Selskapet har svart
Selskapet har svart
Alles is heel doordacht opgebouwd, zo eenvoudig mogelijk.Alles correct en volgens afspraken. Geen goedkope commerciële slogans. Met adviezen wordt altijd - in de mate van het mogelijke - rekening g... Vis mer
Statiestraat 16, 2920, Kalmthout, Belgia
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Bij de opstart van ons zakelijk platform op Relaxy heeft Michella ons super goed begeleid. Ze is ontzettend vriendelijk en dacht écht met ons mee. Dankzij haar staat alles nu duidelijk ingesteld, van de basisinstellingen tot de arrangementen. Ze gaf ons het nodige advies om goed van start te gaan met onze privésauna. Bedankt Michella, die extra reclame hadden we echt nodig 🧡

Svar fra Relaxy
Ik had een cadeaubon gekregen maar volledig uit het oog verloren. Gelukkig kon ik deze nog laten verlengen. Nu heb ik direct geboekt bij een wellness zodat ik de bon niet weer uit het oog verloor.
Gebruiksvriendelijk, fris en modern platform en klopt altijd 👌🏻
Geweldig platform! Ideaal om de perfecte last-minute ontspanning te vinden
Voor mijn verjaardag kreeg ik een cadeaubon en het was de perfecte verrassing! Het was heel eenvoudig om de bon te gebruiken en ik kon uit zoveel verschillende locaties kiezen. De ervaring was geweldig – vanaf het boeken tot het moment van ontspanning.
De service was top en alles verliep vlekkeloos. Ik raad het iedereen aan die een speciaal cadeau zoekt voor vrienden of familie. Dit is echt een manier om iemand een moment van rust en verwennerij te geven!
Onlangs heb ik een sauna geboekt via Relaxy en ik moet zeggen dat het een geweldige ervaring was! Het boekingsproces was eenvoudig en duidelijk, wat het plannen van mijn wellnessdag echt stressvrij maakte.
De website was gebruiksvriendelijk en gaf me alle informatie die ik nodig had om de juiste keuze te maken. Eenmaal ter plaatse was alles perfect geregeld; de faciliteiten waren schoon en comfortabel, en de sfeer was ontspannen en uitnodigend. Echt een top ervaring van begin tot eind! Ik zou Relaxy zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een zorgeloze en ontspannende sauna-ervaring.
Hier een bon gekocht voor 150 euro voor de verjaardag van mijn echtgenoot. Tijdens de aankoop wordt niet expliciet vermeld dat je deze bon alleen in een beperkt aantal centra kan gebruiken.
Eerste keer geboekt, verlof voor genomen, op allerlaatste moment afgezegd door uitbater omdat ze niet met de cadeaubon werken. Al een halve dag verlof verloren dus. Verder zoeken naar centrum waar je de bon wel kan gebruiken, je kan op de website datum en uur ingeven dat je wil gaan, dan krijg je beschikbare centra voorgesteld, wat blijkt, beschikbaarheid klopt helemaal niet. Je moet dus eigenlijk één voor één alles afbellen om te kijken waar en wanneer iets vrij is. Daar heb ik geen tijd voor. Al bij al géén fijn cadeau dus!!

Svar fra Relaxy
Bon Relaxy niet kunnen inwisselen door misverstand ..
Even moeten zoeken naar contact gegevens van relaxy , maar dan zeer behulpzaam geholpen door Michella van Relaxy.

Svar fra Relaxy
Wat een oplichterij, heb verschillende sauna's die op de site staan van relaxy gecontacteerd en niemand werkt met de bon , 120 euro in het water , een echte schande !!
Zeer tevreden van de werking, snelle feedback en reactie.
Bon gekregen, gereserveerd. Daar aangekomen bleek men niet aangesloten voor die bon. Moeten betalen. Dan een andere gezocht om nog eens te gaan ergens anders aangezien de bon bijna verviel. Een andere gecontacteerd, geen antwoord via relaxybon, dan een e mail gestuurd naar de welness zelf en antwoord gekregen dat men niet meer samenwerkt met relaxy omdat het te omslachtig was om hun geld te krijgen. Met andere woorden geen in de buurt en als ze er al op staan, werken ze er niet meer mee samen. Geen bon kopen bij relaxy, maar gewoon bij een welness zelf zou ik zeggen...

Svar fra Relaxy
Slechtste prive sauna tot nu toe. Mij zien ze daar nooit meer. Ontbijt was veel te weinig en simpel. We waren amper 5 minuten te laat buiten. We hadden ons kindje van 1,5 jaar mee dus een beetje begrip had leuk geweest, en zeker op mijn
Verjaardag. Op die 5 minuten tijd hebben we 5 commentaren achter elkaar gehoord op een onvriendelijke wijze terwijl ik de deur al op kier had gezet. Onprofessioneel en zeker een afrader!
Slecht. Ik heb 3 sauna's moeten contacteren om een reservatie met relaxy bon te kunnen doen. Maison d o en Luonto aanvaarden de bon niet alhoewel je deze via de relaxy site wel kon reserveren. Waarschijnlijk neemt 2/3 van de vermelde sauna s op de site de bon niet (meer) aan.

Svar fra Relaxy
Met adviezen wordt altijd - in de mate van het mogelijke - rekening gehouden.
Relaxy wordt heel veel gebruikt door onze klanten. Zeker zijn geld waard...
Wij werken nu ruim een jaar met Relaxy en het bevalt uitstekend. Servicegericht en meedenkend. Voor ons belangrijke kwaliteiten.
Een samenwerking die wij graag vasthouden.
Er worden reclame gemaakt in de spotlight , wij zien ons nooit daarin.
Weining aanvragen.
Relaxy is een website die duidelijk over komt voor de klant top .
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.