Jeg har købt et løbebælte som jeg hat været RIGTIG glad for. Desværre gik lynelåsen i stykker. Jeg skrev til kundeservice og de sendte med det samme et nyt så jeg ikke skulle undvære det på min kommen... Vis mer
Se hva andre synes
Vi havde bestilt en vacuum-rygsæk, hvor lynlåsen desværre viste sig at være defekt. Vi kontaktede kundeservice, som straks tilbød os enten at få pengene tilbage eller at modtage en ny model af vacuum-... Vis mer
Selskapet har svart
Jeg har i 2025 og 2026 købt en del forskellige produkter fra RambergBrand, og de lever fuldt op til mine forventninger. Jeg bruger fx. CAB Reykjavik Tote Bag som min arbejdstaske til PC og papirer. Je... Vis mer
Virkelig god kundeservice og gode produkter. Jeg glæder mig til at bruge pakkeposerne, på vores næste rejse, særligt på et par rejser, hvor vi skal bo på et nyt hotel hver nat. Der tænker jeg, at pak... Vis mer
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Velkommen til vores verden af praktiske og stilrene tasker! Vi specialisere os i at tilbyde praktiske og stilrene tasker, til enhver lejlighed. Vores sortiment omfatter et udvalg af tasker, der kombinerer funktionalitet med æstetik, så du kan bære dine ejendele med stil og lethed. Vi stræber efter at levere tasker af høj kvalitet, der passer til enhver livsstil og behov. Kundernes tilfredshed er vores prioritet og vi ser frem til at hjælpe dig med at finde den perfekte taske, til netop dit behov. 🌍🧳
Kontaktopplysninger
Danmark
- rambergbrand.dk
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Hurtig service og et godt produkt
Hurtig service og et godt produkt. De små rejsetasker er gode at pakke i nede i en stor kuffert/taske.

det var godt igen
God og hurtig service
Fik tilsendt den forkerte taske, skrev til dem og allerede samme dage fik jeg svar om de ville sende det rigtige produkt og at jeg bare kunne beholde den første taske.

Ramberg Vakuum Rejsetaske
Hurtig levering af et fantastisk produkt!
Der kan være endnu mere i kufferten end jeg havde håbet, kvaliteten er helt i top, og så er det genialt, at den kan fungere som rygsæk.

Svar fra RambergBrand
Jeg købte to rejsetasker og en safebag
Jeg købte to rejsetasker og en safebag. Jeg modtog desværre kun en af rejsetaskerne grundet en pakkefejl. Jeg kommunikerede via mail med dem og de fik hurtigt rettet op på fejlen og jeg blev derudover også fint kompenseret. Alt i alt super service og super kvalitet.

Svar fra RambergBrand
Modtog en taske, som desværre var defekt og skrev derfor til Ramberg. Der gik kun ganske få timer før jeg hørte fra dem og en ny taske blev send selvom jeg ikke havde returneret den anden. Super service og opfølgning så kan varmt anbefale at handle hos dem.

Safebag er skøn og nem
Købte deres safebag som fungere rigtig godt når jeg rejste. Nemt at organisere de vigtige ting (specielt mit pas). Lækker kvalitet, god størrelse. Er helt vild med at jeg kan bruge den både på ryggen men også foran når man skal have ting fra den. Super nemt lige at tage fat i remmen og rykke den frem og tilbage mellem ryg og foran. Store anbefalinger her fra og overvejer at købe andre vare inden næste rejse.

Svar fra RambergBrand
Praktisk og smart taske til at rejse…
Praktisk og smart taske til at rejse med! 🌟
Praktisk og smart taske til at rejse med. God kvalitet og meget funktionel. God service og hurtig levering. Kan varmt anbefales!

Svar fra RambergBrand
Det var en super god kvalitetsvarer og…
Det var en super god kvalitetsvarer og den var billig.
Det gik lynhurtigt fra jeg bestilte til varen blev sendt afsted og allerede 2 dage efter havde jeg den.

Svar fra RambergBrand
God service og lækkert produkt.
God service og lækkert produkt.
Tasken var desværre udsolgt, da jeg ville bestille den hjem.
Jeg skrev til firmaet - og de sørgede lynhurtigt for, at man kunne forudbestille tasken på deres hjemmeside - og så få besked, når den igen var på lager.
Vi har nu modtaget tasken - og min mand er fuldt ud tilfreds med den.
Lækkert materiale, pænt design - og gode features. Vi købte også rejseopbevaringssættet, hvilket bare gør pakningen endnu nemmere.

Easy and practical
As a frequent traveler I appreciate practical bags with organisational storage. I also like being able to fit more into less. I have tried a couple of different packing cubes but so far rambergs have been the best in quality. The compresion feature is also quite good.

Fantastisk vaccum rejsetaske
Fantastisk vaccum rejsetaske, jeg har allerede haft den med på den første rejse og jeg kunne have alt det jeg skulle have med, til trods for at jeg skulle have en del med.
Det har været så nemt at bestille og den kom i god tid inden jeg tog afsted. Det var så hurtigt! Det tog ikke andet end et par dage fra jeg bestilte og til den kom.
God levering

Svar fra RambergBrand
Super fin og stillet taske.
Super fin og stillet taske.
Lækkert organiseret og plads til massere af ting og sager deri.
Den føltes ikke ligeså tung at have på ryggen selvom, jeg har massere ting i den. Meget komfortabel at gå rundt med + rigtig god service og hurtig levering!

Hurtig kundeservice og levering
Hurtig kundeservice og levering. Prisen stemmer overens med kvaliteten. Vil helt klart købe hos dem igen 👍

God kvalitet til prisen 👍
Hurtig levering, god kvalitet.

Svar fra RambergBrand
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.