Red Yellow Anmeldelser

TrustScore 2 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

2 stk. Herregårdsbøf med salat og pommesfritter, flere af fritterne havde uden tvil været i frituren flere gange, og var meget mørkebrune og hårde. Underlig konsistens på bøffen, slatten salat. Min... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Når bøffen er større end burgerbollen, kan det være fordi bollen er for lille. Her var det fordi bøffen havde den rigtige størrelse. Den var stegt som den skulle, og kombinationen med bløde løg og b... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Har været glad for at komme og spise brunch, derfor en stjerne. fik i mandags en herregårds bøf. Bøffen lille, tynd ubestemmeligt kød, gennemstegt til trods for medium bestilling. ovenpå lå 10 ært... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Den bestilte mad blev leveret til nabobordet, hvor gæsterne kom 10 min efter vi havde bestilt. Ventede lang tid. Tjeneren lovede efter 1/2 time hvor nabobordets mad blev fragtet til køkkenet, fra kø... Vis mer

Informasjon om virksomheten

Kontaktopplysninger

Under middels

TrustScore 2 av 5

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

18 anmeldelser i de siste 12 månedene

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jeg har efterhånden været på red and…

Jeg har efterhånden været på red and yellow en del gange. I dag den 26.11.2021 er jeg derinde for at nyde en frokost med min familie. Omkring halvvejs opdager min søster et hår i hendes burger som sidder fast i hendes burgerbøf. Vi går selfølgelig op til kassen og Beder om penge tilbage fra denne burger menu. Min søster har mistet appetitten fuldstændig og vil bare gerne have pengene tilbage. Det eneste de kan tilbyde er en ny burger som man kan få lov til at tage med hjem. Så når man er hjemme har du en slasket og kold burger NEJ TAK!. Jeg er meget ked af denne dårlig oplevelse og syntes virkelig red and yellow har noget de skal ha rettet op på.

26. november 2021

Altid forkert bestilling

Vi var ovre og bestille en VIP burger igår fredag. Vi har specielle behov. Det skal være med kylling/mørk brød og uden løg, da vores mave ikke kan tåle det.

Hvad skete der så da vi kom hjem med maden? Der var selvfølgelig løg i. Vi ringede straks og havde også taget billede af det. Medarbejderen vi snakkede med, sagde at det kunne han ikke gære noget ved.

Jeg er overbevist om, at det er i køkkenet problemet er. Jeg ved, når jeg er ovre og hente maden, så i den tid jeg venter er der 2 andre kunder der brokker sig over deres mad.

Det må være en ommer.

11. september 2021

Så dårlig mad

Så dårlig mad. Det er nok en af de ringeste restauranter jeg nogensinde har spist på og så til okay høje cafépriser. Børnenes
Nachos var i og for sig rigtig fint, men jeg tænker at enhver idiot kan smække nogle chips sammen med noget cheddar og så i microovnen.
Det er en kæmpe ommer/ fortrød virkelig at vi ikke bare købte 4 pølsehorn i Føtex smagsoplevelsen ville have været det samme men havde tilgengæld ikke betalt så
Meget for det.

9. august 2021
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Er kommet på Red igennem mange år

Er kommet på Red igennem mange år. Men må sige at dagens burger oplevelse giver panderynger. Er altid kommet hos jer for at få en god burger men Skuffet var jeg bestemt idag. Bøf og de friteret løgringe trækker ned. Bøf var til den tørre side og løgringene var kolde.
Jeg vælger at tro på at denne ene gang er jeres misser. Men jeg som gæst har fået nået at tænke over

4. august 2021

MØGBESKIDT

Vi starter med at ville sidde ude på terrassen, men ombestemte os hurtigt. Det lignede en losseplads, flød med papir, pap og madrester overalt, og bordene var smurt ind i diverse klistrede "lækkerier". Valgte at rykke indenfor, og ret skal være ret, maden var glimrende. Men hen ad vejen faldt øjnene på forskellige øjebæer. Mit ryglæn bar spor af fedtede barnehænder, ketchup, remoulade o.lign., og det var ikke nye pletter, de var helt stivnede og indtørrede. Vores glas var på ingen måde rene, og bordet ikke tørret af. Kanterne rundt om hele bordet havde ikke set en rengøring i MEGET lang tid, alt i alt en meget ulækker oplevelse. Vi kunne ikke undgå at spekulere på, hvordan de hygiejniske forhold i køkkenet er med det vi oplevede i selve caféen.
Som sagt, maden smagte rigtig godt og personalet var venlige, men føj for en klam omgang. Fødevarestyrelsen ville have en FEST på Red-Yellow!

27. juli 2021

Kold mad, dårlig betjening

Det er trejde og sidste gang vi spiser der. Vi er ret vilde med pick and mix brunch konceptet og har derfor prøvet at give den en chance til, men betjeningen er virkelig ringe. Der gik lang tid før vi fik mad og da den så kom var det hele koldt. Vi sagde det til en af tjenerne men der skete ikke noget. Så sagde vi det til en anden tjener som tog det fra regningen og gav os 10% oveni for vores kaffe og undskyldte mange gange. hvis vi kunne give ham en stjerne, havde vi gjort det men ellers en rimelig dårlig oplevelse.

30. november 2020

De kan stege en bøf

De kan stege en bøf, men det er så også det! De har ikke styr på deres eget menukort og koncept, bestilte en menu , og spurgte ind til om prisen var inklusive tilbehør eller dette skulle betales ved siden af, blev af tjeneren forsikret om at prisen var incl tilbehør, det var det så ikke, blev opkrævet særskilt for pommes frites og sauce, så altså 220 kr for 1 bøf og en dessert plus særskilt betaling for pommes frites og en bearnaisesauce som var øst op af en spand, smagte elendigt, sidste gang jeg spiser der 😣

28. november 2020
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Brunch

Brunch. Den bedste oplevelse med god service, de er gode til at sætte gæsterne med god afstand og holder en god hygiejne. Deres brunch er lækker og kom hurtigt til bordet.
Deres milkshake skal have en stjerne for sig selv🌟 den er virkelig lækker.
Nickita

26. oktober 2020

Dårlig service - manglende servering

Var på Red-Yellow onsdag med min søn og 2 børnebørn.
Bestilte 2 børnemenuer - 1x burger - 1x Chicken nuggets. Vi skulle have 1x New York og 1x Signature.
Børneburgeren var det eneste der var korrekt ved første forsøg - Chicken Nuggets der fik vi Nachos tilbudt 4 gange - men vi fik dem aldrig, kun dårlige undskyldninger - og ingen kompensation.
Det syntes jeg er lidt meget at betale små kr. 500 for.
En ting er helt sikkert - vi kommer aldrig igen - det for jeg heller ikke resten af familien gør.

16. oktober 2020

Virkelig dårlig brunch oplevelse

Virkelig dårlig brunch oplevelse min veninde og jeg havde i dag.
Vi fik begge serveret kold mad og måtte vente i over 20 minutter på en ny vaffel, da den hun havde fået var fuldstændig brændt.
Bordet ved siden af vores oplevede også at få serveret kold lasagne og bordet bag os fik ikke serveret deres mad samlet og måtte også rykke for det. Det skal siges at restauranten ikke var fuld booket.
Vi har skrevet en klage, som vi ikke fik noget ud af desværre. Dårlig kundeservice!!

10. juli 2020
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Virkelig dårlig brunch oplevelse min…

Virkelig dårlig brunch oplevelse min veninde og jeg havde i dag.
Vi fik begge serveret kold mad og jeg måtte vente i over 20 minutter på en ny vaffel, da den jeg havde fået var fuldstændig brændt.
Borde ved siden af vores oplevede også at få serveret kold lasagne og bordet bag os fik ikke serveret deres mad samlet og måtte også rykke for det. Det skal siges at restauranten ikke var fuld.

5. juli 2020
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Det ringeste måltid i lang tid.

Det ringeste måltid i lang tid.
Fiskefileten er 80% rasp, æg og fedt, og 20% fisk.
Pomfritterne snaskede, både øl og sodavand fra tap smagte underligt.
Spild af penge..

4. juli 2020
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Vi var ti mand til polterabend og havde…

Vi var ti mand til polterabend og havde så utrolig dårlig oplevelse lørdag d. 29.02.20. Bord var forudbestilt, og det var afklaret med Red & Yellow at de kunne nå at servere maden og drikke således vi kunne komme videre senest 1½ time senere. Det tog ikke lang tid at bestille mad og drikke, men herfra gik alt også galt. Det tog næsten 1 time at få drikkevarer klar, der blev rykket 3 gange før de kom. Maden kom 15 minutter senere efter flere rykkere, og nu var der så lige gået 1 time og 15 minutter.
Tjeneren ved bordet lovede os en kompensation, og 5 min senere kom der en omgang drinks til bordet, som vi før ventede næsten 1 time på. Man havde ikke taget sig den frihed at spørge det var en tilfredsstillende kompensation. Der var stort set ingen i selskabet der kunne nå at drikke dem, fordi vi allerede var langt bagud i vores plan. Al den forsinkelse som Red & Yellow var skyld i, betød ligeledes vi mistede en aktivitet så der røg 1600 kr. lige ud af vinduet.
Stedets personale er overhovedet ikke kompetent til at udføre deres arbejde. Og beslutninger var der ingen til at tage.
Så hold jer langt væk fra det sted.

1. mars 2020
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Virkelig over forventning

Virkelig over forventning! Jeg havde bestilt 5stk tilbehør i brunch på tom mave. Hver eneste bid, var en sensation!

God fornøjelse og budgetvenligt til en ung som mig.

Service var tilmed top dollar og jeg fik en boks til den vaffel, som var det eneste jeg ikke havde plads til i maven.

5/5 Jeg har intet negativt at sige om Red n Yellow ..

26. oktober 2019
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv