Det var en god opplevelse fordi jeg fra første stund ble møtt på en vennlig og imøtekommende måte. Hele prosessen med salg av bilen gikk veldig bra. Og ble informert underveis om hva som skulle skje.... Vis mer
Anbefaler sterkt Rebil og veldig bra service, hadde kontakt med bilforhandler og de ville kjøpe lavt og behandler deg vedlig dårlig. Jeg mener det at alle de som selger/kjøper bil må kjøpe og selge... Vis mer
Forsøkte Rebil for å selge en relativt kurant bil. I utgangspunktet veldig hyggelig dialog. Men selskapet klarte ikke å gjennomføre noe salg i nærheten av en fornuftig pris. Foreslo derfor eventuelt o... Vis mer
Jeg hadde en ikke kjørbar bil med så stor kostnad på reparasjon at det ikke lønnet seg for meg å fikse den, fordi jeg hadde planer om å selge. Fikk anbefalt Rebil av verkstedet. Tok kontakt med en hyg... Vis mer
Motorveien til riktig bil. Kjøp og få finansiering med noen få klikk. Få bilen levert hjem gratis innen 24 timer.
Dyrskuevegen 4, 2040, Oslo, Norge
Har svart på 96 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Hadde en god avtale på kjøp av min bil,men i siste liten oppdaget jeg feil på bilen som gjorde at jeg ikke ønsket å selge i den tilstanden,for min egen del og dårlig samvittighet.men ble møtt med respekt og forståelse🙂👌så vil absolutt anbefale disse,seriøse og ryddige folk

Svar fra Rebil
Veldig fornøyd med hele prosessen og oppfølgningen underveis. Mulighet for selv å kunne påvirke pris samtidig som man får gode anbefalinger. Rebil anbefales om man vil selge bil men ikke stå for alt det praktiske selv, samtidig som man får enn god pris til slutt!

Svar fra Rebil
God service. Godt utvalg. Mye å velge i av biler.

Svar fra Rebil
Rebil salgshjelp er helt rått !
Beste service jeg har vært borti.
Tar seg god tid til å svare på hva enn man lurer på.
Svarer til og med når man minst skal forvente at noen svarer klokken 22 på kvelden !
Vil nevne et fornavn hos Rebil som gjorde dette til en leik
Tormod står på og hjelper til med alt jeg lurer på og svarte meg 22 på kvelden.
Stor ros til Rebil og hva dere får til.

Svar fra Rebil
Jeg inngikk en avtale med dette firmaet om salg av bil. Firmaet trakk seg i ettertid uten saklig begrunnelse, og ga motstridende forklaringer. Dette fremstår som lite profesjonelt og lite tillitvekkende. Jeg vil på det sterkeste fraråde andre å inngå avtaler med dette firmaet.

Svar fra Rebil
Ryddig og seriøs bedrift å forholde seg til😊

Svar fra Rebil
Enkelt og greit. Sendte inn bilder og info vedr bilen min. Så litt småpruting begge veier for en pris som funket for begge parter. Enighet, Kontrakt og de hentet bilen på adressen jeg oppga. Penger på konto dagen etter. Hyggelige folk å "forhandle" med.

Svar fra Rebil
Prøvde å selge bilen via Rebil, men ble veldig skuffet over budet. Fikk tilbud på ca. 45 000 kr for en bil som tilsvarende modeller ligger ute for rundt 100–110 000 kr på Finn.
Jeg forstår at de skal tjene penger og ta høyde for risiko, klargjøring og garanti, men dette oppleves som altfor lavt. Differansen blir rett og slett for stor.
Anbefaler å sjekke hva bilen din kan gå for privat før du takker ja til et bud her – du kan potensielt få betydelig mer ved å selge selv.

Svar fra Rebil
Mistenker at mange av anmeldelsene her er falske, eller skrevet av Rebil selv. Jeg har prøvd de med to biler, og fått "skambud" begge gangene. Ja, jeg skjønner at de skal tjene penger, og at de tar all risiko, men når de forventer en fortjeneste på over 100.000,- på en bil som er verdt 250.000,- da blir det useriøst for min del.

Svar fra Rebil
Fra kontakten med Rebil til bilen var solgt gikk det under to timer, bil ble levert på avtalt plass,kontrakt og salgsmelding tilsendt,og etter 17 timer stod pengene på konto. Rask og enkel salgsprosess,og vi fikk en pris vi var fornøyd med.Kan virkelig anbefale Rebil

Svar fra Rebil
Andre bilen jeg kjøper via Rebil. Utrolig bra service, rask levering av bilen så snart kontrakten var ordnet. Ola Roseth er meget hyggelig og service innstilt. Topp karakter fra meg

Svar fra Rebil
Rask service. Fikk en pris på mail raskt og fort. Etter ca 2 dager var bilen solgt og hentet. Alt papirarbeid tok rebil . Penger på bok da bilen ble hentet / levert

Svar fra Rebil
Effektivt salg og veldig hyggelige ansatte.

Svar fra Rebil
Min opplevelse med Rebil har vært i det store og hele bra det eneste jeg trekker en stjerne for er at når man kjøper en premium bil usett med åpent kjøp og får den levert hjem så hadde det vært fint å få et papir med hvordan man lader og litt om de viktigste lade instillingene i bilens infotainment system da MG 4 har avansert moderne teknologi da hadde man sluppet dumme misforståelser. Når det er sagt er jeg er veldig fornøyd med min mg4 luxury 2023

Svar fra Rebil
Super service og effektivt salg! Det tok bare 2 dager å få et godt bud og 2 dager til så var pengene mottatt og bilen hentet. En hyggelig, rask og bekymringsfri opplevelse!

Svar fra Rebil
Tett oppfølging fra start til mål i salgsprosessen.

Svar fra Rebil
God og tett oppfølging. Ingen skjulte kostnader. Svært enkel prosess. Meget fornøyd!

Svar fra Rebil
Raskt og problemfritt salg av bilen. God oppfølging gjennom hele prosessen.

Svar fra Rebil
Veldig god opplevelse! Kjapp og enkel prosess for å få solgt bilen.
God kommunikasjon og oppfølging.
Pengene var på konto samme dag som bilen ble hentet.