på mina kvarstående besvär efter operation. Jag uppskattar även att det var snabb återkoppling och väldigt kort tid mellan bokning och besök. Jag kan varmt rekommendera både Stanislav och Ortopederna Sverige.

7. april 2026

Mycket professionell och effektiv…

Mycket professionell och effektiv läkare. Jag behövde ett intyg och hela processen gick smidigt och snabbt. Läkaren var noggrann, lyhörd och tog sig tid att lyssna. Intyget var välformulerat och levererades utan längre väntetider. Kan varmt rekommendera!

17. februar 2026

Väldigt fint bemötande!!!

Mycket bra undersökning och lugnt samtal om bestående men.
Snabb återkoppling med rapporten också.
Kan verkligen rekommendera Ortopederna på Sophiahemmet.

16. februar 2026

Fantastisk upplevelse

Fick bokning snabbt men väldigt tydlig och klar kommunikation över mail.

Väl på plats så fick jag mycket tid att prata om mina problem samt en fysisk undersökning. Inga anmärkningar och inget som kunde varit bättre.

10/10

3. februar 2026

Utförligt och hjälpsamt

Utförligt och trevligt bemötande från kunnig och hjälpsam ortoped (Stanislav). Besöket var snabbt och effektivt, och jag fick alla mina behov mötta.

12. januar 2026