Rachel geeft op een hele toegankelijke manier heel enthousiast een workshop, waaraan iedereen kan meedoen. Ookal heb je nog nooit gedanst. Ze speelt goed in op de groep en zorgt vooral voor heel veel... Vis mer
Se hva andre synes
Wij hebben een vrijgezellenfeest georganiseerd en Rachel heeft ons hier een workshop linedance gegeven. We hebben allemaal zo genoten. Mede door de energie die Rachel uitstraalde en de humor. We begon... Vis mer
Rachel viel in voor een docent die die dag ziek was. Ondanks dat de workshop later begon en eerder eindigde (hier kon zij niets aan doen) hebben wij het ontzettend leuk gehad! Ze heeft half Nederland... Vis mer
Lieve Rachel, Bedankt voor een onvergetelijk dansfeestje en dansworkshop voor onze dochter met haar vriendjes en vriendinnetjes voor haar 6e verjaardag! Je weet heel goed hoe je moet inspel... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Hét entertainmentbedrijf voor de gaafste dans workshops, acts, entertainment en lessen!
Kontaktopplysninger
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Rachel was bij ons op de BSO
Rachel was bij ons op de BSO. Ze gaf een workshop Afrikaanse dans en deed dit in 3 groepen. (verschillende leeftijden) Ze paste haar manier van "lesgeven" aan, aan de groep kinderen en de leeftijd. Ze vonden het allemaal geweldig en alle kinderen deden mee! Zelfs de juffies konden niet stil zitten! Tot de volgende keer Rachel.
Geweldige ervaring!
Als je echt iets leuks wil doen kan ik je de danslessen van Rachel van harte aanbevelen! Rachel is enthousiast, positief, vrolijk en legt goed en duidelijk uit. Ze heeft verstand van zaken en kijkt naar wat bij je past.
Ik was in de luxe positie om een aantal privé lessen te volgen en heb een mooie basis gelegd om te kunnen twerken.
We hebben gelachen, hard gewerkt en ik ben super blij met het resultaat!
Mocht je een workshop of les overwegen: niet twijfelen, gewoon doen!
Tina Turner dance workshop
Genoten samen met mijn collega’s van de geweldige Tina Turner dance workshop!
Rachel geeft superleuk en enthousiast les!
Rachel geeft superleuk en enthousiaste les!
Wij hebben gigantisch gelachen met onze 50+ vrijgezellen party. Wij hebben de Burlesque workshop gedaan, we kwamen binnen als onzekere 50-plussers en kwamen naar buiten als 30- plussers vol zelfvertrouwen met attitude😂...
We wisten niet wat we moesten verwachten, maar ze brengt het zo ontzettend leuk en voelde ons meteen op ons gemak!
Écht een aanrader!
Rachel super bedankt voor deze superleuke ervaring!
Liefs, Juul van de Happy Nippels club🤣😉
Super geslaagde workshop Burlesque
Rachel's enthousiasme werkt aanstekelijk en ze geeft duidelijke instructies met veel humor.
Top workshop
Rachel is gewoon weg top!!!
Buiten dat ze op een leuke , duidelijke en humoristische manier uitlegt en je iets leert , werkt ze ook nog eens aan het zelfvertrouwen.
Zeker een aanrader voor welke workshop dan ook!!
Rachel is gewoon top!
Rachel heeft ons feest een boost gegeven! Ten eerste heeft ze heel leuk meegedacht en kwam ze met leuke originele ideeën: een dance hall workshop, gogo dansers en candy girls. Allemaal voor een goede prijs. Vervolgens op het feest zelf hebben we meer gekregen dan we ons konden voorstellen: de workshop zorgde vanaf de eerste minuut voor heel veel energie en plezier. Rachel weet hoe ze dat moet doen! Daarnaast zorgden de candy girls voor heel leuke onderbrekingen. En tot slot hebben Rachel en de gogo dansers echt heel leuk meegedanst, waardoor de dansvloer de rest van de avond vol was. We hebben genoten. Absolute aanrader!
Ontzettend leuke twerk workshop gehad
Ik had voor het vrijgezellenfeestje van mijn zus een twerk workshop bij Rachel geboekt. Het contact verliep soepel en snel. Omdat ik niet alle vriendinnen van mijn zus goed kende wist ik niet of ze dit wel leuk zouden vinden, dat maakte het wel spannend. Gelukkig wist Rachel met haar enthousiasme en energie het iedereen naar haar zin te maken. We hebben een leuke middag gehad en ontzettend gelachen
Burlesque dansworkshop
Leuke dansworkshop waarin we binnen 1.5 uur een korte burlesque dans hebben geleerd! Dit hebben we met de vrijgezellenfeest van mijn zus gedaan en ze was enorm verrast!
disco dansworkshop…
Echt een super leuke disco dansworkshop gisteren wat ik georganiseerd had voor het vrijgezellenfeest van mijn schoonzus.
Rachel is echt super professioneel en neemt je echt mee vanaf het begin! Zelfs als je nog nooit gedanst hebt, is het geen probleem.
Kortom super genoten!!
Bedankt Rachel voor alles en ik raad jou zeker aan!!
Enthousiaste docent!
Een top workshop!
Rachel heeft ons als groep (vrijgezellenfeest) zo leuk en enthousiast ontvangen. Ze brengt zoveel positieve energie met zich mee! Hierdoor voel je je direct helemaal op je gemak. Rachel is top!
Rachel heeft super veel positieve…
Rachel heeft super veel positieve energie en haar enthousiasme werkte aanstekelijk. We waren met een gemixte groep dames, collega's en toch wist ze het voor allemaal tot een leuke ervaring te maken.
We hebben gelachen en weer wat nieuws gedaan met z'n allen.
Echt een dikke aanrader!
Echt een dikke aanrader! Wij hebben gisteren een ontzettend leuke en gekke twerkworkshop gehad van Rachel. Lachen, gieren, brullen met 20 meiden, maar ook zeker goede tips gehad en lekker gedanst!
Super leuk gehad!
Onze Twerkshop was zalig!
Onze Twerkshop was zalig. We hebben van elk moment genoten en goed gelachen. Rachel is zo een toffe meid, waardoor we meteen op ons gemak waren. Haar workshop is een echte aanrader!
TWERK it out WORK out
Rachel is een top danseres, maar ook een geweldige lerares. Ik kreeg een twerk workshop cadeau en ze maakte het energiek, leuk en leerzaam! We gingen er iets twijfelachtig heen maar door haar energie waren we snel READY TO TWERK! Zou het zo elke week willen doen
Highly recommend
Rachel is an enthusiastic, joyful, humble teacher and she made us all feel very comfortable right away, even though we were facing some initial shyness. She made this twerking class so much fun!
Twerken met Rachel
Rachel creëert meteen een fantastische sfeer tijdens de workshop ‘twerken’. Met haar hartelijke persoonlijkheid, spontaniteit en humor doet ze iedereen meteen op zijn/haar gemak voelen Een aanrader!!
Wat een fantastische workshop
Wat een fantastische workshop! Zeer leuke tijd gehad. Enorm veel gelachen en bijgeleerd. 1000x bedankt!
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.