2 stk. Herregårdsbøf med salat og pommesfritter, flere af fritterne havde uden tvil været i frituren flere gange, og var meget mørkebrune og hårde. Underlig konsistens på bøffen, slatten salat. Min... Vis mer
Når bøffen er større end burgerbollen, kan det være fordi bollen er for lille. Her var det fordi bøffen havde den rigtige størrelse. Den var stegt som den skulle, og kombinationen med bløde løg og b... Vis mer
Har været glad for at komme og spise brunch, derfor en stjerne. fik i mandags en herregårds bøf. Bøffen lille, tynd ubestemmeligt kød, gennemstegt til trods for medium bestilling. ovenpå lå 10 ært... Vis mer
Den bestilte mad blev leveret til nabobordet, hvor gæsterne kom 10 min efter vi havde bestilt. Ventede lang tid. Tjeneren lovede efter 1/2 time hvor nabobordets mad blev fragtet til køkkenet, fra kø... Vis mer
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Steak, steak and more steak
It's not often someone takes the time to send positive feedback, they are only quick to complain so I felt I should write this..
Everything about today was excellent, the ambience, the wine, the service, the food and really value for money.
Hvis medarbejderne her er glade for deres arbejde, ses det hverken i maden eller serveringen!!!
Platte med tre stykker smørrebrød.... Frikadelle fra fryser varmet i micro, kold leverpostej og bacon, æg fra spand og tilbehør serveret i plastik bøtter??? Serveret med steakkniv??? Smør, jo vi fik da to parker fra køleskabet, til vores tre madder. Vi skulle spørge efter det. Og prøv at smør hårdt smør på rugbrød med en steakkniv??? Det så sku i særlig indbydende ud!!!!!
Skrev på deres Facebook, hvor det blev slettet. Da jeg satte det op igen og gjorde dem opmærksom på det var deres svar:
"Vi beklager hvis du har haft en dårlig oplevelse, og svarer gerne på konstruktiv kritik, men synes at din kommentar er lidt svær at svare på..."
Og ja, den kommentar spejler kun deres service!!
Første og sidste gang
Vi var ude at spise på deres restaurant i Rødovre centrum 28/1.15
Da vi ankommer og fortæller tjeneren hvad vi ønsker, fortæller hun glad og smilende at hun vil anbefale os at gå ned i deres underetage hvor der var luxus salatbar mv.
Som sagt så gjort, vi gik nedenunder og blev mødt på vejen af en sorthåret kvindelig tjener som sagde vi bare skulle finde en plads.
Da hun kommer hen bliver menukortet nærmest smidt på bordet, med en virkelig arrogant attitude ligned hun mere end der glædede sig til fyraften frem for at være på arbejde.
allerede her var vi ved at finde et andet sted at spise, jeg forventer en høflig og smilende opførsel fra en tjener når man kommer for at spise.
Efter noget tid kommer der en mandlig tjener over og spørger hvad vi vil bestille, vi spørger til forskellen på kødet (- bøfferne ) de har på menukortet og det eneste han kan fortælle er at han synes det ene smager bedre end det andet !!!
Vi siger så til ham at vi ikke spiser hverken sov eller kartofler og om der så var lidt rabat, med et småligt grin var svaret nej da. men der var en luxus salat buffet der fulgte med i prisen.
Her kunne de godt have valgt at tilbyde lidt grøntsager istedet, men nej
Vi gik over til deres salat buffet, aldrig har jeg oplevet noget mere intetsigende og kedelig salatbar... at kalde den for luxsus er direkte løgn. ud af de få skåle der var, der var salaten tør og krøllet, med brune kanter. Broccolien havde flere brune plamager - rødløgene var gamle og tørre osv
ALDRIG har jeg oplevet en så kedelig og negativ restaurant som red-yellow.dk og vil aldrig anbefale den som et sted der er værd at spise