1,9

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

slechte kwaliteit

Kwaliteit van de producten is gewoon slecht. Ze nemen fotos van andere merken en geven je dan een goedkope imitatie product.

13. februar 2026

Niks gekregen

Helaas is de bezorger niet komen opdagen en is het uiteindelijk terug gegaan naar de verkoper. Verkoper wilde niet samen een oplossing vinden en was zeer onvriendelijk. Ook werd er gezegd dat ik hun weleens zou willen oplichten.

19. mai 2025

Niks ontvangen

Niks ontvangen, dhl zegt geleverd. Je wordt afgescheept met: dhl geeft aan dat het geleverd is.
Relaxdays moet contact opnemen met dhl, waar mijn pakketje is. Gelukkig nog niet betaald. Mocht het onvindbaar zijn dan is dat spijtig voor de verzender, maar dan koop ik het snel voor 5 december bij de concurrent.

26. november 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Weigeren garantie na te komen

Weigeren garantie na te komen, die is volgens hen niet wettelijk verplicht.

Webshop die zich vasthoudt aan de Nederlandse garantie wetgeving ondanks dat het product in België aangekocht is en dus onder de garantie Belgische wetgeving valt. (Hiertoe zijn ze echter wel verplicht wanneer de aankoop via bol.com in België gedaan wordt.)

Bijkomende proberen ze slechte reviews te laten verwijderen. Jammer genoeg had ik alle documentatie nog van aankoop en blijft deze mooi staan.
Edit
Garantie is 24 maanden, niet 12..
En het platform (bol) heeft mij gelijk gegeven.. jullie zij dus niet enkel oneerlijk, ook leugenaars

Edit: jullie blijven leugenaars. Ik heb zojuist nog melding gehad van bol.com dat deze zaak alles behalve afgesloten is. Zij hebben namelijk wel al toegegeven dat de aankoop onder Belgische garantie wetgeving valt.. hierdoor heb ik dus automatisch recht op terugbetaling of herstel. Stop dus met jullie leugens, en ipv al jullie tijd te steken in het bestrijden van reviews, zou je beter wat doen aan je kennis ivm wetgeving & een cursus klantvriendelijkheid volgen.

Ik herhaal dus aan iedereen die dit (en alle andere reviews hieronder) leest... Koop hier niet, want na aankoop NIHIL medewerking/hulp tenzij je een 3de partij inschakelt.

25. juni 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ik heb het product via bol.com besteld

Ik heb het product via bol.com besteld, meestal omdat bol.com een goede klantenservice heeft. Maar in deze situatie hebben ze niets voor mij betekend/gedaan (behalve het verhaal aanhoren). Ik mis een onderdeel (had 2 producten besteld) en heb dit doorgegeven bij bol.com. Het was niet mogelijk om 1 product te betalen en de andere voorlopig niet i.v.m. onvolledigheid. Uiteindelijk heb ik beide producten betaald, maar nog geen extra onderdeel ontvangen. Achteraf had ik het gewoon retour moeten sturen (lekker arbeidsintensief en slecht voor het milieu). Zoals gezegd niet bestellen en ook dus niet via bol.com. Heb ook tot 2 keer toe een review proberen te plaatsen op bol.com, maar werd niet geplaatst. Erg bijzonder en teleurstellend.

Hieronder in de reactie (een jaar later) wordt aangegeven dat er meerdere voorstellen zijn gedaan. Ik ben heel benieuwd naar de details van deze contactmomenten, want ik heb niets voorbij zien komen.

30. juni 2023

onbeschoft afhandeling fout levering

er werd een kapot product geleverd. Er werd een nieuwe levering, na terugsturen aangeboden. En na het terugsturen werd het geld teruggestort. Met de opmerking bestel maar opnieuw. Zonder enige excuses. Een reactie daarop werd niet meer gegeven. Echt zo teleurgesteld. Ook nog schrijven, door een fout van bol. Lekker makkelijk

27. november 2022
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Als je problemen hebt met je product

Als je problemen hebt met je product, zoals ontbrekende onderdelen, dan heb je pech. Klantenservice is nooit bereikbaar en e-mails worden nooit beantwoord. Beter niet bestellen bij een bedrijf dat respectloos omgaat met klanten. Ik heb dit nog nooit meegemaakt. Ik dacht dat ze wel betrouwbaar waren omdat ze via bol.com en amazon.nl verkopen, niet dus

5. juli 2022

Hallo,

We willen je graag informeren dat we onze service aanzienlijk hebben verbeterd.
We zouden graag nog een kans krijgen om dit te bewijzen.
We geven je graag informatie op
support@relaxdays.de of
+49 (0) 345 56 67 09 30
Ma t/m vr 8:00 tot 18:00

Uw Relaxdays team

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Geld weg en niks ontvangen

Na het bestellen is een bedrag afgeschreven, maar ik heb nooit een bevestigingsmail ontvangen. Heb de betaalgegevens gemaild en ook gebeld. Na enkele dagen het product alsnog ontvangen.

4. mai 2022

Hallo ,
Hartelijk dank voor uw recensie.
Ondanks het aanvankelijke ongemak zijn we blij dat we u van dienst konden zijn en de situatie tot een positief einde konden brengen.
We kijken uit naar een volgende bestelling en wensen u een prettige tijd.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

I bought a product recently and I…

I bought a product recently and I haven't received even an confirmation of my order. I tried to contact them but so far nobody has been returning. I sent the receipt and transaction ID but so far they ignored me.

15. desember 2021

Hello,

Thank you for your review.
We would like to inform you that we have significantly improved our service.

We hope that despite this experience we will be able to convince you of our products and service in a future order.
Your Relaxdays team

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Een fijn bedrijf om bij te bestellen

We kregen het product goed verpakt. Toch was het niet helemaal wat we verwacht hadden. Aan de telefoon werden we erg vriendelijk en goed geholpen. Instructies voor retourneren waren helder. Een fijn bedrijf om zaken mee te doen.

11. oktober 2021

Hallo,
Hartelijk dank voor uw recensie.
We kijken uit naar een volgende bestelling en wensen u een prettige tijd.

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv