Informasjon om virksomheten

2. Elektrisk installasjon
  3. Varme- og kuldeentreprenør
  4. Leverandør av solenergiutstyr

Skrevet av virksomheten

VDZ-Brigade is dé specialist in duurzame installatietechniek. Als overkoepelend merk achter gespecialiseerde teams zoals de Accu Brigade en Afgifte Brigade, combineren wij vakmanschap met persoonlijke service. Wij richten ons op het verduurzamen van woningen en bedrijfspanden. U kunt bij ons terecht voor advies op maat en de vakkundige installatie van o.a.: Thuisbatterijen en energieopslag: Voor het slim opslaan van uw zonne-energie. En afgiftesystemen & Warmteoplossingen: Voor een efficiënte verwarming van uw pand. Bij VDZ Brigade geloven we in korte lijnen: één aanspreekpunt voor diverse installaties, heldere communicatie en teams die snel op locatie kunnen schakelen. Wij staan voor kwaliteit en zorgen ervoor dat uw installatie niet alleen perfect werkt, maar ook klaar is voor de toekomst. Sterk in service, snel op locatie.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én måned

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Snelle professionele service! Vakmanschap

Na lang twijfelen hebben we uiteindelijk gekozen voor de Verduurzamings Brigade voor dakisolatie, en daar hebben we absoluut geen spijt van.

Het ging om een bestaand huis waar gewoon in geleefd wordt, dus we waren extra benieuwd hoe dat zou verlopen. Maar vanaf het eerste contact viel meteen de snelle service op. Alles werd vlot ingepland en de communicatie was duidelijk en prettig.

Op de dag zelf werkten ze super netjes en schoon. Er werd echt rekening gehouden met het feit dat we gewoon thuis waren, en alles werd keurig achtergelaten.

De afwerking is perfect en het verschil merken we direct in huis. Het voelt comfortabeler en beter geïsoleerd.

Kortom: betrouwbaar, professioneel en doen wat ze beloven. Zeker een aanrader!

26. mars 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Deskundig advies en eerlijk, prettig contact

Ik heb de afgelopen weken intensief contact gehad met Denzel Sweeb van de Verduurzaming Brigade en kijk daar met veel waardering op terug. Vanaf het eerste moment viel zijn deskundigheid op: hij nam uitgebreid de tijd om de verschillende verduurzamingsopties helder uit te leggen en dacht echt mee over wat het beste bij mijn situatie past.

Op basis van mijn wensen zijn meerdere offertes opgesteld, die telkens zorgvuldig werden toegelicht en waar nodig zonder moeite werden aangepast. Denzel is bovendien meerdere keren langsgekomen om alles rustig door te nemen, wat het hele traject erg prettig en transparant maakte.

Wat ik vooral waardeer is de open en eerlijke communicatie. Geen verkooppraatjes, maar duidelijke uitleg en oprechte betrokkenheid. Dat gaf vertrouwen en maakte het mogelijk om weloverwogen keuzes te maken.

Kortom: een zeer positieve ervaring met professioneel advies, persoonlijke aandacht en prettig contact. Zeker een aanrader voor iedereen die serieus met verduurzaming aan de slag wil.

20. mars 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Professionele dienstverlening door VDZ…

Professionele dienstverlening door VDZ Brigade – installatie van zonnepanelen en thuisbatterij naar volle tevredenheid uitgevoerd.
Voor de installatie van 14 zonnepanelen en een 10 kW/20kWh thuisbatterij heb ik gekozen voor VDZ Brigade. Deze keuze heeft positief uitgepakt.
Ondanks dat het traject vanaf het eerste contactmoment vertraging opliep door leveringsproblemen van de accu was de communicatie duidelijk en regelmatig. En heeft de levering plaats gevonden volgens de gemaakte afspraken. Op de installatiedag stond het team stipt klaar en werd het volledige systeem binnen één dag operationeel opgeleverd.
De monteurs werkten nauwkeurig en professioneel. De afwerking is van een hoog niveau, de installatie is volgens geldende voorschiften aangelegd wat duidt op vakbekwaamheid en ervaring van het team.
De app biedt helder inzicht in de energieopbrengst, het verbruik en de opslag in de batterij. De informatie is overzichtelijk en de functionaliteit ondersteunt actief energiebeheer.
Pluspunten die voor mij onderscheidend waren:

Snelle levering en duidelijke communicatie
Vakkundige plaatsing van 14 zonnepanelen
Professionele installatie van een 10 kW thuisbatterij
Volledige oplevering binnen één dag
Netjes werkend en klantgericht team
Uitstekende afwerking van installatie en bekabeling
Uitgebreide in bedrijfstelling en testen van de installatie.
Gebruiksvriendelijke app met realtime inzicht

Kortom: VDZ Brigade levert kwaliteit, werkt efficiënt en handelt professioneel. Ik kan hen zeker aanbevelen voor de installatie van zonnepanelen en thuisbatterijen.

20. mars 2026

Uitstekende ervaring met VDZ Brigade

Uitstekende ervaring met VDZ Brigade – zonnepanelen en thuisbatterij perfect geïnstalleerd

Via via kwam ik terecht bij de VDZ Brigade voor de installatie van 14 zonnepanelen en een 10 kW thuisbatterij, en ik kan eerlijk zeggen dat dit één van de beste keuzes voor mijn woning is geweest.

Vanaf het eerste contact verliep alles professioneel, duidelijk en snel. De levering was verrassend snel en het installatieteam stond op de afgesproken dag klaar. Wat echt indrukwekkend was: het volledige systeem is in één dag geïnstalleerd.

De monteurs werkten zeer netjes en professioneel. Alles is strak afgewerkt, de bekabeling is netjes weggewerkt en er werd duidelijk aandacht besteed aan de afwerking van het geheel. Je ziet dat dit een team is met veel ervaring.

Daarnaast krijg je er een zeer handige en mooie app bij. Hiermee kan ik precies zien hoeveel energie de zonnepanelen opwekken, hoeveel stroom het huis gebruikt en hoeveel er wordt opgeslagen in de batterij. Het is overzichtelijk en werkt perfect.

Wat voor mij het verschil maakte:

⚡ Snelle levering

☀️ 14 zonnepanelen vakkundig geplaatst

🔋 10 kW thuisbatterij installatie

🔧 Alles binnen één dag geïnstalleerd

🧑‍🔧 Professioneel en vriendelijk team

🏠 Zeer nette afwerking

📱 Handige app om alles realtime te volgen

Kortom: kwaliteit, snelheid en vakmanschap. Ik kan de VDZ Brigade absoluut aanbevelen aan iedereen die zonnepanelen of een thuisbatterij wil laten installeren.

Bedankt voor het topwerk!

3. mars 2026

Goede ervaring met VDZ Brigade

Goede ervaring met VDZ Brigade. Warmtepomp is netjes geplaatst en alles werd rustig uitgelegd, zelfs voor iemand die er normaal weinig van snapt.
Monteur kwam iets later door file, maar belde netjes en nam daarna extra tijd om alles goed af te stellen.

14. januar 2026

Svar fra Vdz Brigade

Bedankt voor de mooie review.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ik voel mij flink opgelicht

Bij dit bedrijf ging (gaat) alles verkeert.
In juni 2025 thuisbatterijen laten plaatsen.
Er wordt verteld dat je €200 tot €300/mnd kunt verdienen op de onbalans markt.
Dikke leugen, ik betaal nu meer met de onkosten van de markt als dat ik voorheen met een vast contract had.
Nu zijn ze niet meer thuis, niet te bereiken, sorry dat ik dit als mijn ervaring met hun heb.
Ik raad niemand aan om in zee te gaan met dit bedrijf.
Benieuwd of ze deze review er op laten staan?
En dan komen ze zelf met een antwoord hier op 😀
Punt is dat de afspraak was dat ik met een easy ems zou gaan werken, met handelen.
Dus die Ems heeft die zelf betaald, kosten waren €1500,- vertelde hij, niet waar die kosten tussen de €300 en €600.
En dan dat die zo veel vanaf Alkmaar naar Grubbenvorst moet, er zou ook nog een Chinees van Saluna komen kijken. (Nooit geweest)
Als die goed zijn werk deed, waarom moesten jullie dan zo vaak komen.
Nu na 3/4 jaar heeft het nog niet gewerkt, en vanaf 2026 heb ik al helemaal niets van hun gehoord.
Geld terug en ophalen nogmaals.

23. januar 2026

Svar fra Vdz Brigade

Dank voor het delen van uw ervaring. We vinden het jammer om te lezen dat u dit zo heeft ervaren.

We willen graag benadrukken dat wij na de installatie meerdere keren bij u langs zijn geweest om alles correct te laten functioneren. Daarnaast hebben wij kosteloos een nieuw EMS geplaatst om de werking verder te optimaliseren.

Wat betreft de opbrengsten op de onbalansmarkt: deze zijn afhankelijk van marktomstandigheden en kunnen fluctueren. Wij geven altijd indicaties op basis van historische gegevens, maar kunnen – zoals ook besproken – geen vaste of gegarandeerde opbrengsten beloven. In sommige periodes kunnen de resultaten inderdaad lager uitvallen of zelfs tegenvallen.

Het spijt ons dat u het gevoel heeft gehad dat wij niet bereikbaar waren. Dit is niet onze intentie geweest en wij staan open om eventuele vragen of onduidelijkheden alsnog samen te bespreken.

Mocht u dat willen, nodigen wij u uit om opnieuw contact met ons op te nemen zodat we samen kunnen kijken naar een passende oplossing.

Zeer tevreden

Wij hebben zonnepanelen, een warmtepomp en een thuisbatterij laten installeren en kijken hier met een zeer goed gevoel op terug. Het hele traject is rustig en zorgvuldig verlopen.

Vanaf het eerste contact was de begeleiding duidelijk en prettig. Er werd goed meegedacht en alles werd helder uitgelegd.

De installatie zelf is netjes en professioneel uitgevoerd. De monteurs lieten het afgewerkt en schoon achter en checkten of alles werkte naar behoren.

We zijn tevreden over zowel de manier van werken als het eindresultaat. Alles is volgens afspraak verlopen en de systemen functioneren zoals verwacht.

23. desember 2025

Svar fra Vdz Brigade

Bedankt voor de mooie review.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wij hebben via VDZ-Brigade een warmtepomp, buffervat en thuisbatterij laten plaatsen.

Wij hebben via VDZ-Brigade een thuisbatterij en een waterpomp met buffervat aangeschaft. Tijdens het eerste gesprek bij ons thuis kregen we duidelijke en uitgebreide uitleg over de producten. Na ons akkoord werd alles snel en efficiënt in gang gezet. De plaatsing kon op korte termijn plaatsvinden en verliep volledig probleemloos. Bij vragen was er altijd iemand goed bereikbaar en kregen we heldere antwoorden. Daarnaast dachten ze actief met ons mee waar nodig, wat wij als erg prettig hebben ervaren. Top!

21. desember 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wat een geweldige team!!!

Wat een geweldige team!!!! Alles netjes en vakkundig geïnstalleerd en werkend opgeleverd met perfect uitleg. Aanrader voor wie op zoek is naar een echte installateur. En de warmtepomp zelf...wow!!!!

9. desember 2025

Wat een top bedrijf!

Wat een top bedrijf!

Ik heb mezelf makkelijk kunnen aanmelden om een gesprek in te plannen. Daarna duidelijk advies gekregen over de mogelijkheden.

Nu heb ik een mooie warmtepomp staan die m’n huis goed warm krijgt en werkt zoals behoren!

Echt een aanrader als je de volgende stap wil zetten voor verduurzamen!!

2. desember 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fijne partij om mee te werken

Fijne partij om mee te werken. Snel geschakeld en ze leveren gewoon goed werk af. Ze denken echt met je mee over de beste oplossing voor je huis.

3. desember 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv