Personale molto disponibile e competente...unica nota negativa le spedizioni hanno tempi piuttosto lunghi. In ogni caso un negozio consigliatissimo.
Je suis ravie d'avoir enfin trouvé des chaussures de vélos plus larges, moi qui porte des chaussures barefoot au quotidien, c'est un confort indispensable. Les mesures indicatives du site sont très pr... Vis mer
Naast dat Reins topschoenen verkoopt van het merk Bont, wordt de winkel ook gerund door een paar goede gasten. Het contact is prettig, de service netjes en de afhandeling snel. De schoenen van B... Vis mer
Von der Website mit sämtlichen Informationen zu den Bont-Schuhen, der Bestellung, den Informationen zur Lieferung bis zur Lieferung selber hat alles hervorragend funktioniert. Auch mit den Schuhen... Vis mer
Increase your cycling performance on the road, in the dirt, on the track and in the mountains. Also custom made and heat moldable shoes!
Kleiland 5A, 8271RV, IJsselmuiden, Nederland
- +31 6 44 84 79 72
- info@reins.cc
- reins.cc
Har ikke svart på negative anmeldelser
Vaypor S Li2 uitvoerig getest
Brede voeten en kromme tenen maakt het lastig om goede fietsschoenen te vinden. De breedte maten van Shimano, Lake en Sidi boden geen uitkomst. Zo kwam ik bij Bont en Reins uit. Eind november 2024 afspraak gemaakt in IJsselmuiden en werd ik vriendelijk ontvangen met een kop koffie. Ik ging in eerste instantie voor de Riot, maar deze viel mij tegen qua pasvorm en afwerking. Toen bedacht Niels dat hij nog een paar Vaypor's had die als speciale bestelling (dubbele breedte) retour waren gestuurd. Hele andere schoen/prijsklasse. Zodra ik de schoen aantrok zat deze als gegoten. Aangezien het een retour was kreeg ik korting en was de deal beklonken. Afgelopen jaar de schoen uitgebreid gebruikt (+/- 2500 km) voor mijn wekelijkse rondje en toertochtjes van 50 tot 230 km. Ondanks dat het een 'hardcore' raceschoen is met zeer stijve carbon schaal die de hele achter en zijkant van de voet insluit, zijn ze zeer comfortabel. Twee weken terug in de regio Lombardije 5 dagen gefietst, 627km en 11.933 hoogte meters afgelegd. Daarin nog lopend een 'geitenpad' van 24% hellinggraad met grote losse kiezels moeten bedwingen, zonder schade aan voeten of schoenen. De enige aanpassing die ik gedaan heb is de inlegzool vervangen voor een paar van Sidi. De standaard inlegzool is geheel vlak en erg ruw, waardoor bij het aantrekken mijn sokken steeds opkrulden. De Sidi's zijn iets gladder en bieden net een beetje meer comfort. Conclusie: zeer comfortabele oersterke allround schoen waarmee ik totaal geen pijn aan mijn voeten meer heb (ook na 7 uur op de fiets).
Always taking care about your size or…
Always taking care about your size or whatever you need. Human touch !!
Endlich keine Schmerzen mehr bei langen…
Endlich keine Schmerzen mehr bei langen Radtouren!
Es stimmt alles
Sehr gute Beratung, Mitarbeiter aufmerksam und hilfsbereit, toller Service, man kann erst eine Probefahrt machen bevor es losgeht, die Räder können auch nach Ladenschluss abgegeben werden, Räder waren tadellos in Ordnung, es hat sich gelohnt und der Preis stimmte, kann ich nur empfehlen.
Good communication by email
Hi
I was very happy with the guys at Reins, they helped me return shoes that were too tight and advised me on getting different ones. They were very quick to respond to my emails which was so helpful.
Fast sending a quick reply to…
Fast sending a quick reply to customers. Reins swiftly sent a new pair of shoes when I reported a manufacturing flaw.
Topservice bij Reins, maar pasvorm werkte voor mij niet
Ik was opzoek naar nieuwe fietsschoenen omdat ik last had van mij rechtervoet en het er op neer kwam dat mijn schoenen te small waren. Via mijn oom kwam ik bij het merk Bont terecht. Het merk heeft geen grote dekking qua winkels, maar via Goolge kwam ik uit bij Reins en zag daar veel positieve ervaringen.
Ik had zowel de size chart van de Reins website gecontroleerd en die van Bont en kwam uit op maat 45. Helaas bleek deze maat niet goed te zijn. Retour aangevraagd en omgeruild voor 46. Zat beter maar mijn grote teen leunde toch wel wat tegen de zijkant. Omdat de retour voorwaarden duidelijk zijn m.b.t. het passen heb ik geen schoenplaatjes gemonteerd om te voelen of probleem ook aanwezig zou zijn met fietsen. Als ze dit nog is kunnen aanpassen dan zijn ze bij mij op weg naar 5 sterren.
Omdat ik niet langer kon wachten i.v.m. een geplande bike fit ben ik bij een andere winkel + merk wel geslaagd.
another happy customer 😊
another happy customer 😊
customer friendly website.
also the meticulous sizing guide was a big plus.
Top Shop with top products
They took care of my needs to actually…
They took care of my needs to actually provide me with the shoes that would fit me best and not just push the most expensive.
Bong Riot 24 in weiter Ausführung…
Bong Riot 24 in weiter Ausführung bestellt. Die Schuhe waren 1cm schmaler wie angegeben. Aufgrund der falschen Maßangabe wurde nicht mal ein kostenfreier Rückversand gewährt.
Versand und Kundenservice ist TOP
Versand und Kundenservice ist TOP! Aber fast 13€ für eine Retoure ist zu hoch.