Det var en god opplevelse fordi jeg fra første stund ble møtt på en vennlig og imøtekommende måte. Hele prosessen med salg av bilen gikk veldig bra. Og ble informert underveis om hva som skulle skje.... Vis mer
Anbefaler sterkt Rebil og veldig bra service, hadde kontakt med bilforhandler og de ville kjøpe lavt og behandler deg vedlig dårlig. Jeg mener det at alle de som selger/kjøper bil må kjøpe og selge... Vis mer
Forsøkte Rebil for å selge en relativt kurant bil. I utgangspunktet veldig hyggelig dialog. Men selskapet klarte ikke å gjennomføre noe salg i nærheten av en fornuftig pris. Foreslo derfor eventuelt o... Vis mer
Jeg hadde en ikke kjørbar bil med så stor kostnad på reparasjon at det ikke lønnet seg for meg å fikse den, fordi jeg hadde planer om å selge. Fikk anbefalt Rebil av verkstedet. Tok kontakt med en hyg... Vis mer
Motorveien til riktig bil. Kjøp og få finansiering med noen få klikk. Få bilen levert hjem gratis innen 24 timer.
Dyrskuevegen 4, 2040, Oslo, Norge
Har svart på 96 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Anbefaler Rebil hvis dere skal selge bil. Hyggelige ansatte og veldig bra kommunikasjon med de hele veien. Kommer til å benytte de flere ganger.

Svar fra Rebil
Det bør sendes ut en informasjon til den som skal registrere inn bil før de begynner. Årsak: Det var behov for å forberede seg med bilder og hva slags bilder som er påkrevd under inn registrering.
I tillegg at det gjøres klart de PDF eller JPG bilder en må ha av service og annet informasjon.
Ellers fungerte dette veldig greit.

Svar fra Rebil
Som den skeptiske bygdejenta jeg er, så tenkte jeg at dette var for lett til og være sant. Men det er akkurat så lett som de sier! Utrolig hyggelige og behjelpelige mennesker! Min kontaktperson var Usman og han tok alle spørsmål med et smil og forklarte alt nøye, så jeg skulle føle meg trygg! Hele prosessen gikk smertefritt og fort!
Jeg gir de 10av10! Takk!

Svar fra Rebil
Kjøpte en 2017 Mitsubishi Outlander av Rebil, eneste som opplyses om i taksten er noe rust her og der, samt en liten parkeringsskade. Dette tenker jeg er å forvente og kjøper bilen. På turen hjemover merker jeg fort at varmeapparatet er kaputt, ingen varme overhodet, i 10 minusgrader. 2 timer hjem iskald. Dette stod det at taksten hadde kontrollert, og ingen feil. Har heller ikke kjørt lenge før det piper på grunn av sensor for dekktrykk. Heller ikke dette har annonsen eller selger opplyst om at er en feil. Når jeg kontakter Rebil, får vi satt opp time for å få sett på klimaanlegg og dekksensorer. Verkstedet ringer meg umiddelbart og påpeker at jeg var heldig som ikke hadde mistet det ene hjulet mitt, da hjullageret var fullstendig ødelagt, og foringen det samme. Ingen merknader om dette i taksten. Rebil ønsker å hente bilen til Kløfta for å reparere den, og dette godtar jeg. Ingen spørsmål om jeg trenger lånebil i periode, ingen svar på mitt krav om lånebil når jeg påpeker dette på mail, bare beskjed om at bilen nå er "friskmeldt" og fungerer som den skal når jeg får den tilbake. Krever NAF-test av bilen for å avdekke andre eventuelle feil som bilen kan ha, som Rebil ikke er i stand til å avdekke under deres taksering. Ingen svar på det heller.
Hele prosessen virker amatørmessig, og den eneste opplevelsen som ga et positivt inntrykk var samtale med sjåføren som fraktet bilen tilbake til oss.
Kjøper du bil av Rebil, ta en NAF-test først, ellers går du nok mest sannsynlig på en smell.

Svar fra Rebil
Kjempelett å selge bilen.
Men de mente jeg burde visst om ukjente feil og mangler uten at jeg har ide på hvordan en bil fungerer.jeg ble krevd for reparasjoner og tapte mye på bilen.

Svar fra Rebil
Usman fulgte meg godt opp i salgsprosessen, hvor han var medmenneskelig, punktlig og troverdig i sin prosess.
Han var tilgjengelig og åpen for flere samtaler, samtidig som han hadde gode råd og meninger ved salg og kjøp.
Enkel planlegging av salgsdato, hvor Ritika tok over prosessen.
Leverte bilen på Rebil Kløfta. Enkel adkomst, hyggelig og profesjonell mottagelse. Overlevering og utbetaling av salgssum gikk smertefritt.
Anbefaler Rebil til andre

Svar fra Rebil
God og rask kommunikasjon med kundebehandler. Solgte bil til dem og fikk en helt akseptabel pris for den. Anbefales!

Svar fra Rebil
Rebil fremstår som eit selskap som ønsker å gje meg en salgssum, som er best mulig utfra pris i eit bruktmarked
uten framtidig reklamasjonsansvar for meg som selger.
Enkel nettbasert løysing om kan anbefales som alternativ til privat salg.
Oppgjør for salg påfølgende virkedag etter leveringsdato.

Kjæmpe service fra selger. Løsning orientert siden jeg hadde Email problem. 😊

Svar fra Rebil
Veldig god opplevelse vedrørende salgsprosessen. Tillitsvekkende oppfølging og raskt oppgjør.

Svar fra Rebil
Jeg tok kontakt med Rebil, viste dem bilen, og vips – den var solgt! Jeg er fornøyd med prisen, og hele prosessen tok bare ca. 1 time pluss litt kjøring.
Fra inspeksjon til overføring av penger gikk alt smidig og trygt. De tok seg av alt ansvaret etterpå, og jeg slapp stresset med privat salg. Anbefales på det sterkeste!

Svar fra Rebil
God opplevelse, God kontakt. Oppleves som profesjonelle og gode veiledere for å selge bil.

Anbefales!
Meget rask respons, hyggelig, tilgjengelig og service innstilt kontaktperson gjennom prosessen.

Svar fra Rebil
En mere ryddig og hyggeligere opplevelse på salg av bil har jeg aldri opplevd. Med Benjamin på sms og telefon følte jeg meg trygg hele veien. Raskt oppgjør og henting av bil av hyggelig sjåfør der også. Nesten synd jeg ikke hadde flere biler å selge. Jeg gir Rebil seks av seks mulige + litt til.

Svar fra Rebil
Enkelt og greit med inbytte og kjøp av Bil anbefaler REBIL på det sterkeste veldig flinke og Dyktige Ansatte der jeg er veldig fornøyd :)

Svar fra Rebil
Jeg fikk et tilbud om pris på kjøp hos Rebil, som var en ok pris. Men de tilbydde seg også å selge den på kommisjon og mente jeg ville komme bedre ut av dette med kommisjonssalg. Jeg var skeptisk men valgte å ta en sjangs. Jeg var klar over at det innebar en viss risiko for selger (meg). Firmaet overtalte meg likevel til å prøve med lovnader om god pris og hurtig salg på en populær bil.
Firmaet ønsket å legge bilen for salg til en høyere pris enn meg, jeg var den som ønsket å skru ned prisen. Jeg opplever at de overpriset bilen, og at dette gjorde at den ikke ble solgt. Jeg var pådriver for å skru ned pris, ikke firmaet. Til slutt satt jeg igjen med et betydelig lavere bud fra dem for kjøp av bilen (enn hva jeg opprinnelig fikk før vi inngikk avtale om kommisjon). Den som ble sittende igjen ansvarlig for utgifter for frakt og klargjøring av salg ble meg, til tross for at firmaet betrygget meg hele tiden i oppstart på at dette ikke kom til å skje og at jeg bekymret meg unødig. Jeg fikk også tap av betalt forsikring i de tre månedene hele prosessen tok og gikk betydelig i minus i prosessen.
Dagen etter jeg fikk bilen tilbake, ble bilen solgt til en mye høyere pris enn tilbudet jeg fikk fra Rebil. Jeg fikk mange interessenter og mange som tok kontakt, også fra området rundt Rebil, så jeg undrer meg over at de mener de aldri fikk noen interessenter i bilen. Jeg sitter likevel igjen med et betydelig tap etter prosessen. Kommisjonssalg er en risiko, jeg er klar over det, men jeg hadde aldri inngått denne avtale uten alle forsikringene jeg fikk fra firmaet som viste seg å absolutt ikke kunne innfri det de reklamerte for.
Jeg stiller meg undrende til om firmaet overpriset bilen for å kunne legge inn et lavere bud til meg til slutt, siden de hevder at de ikke fikk noen interesse for bilen - når jeg fikk den solgt i løpet av 24 timer privat.
Ikke benytt kommisjonssalg hos dette firmaet.

Svar fra Rebil
Eg takkar for flott samarbeid og hjelp til salet av min ID.4 GTX. Kommunikasjonen har vore glimrande under heile prosessen, og Emil Buer som har vore min kontaktperson, har vore svært hjelpsam og gitt gode råd undervegs.
Eg er glad for at eg valde Rebil til jobben og kan trygt anbefale firmaet til andre!

Svar fra Rebil
Alt gikk på skinner med Rebil, fra første kontakt til bilen ble levert og hentet videre.