Jestem bardzo zadowolony z okazanej pomocy . Cały proces został mi dokładnie wyjaśniony. Perfekcyjny kontakt od początku do końca. Non molestation order został przyznany bez problemów. Dzięki Orderow... Vis mer
Se hva andre synes
Hello everyone. I'm a self-employed construction worker. I was cheated by my employer. Thanks to Mr. William, I've regained my faith in justice. Mr. William is an excellent representative. He explaine... Vis mer
Bardzo profesionalna i rzetelna praca Moja sprawa była bardzo trudna i skomplikowana praktyczni3 bez szans. Trafiłem na nieuczciwego handlarza samochód.Sprzedawal zepsute auta zwodzil miesiącami a po... Vis mer
Prawo pracy- Profesjonalne podejście do sprawy, kontakt cały czas, wszystko wytłumaczone i jasne, Sprawa załatwiona pozytywnie jeszcze tego samego dnia! Na bieżąco zostałem informowany co się dzie... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Polski prawnik UK – William Slivinsky. Oferuję obsługę prawną po polsku w Anglii i Walii w sprawach cywilnych, ze szczególnym uwzględnieniem prawa umów, roszczeń, sporów konsumenckich oraz postępowań sądowych. Obsługa prawna świadczona jest na każdym etapie sprawy – od wstępnej analizy sytuacji prawnej, przez przygotowanie pism, ocenę dokumentów i prowadzenie negocjacji, aż po prowadzenie sprawy i reprezentację przed sądem. Zakres działalności obejmuje dochodzenie roszczeń, obronę przed roszczeniem, spory mieszkaniowe oraz bieżącą obsługę prawną firm i jednoosobowych działalności gospodarczych. Wstępna konsultacja jest bezpłatna i trwa do 60 minut. Zakres spraw obejmuje w szczególności prawo umów, roszczenia o zapłatę i odzyskiwanie należności, spory konsumenckie i prawa konsumenta, prawo deliktów, w tym sprawy dotyczące zaniedbania, obronę przed roszczeniami cywilnymi, spory mieszkaniowe, przygotowanie pism prawnych i procesowych, negocjacje przedsądowe, prowadzenie spraw sądowych oraz przygotowanie dokumentów i bieżącą opiekę prawną. Obsługa prawna kierowana jest zarówno do klientów indywidualnych, jak i do firm oraz osób prowadzących działalność gospodarczą. Jeżeli poszukiwana jest polskojęzyczna obsługa prawna w Anglii i Walii w sprawach cywilnych, oferuję profesjonalne wsparcie obejmujące analizę stanu faktycznego, ocenę pozycji prawnej, przygotowanie właściwej strategii działania oraz prowadzenie sprawy od etapu przedsądowego do postępowania przed sądem.
Kontaktopplysninger
Office 4965, 58 Peregrine Road, IG63SZ, Ilford, Storbritannia
- 07946224674
- info@radcaprawnyuk.com
- radcaprawnyuk.com
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Witam Wszystkich
Witam Wszystkich, którzy potrzebują pomocy Radcy Prawnego.Streszcze trochę moj problem z którym William nam pomógł:Mieliśmy problem z landlordem, który po pięciu latach mieszkania, remontowania,dbania o jego zdaniem dom(przez 5 lat nie dotknol reka ani nie włożył pieniędzy)
Wziął rent za miesiąc, wrzucił list od firmy windykacyjnej z adnotacja o eksmisji. Po William zauważył błąd w sekcji 21i maszyna ruszyła.Jestesmy na pozycji wygranej zawdzięczamy to naszemu radcy prawnemu. Z całego serca polecam Pana Williama!Jest bardzo kompetentny i z każdej sytuacji znajduje wyjscie.Pan William wygrał nam juz dwie sprawy. Polecamy Pana Williama. Chcez wygrać sprawę zgłoś sie do Radcy prawnego P.Willama
Dorota i Grzegorz Kopera
Pan William zajął się moją sprawą…
Pan William zajął się moją sprawą szybko i bezproblemowo. Informował mnie o postępach na bieżąco, zawsze był w kontakcie i pomógł w trudnej sytuacji. Jest on osobą uczciwą i zaufaną.
Polecam Pana Williama
Polecam Pana Williama rozwiazal moja sprawe z pracodawca i odzyskal moja odprawe oraz dodatkowe srodki po konstruktywnym zwolnieniu. Jestem zadowolony, wyszlo wiecej niz planowano i udalo sie bez chodzenia po sadach w ciagu 5 miesiecy. Bede polecac tego radce prawnego. Pozdrawiam.
100% profesjonalizmu. Polecam
Będąc na wakacjach w Polsce mieliśmy przykry wypadek,którego konsekwencje były szokiem dla nas wszystkich. Firma samochodowa próbowała wyłudzić pieniądze od nas za niedopełnienie formalności przy zdaniu autka . Wzieto nas na huki i straszono windykacja i sadem . Znalazłem Pana Williama kancelarie w internecie i po konsultacji ( darmowej) Pan William sporządził pismo do oszustów ,dodaliśmy wszystkie dowody jakie mieliśmy, wyslalismy i sprawa załatwiona.Po 2 tyg. dostaliśmy wiadomosc od odstapienia od zarzutów. Profesjonalizm Pana Williama jest niekwestionowany. Mieszkający w Uk obywatele polskiego pochodzenia, którzy są rezydentami UK sa chronieni angielskim prawem konsumenta,a nie polskim . Dziękuję za pomoc i polecam wszystkim Pana Williama .
Serdecznie polecam usługi Pana William…
Serdecznie polecam usługi Pana William Slivinski. Profesjonalizm, rzetelność i zaangażowanie sprawiły, że czułem się pewnie na każdym etapie współpracy. Świetna obsługa prawna!
Chciałem zarekomendować Williama ,osoba…
Chciałem zarekomendować Williama ,osoba która ma szeroką wiedzę na różnego rodzaju zagadnienia prawne . W moim przypadku chodziło o prawo rodzinne . Właściwa osoba na właściwym miejscu zdecydowanie Polecam
Radca prawny William bardzo polecam
Radca prawny William rzetelny, konkretny, znający się na swojej pracy, bardzo polecam
Serdecznie polecam tego radcę prawnego…
Serdecznie polecam tego radcę prawnego jest najlepszy. Udzielono mi natychmiastowej porady i wsparcia dzięki której wiem jak postępować, uzyskałam wiele wskazówek, które pomogą mi rozwiązać moją sprawę.
Bardzo polecam skorzystanie z usług…
Bardzo polecam skorzystanie z usług prawnych Radcy Prawnego UK wszystkim, którzy tak jak ja zostali oszukani przez pracodawcę. Dzięki tej pomocy odzyskałem wszystkie przywłaszczone przez pracodawcę zarobione przeze mnie pieniądze, a nawet więcej. Otrzymałem pieniądze za wypracowany urlop, o czym dowiedziałam się w trakcie pracy Radcy Prawnego UK nad moją sprawą. Radca Prawny UK wykazał się wysokim profesjonalizmem zawodowym i wysoce skuteczną negocjacją z pozwanym moim pracodawcą.
Bardzo polecam.
Jerzy Rysak
Pan William poświęcił mi dużo swojego…
Pan William poświęcił mi dużo swojego czasu.Przede wszystkim zostałem wysłuchany ze zrozumieniem a następnie został mi przedstawiony plan działania naszej współpracy i bezpośrednie przejście do dzielenia.wszystko odbywało się uczciwie z pełnym szacunkiem i zaangażowaniem w osiągnięciu satysfakcjonującego rezultatu w sprawie.pan William działa szybko i konkretni e koncentrując się na sprawach istotnych.ponad to wszystko pan William daje poczucie wsparcia o każdej porze ,jest w kontakcie o każdej porze dnia i w każdy dzień tygodnia.ragoje na prośbę kontaktu natychmiastowo.Na dzień dzisiejszy nadal współpracuje z p.William a postęp potwierdza wcześniejszy planowany zamiar.
Dziękuję
Pełen profesjonalizm
Pełen profesjonalizm, dobry kontakt, dobre podejście do klienta, godny zaufania i polecenia. Jak najbardziej polecam i pozdrawiam
Profesionalizm, zangazowanie godne polecenia.
Jestem bardzo zadowolony ze wspolpracy z Panem Williamem. Pełen profesjonalizm ,zaangażowanie, ogromna wiedza. Pan William pomogl mi w bardzo zawiłej i nietypowej sprawie,w ktorej byly pracodawca probowal mnie oszukac, zastraszyc ,zaszantażować a przede wszystkim wyłudzic Rzecz ktora nie nalezala do niego. Dzieki Panu Williamowin uniknąłem utraty owej Rzeczy jak i Pieniedzy.
Bardzo Polecam wspolprace z Panem Williamem.
Radca Prany dla Ciebie
Podczas mojego czteroletniego pobytu w UK spotkałem wiele osób, które mi pomogły, ale nigdy nie miałem do czynienia z takim zaangażowaniem i profesjonalizmem. William Slivinsky posiada ogrom wiedzy prawniczej, która potrafi przekuć w skuteczne działania . Szukałem pomocy z Ubezpieczalnia u kilku doradców, ale te jedna jedyna i skuteczna otrzymałem od Williama . Jeśli szukasz Kompetentnego Radcy Prawnego w UK to tylko William Slivinsky.
I can't express enough gratitude for…
I can't express enough gratitude for the professionalism and support provided by William. He has not only won my case but also guided me through every step with care and expertise. His dedication and effectiveness are truly commendable. Highly recommend!
Bardzo dokładną i wyczerpującą…
Bardzo dokładną i wyczerpującą otrzymałam poradę . Jestem zadowolona i bardzo polecam
My experience with this company was…
My experience with this company was very good and I have very useful information after long conversation which was for free. They are very helpful and professional.
UK legal advisor
UK legal advisor. Mr. William Slivinsky is a factual, reliable lawyer. I recommend it wholeheartedly. He's helping me with a very complicated family matter. He explained everything to me very simply and did not leave me without help. Again thank you very much.
Radca prawny UK. Pan William Slivinsky jest rzeczowym, żetelnym prawnikiem. Polecam go z calego serca. Pomaga mi w bardzo zawilej sprawie rodzinnej. Wszystko bardzo prosto mi wytlumaczyl i nie zostawil bez pomocy. Jeszcze raz bardzo dziekuje.

Svar fra Polski Prawnik UK
Bardzo profesjonalne podejście do…
Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Dowiedziałem się wielu wartościowych rzeczy i teraz wiem co mam robić dalej. Dziękuję bardzo za bezplatna poradę prawna i polecam.
Radca Prawny UK
Radca Prawny UK, pan William poprowadził moją sprawę około 4 lata temu. Uległem wypadkowi w pracy, byłem na zwolnieniu przez kilka miesięcy na podstawowym chorobowym, jakieś 80 funtów miesięcznie. Po kilku miesiącach pracodawca straszył mnie zwolnieniem. Pan William wynegocjował wypłatę odszkodowania za uraz, 100% wynagrodzenia za cały okres gdy byłem na zwolnieniu oraz zadośćuczynienie za stres spowodowany tym jak zostałem potraktowany. Zdecydowałem się odejść od takiego pracodawcy ugodowo. Otrzymałem zatem również odprawę. Łącznie otrzymałem 15.000 za naderwanie kręgosłupa, około 6 miesięcy zwolnienia oraz odprawę. Sprawa nie zakończyła się w sądzie, zaoszczędziło to mój czas, po około 8 tygodniach podpisałem ugodę i otrzymałem swoje pieniądze.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.