Banner for Ranzijn tuin & dier | Ranzijn Dierenarts

4. Utemøbler
  5. Dyreutstyr
  6. Veterinær

Skrevet av virksomheten

Ranzijn tuin & dier is een tuincentrum, dierenspeciaalzaak en dierenartspraktijk in één. Wij maken jouw hobby leuk én betaalbaar. Kom langs in een van onze 16 vestigingen, een van onze 15 hypermoderne dierenartspraktijken of kijk op Ranzijn.nl. Wij zijn de winkel voor handig tuingereedschap en de mooiste kamerplanten, voor het favoriete piepspeeltje van je hond en het enige kattenbakgrit waar je kat wél op wil, voor die fijne geurkaarsen en de sfeervolle tuinhaard. Al onze winkels zijn ruim ingericht en het personeel staat altijd klaar voor onze klanten. Zo maken we al meer dan 100 jaar heel veel mensen blij. Bij Ranzijn tuin & dier komen mensen die op zoek zijn naar betaalbare kwaliteit. Ze willen het mooiste voor in de tuin en in huis en het beste voor hun huisdier. En dat alles voor de beste prijzen. Met onze Laagste Prijs Garantie ben je verzekerd van de scherpste deals op een uitgebreide selectie van onze producten, waaronder alle grootverpakkingen honden- en kattenbrokken. Daarnaast bieden we Volume Voordeel binnen al onze productgroepen, waardoor meer kopen meer voordeel oplevert. Dit betekent dat je bij ons niet alleen topkwaliteit krijgt, maar ook de gemoedsrust dat je nooit te veel betaalt. Bij Ranzijn Dierenarts maken we de beste veterinaire zorg voor iedereen bereikbaar. Huisdierbezitters vinden bij ons de beste producten én de beste zorg onder één dak. En daar zijn we trots op. Van preventief advies tot complexe laparoscopie - ons veterinaire team van ongeveer 200 medewerkers staat altijd klaar voor alle honden, katten en andere gezelschapsdieren die bij ons binnenkomen. Onze moderne, volledig uitgeruste klinieken beschikken onder andere over een operatiekamer, laboratorium, opnameruimte, echo- en röntgenapparatuur, trimsalon en hondenwasstraat. Met de ruime openingstijden van onze dierenspeciaalzaak en dierenartspraktijk biedt Ranzijn tuin & dier een unieke one-stop-shop voor complete dierverzorging!

Ranzijn tuin & dier

Skrevet av virksomheten

Eigentijds tuincentrum
Bij Ranzijn tuin & dier komen mensen die op zoek zijn naar het mooiste voor hun tuin en huis, en tegelijkertijd naar betaalbare kwaliteit. Als eigentijds tuincentrum onderscheidt Ranzijn tuin & dier zich door een uitgebreid assortiment aan planten en deskundige plantverzorging. Wij bieden een breed scala aan planten, van kleurrijke bloemen tot weelderige groenblijvers, en alles daartussenin. Onze medewerkers hebben diepgaande kennis van plantverzorging en geven graag advies om je te helpen de juiste keuze te maken en je planten in topconditie te houden. In onze winkels is hulp en advies altijd beschikbaar, zodat jij binnen no time een groene oase creëert zonder dat het veel kost!
Complete dierverzorger
Bij Ranzijn tuin & dier vinden huisdierbezitters de beste producten én zorg onder één dak. Of je nu op zoek bent naar kwalitatief voer, comfortabele slaapplaatsen of leuke speeltjes, bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor je huisdier. Onze dierenartspraktijken bieden daarnaast een breed scala aan diensten, van preventief advies tot complexe laparoscopie. Ons veterinaire team van ongeveer 200 medewerkers staat altijd klaar om honden, katten en andere gezelschapsdieren te verzorgen. Onze moderne, volledig uitgeruste klinieken beschikken onder andere over een operatiekamer, laboratorium, opnameruimte, echo- en röntgenapparatuur, trimsalon en hondenwasstraat. Met de ruime openingstijden van onze dierenspeciaalzaak en dierenartspraktijk biedt Ranzijn tuin & dier een unieke one-stop-shop voor complete dierverzorging!
Voordeel
Bij Ranzijn tuin & dier streven we ernaar om niet alleen de beste producten voor jouw tuin en huisdieren te bieden, maar ook de beste prijzen. Met onze Laagste Prijs Garantie ben je verzekerd van de scherpste deals op een uitgebreide selectie van onze producten, waaronder alle grootverpakkingen honden- en kattenbrokken. Daarnaast bieden we Volume Voordeel binnen al onze productgroepen, waardoor meer kopen meer voordeel oplevert. Dit betekent dat je bij ons niet alleen topkwaliteit krijgt, maar ook de gemoedsrust dat je nooit te veel betaalt.
Vakmanschap
Bij Ranzijn tuin & dier krijgen klanten altijd deskundig advies in de winkel, dankzij ons team van échte vakmensen die zich voortdurend ontwikkelen. Alle medewerkers hebben toegang tot ons e-learning platform en uitstekende doorgroeimogelijkheden, waardoor ze zich elke dag blijven ontwikkelen. Daarnaast hebben we een kernteam van vakspecialisten, paraveterinairs en dierenartsen, die professioneel opgeleid zijn en altijd klaarstaan om bij complexere vragen van klanten te helpen. Wij bieden kwalitatief hoogwaardige producten, een compleet assortiment en personeel met uitgebreide kennis van planten en dieren!

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har svart på 95 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner
Logoen til Ranzijn tuin & dier | Ranzijn Dierenarts

Svar fra Ranzijn tuin & dier | Ranzijn Dierenarts

Beste J Kuilema,

Bedankt voor je review, fijn om te horen dat u de levering als snel heeft ervaren! We hopen u snel nog een keer terug te zien bij ons in de webshop.

Ranzijn tuin & dier

Vis anmeldelser på alle språk. (10 243 anmeldelser)

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv