Regus - Signature Central Park Anmeldelser 2

Bytt filial

Stadsplateau 27-29, 3521 AZ Utrecht, NL

1. Forretningssenter
  2. Utleie av konferanse- og møterom

Regus helps businesses find and create the right workplace for their people. Offering choice, flexibility, community, custom workspaces and consistently professional locations all over the world.

• Stadsplateau 27-29, 3521 AZ, Utrecht, Nederland

• 204919595

3,2

Middels

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Afhandeling opzegging

Ik ben uiterst ontevreden over de afhandeling en beëindiging van mijn overeenkomst met Regus. Ondanks aangepaste voorwaarden werd mijn zaak niet naar behoren behandeld. Regus gaat niet klantgericht om met klachten, wat het proces onnodig ingewikkeld en frustrerend maakte. Dit heeft voor veel ongenoegen gezorgd. Ik kan deze dienstverlening absoluut niet aanbevelen en raad iedereen aan goed na te denken voordat ze met Regus in zee gaan.

23. juli 2025
Logoen til Regus - Signature Central Park

Svar fra Regus - Signature Central Park

Hallo Oliver,
Het spijt me zeer te horen dat u teleurgesteld bent.
Vanwege nieuwe regelgeving van de Kamer van Koophandel, waar wij geen invloed op hebben, kan ons adres niet langer worden geregistreerd als bedrijfsadres voor virtuele kantoordoeleinden in Nederland.
Uw huidige overeenkomst loopt af op 30 april 2026. Dit is een formele verbintenis. We zijn er om onze klanten te helpen groeien en succesvol te zijn, maar we moeten ook ons eigen bedrijf soepel laten draaien, dus we kunnen overeenkomsten niet beëindigen vóór de vastgestelde einddatum.
Als je wilt bespreken hoe je de dienst kunt aanpassen zodat je de registratie kunt behouden, neem dan contact op met je centrumteam.
We waarderen je klandizie.
Met vriendelijke groet,
Lorraine Brule
Global Customer Service bij IWG

Ze zijn goed in het verkopen

Ze zijn goed in het verkopen . Maar daar is alles mee gezegd . Erg onbeleefd. We zijn sinds kort klant en we hebben nu al spijt . Ons advies ga niet met ze in zee.

16. august 2023
Logoen til Regus - Signature Central Park

Svar fra Regus - Signature Central Park

Hallo Teun,
bedankt dat je ons dit hebt laten weten. Het spijt ons dat je deze ervaring hebt gehad en we willen je graag helpen.
Stuur een e-mail naar lorraine.brule@regus.com met je bedrijfsnaam en/of accountreferentie zodat we je snel kunnen helpen.
Hartelijk dank,
Lorraine Brule