Radiator op maat laten maken.Goed stevig en mooi product. Bij aflevering was er een beschadiging opgetreden. Na melden is dit keurig en snel opgelost.
Gister werd mijn bestelling na een week al geleverd. Stevige ombouw, zit perfect in elkaar, goed afgewerkt en alles voor zeer redelijke prijs. De configuratie om zelf te kunnen ontwerpen was voor mij, vrouw 55+, zeer gebruiksvriendelijk.
Had vooraf mailcontact over het in zagen van extra sleuven ivm leidingen. Snelle reactie terug dat dit gratis werd gedaan.
Ik ben meer dan tevreden en raad dit bedrijf van harte aan!
Contact met de klantenservice verliep prima, en er werd goed nagedacht over de ombouw die ik nodig had. Het bestelproces verliep soepel, en voor de levering werd netjes vooraf contact opgenomen om een dag en tijd af te spreken.
Helaas was er toch een klein foutje in de ombouw geslopen, waardoor deze net niet helemaal paste. Maar dat kon ik makkelijk zelf rechtzetten, en nu staat de ombouw mooi op zijn plek.
Een ombouw voor in de hal besteld die we zelf op hadden gemeten, door het eenvoudige hulp-programma op de website hebben we hem helemaal naar onze wens kunnen maken.
Ook de levering verliep volledig naar wens; binnen enkele dagen en werd vooraf netjes gebeld dat hij eraan kwam, levering door een vriendelijke jongeman.
Ik had een bouwpakket verwacht en ongeschuurd, maar hij kwam al geschuurd en in elkaar gezet binnen (zelf niet goed gelezen). Top!
Hij is heel netjes gemaakt, goed in elkaar gezet en voelt super degelijk. Wij zijn meer dan tevreden over deze zaak! Zeker een aanrader.
Wij hebben recent twee ombouwen besteld. Radiatorombouwopmaat levert compleet gemonteerde en geschilderde ombouwen. Uiteindelijk hebben wij na advies van het bedrijf zelf gekozen voor de veel goedkopere doe-het-zelf-oplossing van 123ombouw.nl (wat van hetzelfde bedrijf is). Kwaliteit is identiek alleen moet je zelf schilderen en monteren wat geen probleem is voor een beetje klusser. Een aantal keer erg prettig advies gehad van Willem en zelfs voor een matsprijs een waarschijnlijk door onszelf beschadigd deel kunnen nabestellen. Kortom, kwaliteit top, service helemaal prima. Ik kan het iedereen aanbevelen!
Radiator ombouw op maat laten bouwen voor de vloerverwarming verdeler. Kwaliteit lijkt degelijk en deze zit nu mooi om de verdeler heen.
Enige minpunt kan eventueel zijn dat ze de leverdatum nooit melden, maar na het handgemaakt resultaat te zien kunnen we hier niet over klagen.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.