Rachel Basant Entertainment Anmeldelser

4,9

Rachel geeft op een hele toegankelijke manier heel enthousiast een workshop, waaraan iedereen kan meedoen. Ookal heb je nog nooit gedanst. Ze speelt goed in op de groep en zorgt vooral voor heel veel... Vis mer

Wij hebben een vrijgezellenfeest georganiseerd en Rachel heeft ons hier een workshop linedance gegeven. We hebben allemaal zo genoten. Mede door de energie die Rachel uitstraalde en de humor. We begon... Vis mer

Rachel viel in voor een docent die die dag ziek was. Ondanks dat de workshop later begon en eerder eindigde (hier kon zij niets aan doen) hebben wij het ontzettend leuk gehad! Ze heeft half Nederland... Vis mer

Lieve Rachel, Bedankt voor een onvergetelijk dansfeestje en dansworkshop voor onze dochter met haar vriendjes en vriendinnetjes voor haar 6e verjaardag! Je weet heel goed hoe je moet inspel... Vis mer

1. Underholder
  2. Firmaunderholdning
  3. Dansekompani
  4. Dansesal
  5. Danseskole
  6. Organisasjon for single

Hét entertainmentbedrijf voor de gaafste dans workshops, acts, entertainment en lessen!

Enestående

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

30 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Super leuke twerk workshop

We hebben bij Rachel een twerk workshop gedaan. We hebben genoten! Z Rachel is super enthousiast, kan fantastisch dansen en schakelde moeiteloos over naar Engels. Echt een aanrader!

11. november 2023

Een hele goede ervaring

Deze twerkworkshop was echt te leuk! Rachel heeft het ook echt heel erg leuk gemaakt! Je krijgt de basistechnieken van het twerken maar tegelijk ga je helemaal stuk met je vriendinnen. Het is echt een aanrader om een heel uur te kunnen lachen. We lachen er nog steeds om als we filmpjes terug kijken! We vonden het echt heel leuk! Ik zeg boek die twerkworkshop!

4. november 2023

Hele geslaagde dansworkshop

Het was een hele leuke, gezellige en swingende workshop met onze vriendinnengroep! Heel persoonlijk doordat we samen het liedje konden kiezen waar we op wilden dansen en Rachel ter plekke de dans voor ons maakte. Erg geslaagd en zeker aan te raden!

4. november 2023

Super!

Geweldig enthousiast! Past het niveau aan op de groep. Heeft veel geduld (nogal drukke vrouwengroep) en blijft goed uitleggen. Wij hadden een twerk/buikdans workshop en hebben erg veel geleerd!

10. oktober 2023

Rachel war für meinen Junggesellen…

Rachel war für meinen Junggesellen Abschied da, sie hat eine mega tolle Line Dance Stunde mit uns gemacht. Jeder hat Riesen Spaß und es war einfach locker, für jedermann zu machen und sehr gut gemacht. Rachel war pünktlich und zuverlässig auch vorher in den Absprachen.

30. september 2023

Zeker een aanrader

Rachel is een fijne dansdocente. Ze speelde in op de ervaring van de groep. Het was gezellig, we hebben leuke pasjes geleerd. Zeker een aanrader!!

10. september 2023

Topmiddag gehad.

Sluit heel goed aan op de behoefte van de groep. Warme wellomst gehad en gezellige, muziek en danswaardige middag. Bedankt.

10. september 2023

THE BEST

Heel enthousiast hoe Rachel te werk gaat, denkt mee en kan super goed dansen! Ze kwam samen met een collega die ook super professioneel was. Outfits ook 10/10!

4. september 2023

Top!

Superleuke workshop! Enthousiaste dansleraressen.

29. juli 2023

Workshop

Alles was wat last minute maar absoluut goed geregeld, werd goed meegedacht tijdens het organiseren

15. juli 2023