Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg har købt et løbebælte som jeg hat været RIGTIG glad for. Desværre gik lynelåsen i stykker. Jeg skrev til kundeservice og de sendte med det samme et nyt så jeg ikke skulle undvære det på min kommen... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi havde bestilt en vacuum-rygsæk, hvor lynlåsen desværre viste sig at være defekt. Vi kontaktede kundeservice, som straks tilbød os enten at få pengene tilbage eller at modtage en ny model af vacuum-... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg har i 2025 og 2026 købt en del forskellige produkter fra RambergBrand, og de lever fuldt op til mine forventninger. Jeg bruger fx. CAB Reykjavik Tote Bag som min arbejdstaske til PC og papirer. Je... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Virkelig god kundeservice og gode produkter. Jeg glæder mig til at bruge pakkeposerne, på vores næste rejse, særligt på et par rejser, hvor vi skal bo på et nyt hotel hver nat. Der tænker jeg, at pak... Vis mer

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

1. Koffertbutikk

Skrevet av virksomheten

Velkommen til vores verden af praktiske og stilrene tasker! Vi specialisere os i at tilbyde praktiske og stilrene tasker, til enhver lejlighed. Vores sortiment omfatter et udvalg af tasker, der kombinerer funktionalitet med æstetik, så du kan bære dine ejendele med stil og lethed. Vi stræber efter at levere tasker af høj kvalitet, der passer til enhver livsstil og behov. Kundernes tilfredshed er vores prioritet og vi ser frem til at hjælpe dig med at finde den perfekte taske, til netop dit behov. 🌍🧳

Kontaktopplysninger

4,8

Enestående

TrustScore 5 av 5

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fantastisk kundeservice og hurtigt levering!

Jeg havde en super god oplevelse med Ramberg. Kundeservicen var utrolig imødekommende og hjælpsom – jeg fik hurtigt svar på mine spørgsmål, og de gjorde virkelig en indsats for at sikre, at jeg var tilfreds.
Min ordre blev sendt af sted næsten med det samme og ankom et par dage efter, hvilket jeg ikke havde forventet. Det hele spillede bare – både produkt og service.

Kan varmt anbefales, og jeg der helt sikkert igen! 🙂

31. august 2025

Hej Cecilie,

Wow! Vi er helt blæst bagover af din fantastiske anmeldelse af os - vi er så glade og stolte over at kunne leve op til de forventninger, du som kunde kan have til os. 🤩

Kompressionsstrømper

Købte deres kompressionsstrømper. Virkelig god kvalitet, hurtig og god service.

23. august 2025

Hej Freja,

Mange tusinde tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre. 😊

Super firma med super service.
Nu venter jeg spændt på at modtage, min rejsetaske, som de ville sende hurtig, da jeg skal rejse om en uge…
Stor anbefaling herfra :-)

28. august 2025

Hej Johnny,

Mange tusinde tak for din anmeldelse! Det betyder meget for os. 😊

Virkelig god kundeservice!!!

Havde problemer med pumpen til min taske, fik en ny uden problemer og en helt fantastisk service.

Er virkelig begejstret for min Ramberg Vakuum Rejsetaske, den er virkelig genial, især når man gerne vil rejse og have frie hænder og bagagen tæt på!!

20. juli 2025

Hej Linda,

Virkelig god service

Virkelig god service.
Opdagede en hul i den hvide lomme og skrev straks til deres service afdeling. Jeg skulle blot sende taske retur med ordrenummer og så ville de sende en ny taske. Den kom inden for ganske kort tid.
Så kan kun anbefale dem og vil ikke tøve med at bruge dem en anden gang :)

26. juli 2025

Hej Mille,

Mange tusinde tak for din anmeldelse! Det betyder meget for os. 🤩

Vi ser frem til at servicere dig igen en anden gang.

Super firma med super service.
Jeg har efterhånden en del af deres produkter bla. den lækre rygsæk og små opbevaringsposer til kufferten. Nu venter jeg spændt på at modtage endnu et produkt. Jeg kunne ikke få en rabatkode til at virke under bestillingen, men da jeg skrev til kundeservice, kom der svar dagen efter, at de selvfølgelig ville kreditere rabatten - super fin service. Stor anbefaling herfra :-)

24. juli 2025

Hej Lone,

Mange tusinde tak for dine pæne ord - det gør os så glad at læse! 🤩

God kvalitet

God kvalitet

25. juni 2025

Hej Evelin,

Mange tak for din anmeldelse! Det betyder meget for os. 😊

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super god kundeservice og hurtig…

Super god kundeservice og hurtig levering! De svare hurtige og så det bare nogen vildt gode produkter til gode priser. Jeg ved godt hvor jeg skal købe mine tasker fra nu af.

26. juni 2025

Hej Simone,

Mange tusinde tak for din anmeldelse! Det betyder meget for os. Vi glæder os til at servicere dig i fremtiden. 🤩

hurtig tilbage på lager

hurtig tilbage på lager , god kvalitet ,godt produkt hurtig levering

2. juni 2025

Hej Heidi,

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De har en rigtig god kundeservice

De har en rigtig god kundeservice, derudover er deres produkter i et rigtig god kvalitet. 😊 har købt deres business rygsæk og toillet taske.de er simpelthen fantastiske! Derudover har jeg købt deres poser til tøj opbevaring og de er også geniale!

4. juni 2025

Hej Mai,

Bedste køb

Købt et siss- belt og det er noget af det bedste jeg har købt har en skuffe fyldt med løbe bælter som bare ikke har fungeret men den sidder bare perfekt og man mærker den ikk
I disse dage er den også med på festival 😜 - da man lige kan have det nødvendigt i den

Også gør det intet at der var hurtigt levering og service

4. juni 2025

Hej Natja,

Mange tusinde tak for din anmeldelse! Det glæder os at hører 🤩

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Rigtig god, hjælpsom og hurtig kundeservice 👍

Rigtig god, hjælpsom og hurtig kundeservice 👍 de skrev så snart en ønsket vare cart på lager, med det samme😉 skønne produkter, klart et sted jeg vil handle igen. Kan kun anbefale det👍

2. juni 2025

Hej Sissel,

Mange tusinde tak for din anmeldelse! Det betyder meget for os. 😊

Effektiv kundeservice

GLS havde markeret min pakke som leveret, men jeg havde ikke modtaget noget.
Kontaktede Ramberg og efter 30min havde Pernille sørget for at at kontakte GLS, fundet min pakke og sendt mig Hente koden.

Tak

30. april 2025

Hej Poul,

Mange tak for din anmeldelse - det betyder meget for os. 😊

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bestilte Siss-belt og er virkelig…

Bestilte Siss-belt og er virkelig positiv overrasket over kvalitet og komfort. Jeg bruger det både til løb og gåture - bliver helt sikkert en favorit til ferien også. Hurtig levering! Kvalitet, service og pris ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

26. april 2025

Hej Mia,

Mange tusinde tak for du deler din oplevelse med os! Vi er utrolig glade for både kvalitet og service lever op til dine forventninger 😀

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hurtig levering og en rygsæk med mange…

Hurtig levering og en rygsæk med mange detaljer, som jeg glæder mig til at tage I brug

7. april 2025

Hej Inge,

Mange tusinde tak for din fine anmeldelse! Det betyder meget for os 🤩

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hurtig levering, super lækkert Siss belt. Nemt at anvende, beskytter mobil mod vand og sved. Jeg glæder mig til at tage mit nye bælte ibrug, på alle mine lange vandretur. Stor varm anbefaling, god til prisen.

15. april 2025

Hej Anita,

Mange tusinde tak for din anmeldelse! Det glæder os produktet lever op til dine forventninger. 😊 God vandretur!

5/5 gode produkter, levering og god service

God oplevelse og kan varmt anbefales siden, og produkterne.
Hurtigt levering af varerne. Der var sket en fejl i leveringen, skrev en mail og hurtig svar tilbage og levering af den glemte vare der dagen efter. Så 5/5 for levering og god service.

4. april 2025

Hej Anja,

Mange tusinde tak for din fine anmeldelse! Det betyder meget for os. 😊

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Rejsepakken er et godt køb 💛

Jeg har netop modtaget Rambergs bestseller rejsepakke, og jeg må sige at jeg er imponeret. God kvalitet, toppet med lynhurtig forsendelse. 👌😃 især vakuumtasken er super anvendelig, og jeg kan pakke meget mere i den end i mine andre tasker. Alt lever op til mine forventninger. 🙏⭐️

7. april 2025

Hej Signe,

Mange tusinde tak for din anmeldelse! Det glæder os at hører vi lever op til dine forventninger. 😀

Dan

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv