Qnected Anmeldelser

TrustScore 5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Nieuwe HDMI-4 K kabel besteld op advies van leverancier TV, oude was kapot door blikseminslag. Kabel gaf na aansluiten geen beeld. Installateur van tv gebeld, hij kwam er niet uit.Contact opgenomen me... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Tot dusverre ben ik diep onder de indruk van de prijs-kwaliteit. Ik heb een High Speed HDMI kabel gekocht om een pc met een 4k 60hz tv te verbinden, gamen gaat vlekkeloos. Ik ga er vooralsnog vanuit d... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik ben erg te spreken over de service van Qnected. Ik heb daar een 4K Ultra HD HDMI-kabel High-Speed gekocht. Enorme goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeer goede afgewerkte kabels die naadloos samenwe... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Butikk
  2. Elektronikkbutikk

Om Qnected

Skrevet av virksomheten

Bij Qnected ontdek je een uitgebreid assortiment aan kabels en presentatiemiddelen, zorgvuldig geselecteerd om aan al je behoeften te voldoen. Profiteer van scherpe prijzen en gratis bezorging op al onze producten, die direct uit eigen voorraad worden geleverd. Mocht je bestelling niet helemaal naar wens zijn, geen zorgen! Je hebt 30 dagen de tijd om je aankoop kosteloos te retourneren.

Onze toegewijde klantenservice bij Qnected staat altijd voor je klaar met deskundige informatie en advies. Dankzij onze diepgaande kennis van het assortiment kunnen we je precies vertellen wat de mogelijkheden zijn, zodat je altijd een betrouwbaar en eerlijk koopadvies ontvangt. Dat maakt het kiezen van de juiste producten een fluitje van een cent!

Waarom kiezen voor Qnected?
✓ Gratis bezorging op alle producten door PostNL met track & trace.
✓ Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen al in huis.
✓ Snelle levering direct uit eigen voorraad.
✓ 30 dagen bedenktijd en kosteloos retourneren.
✓ Deskundige en transparante klantenservice die voor je klaarstaat.

Bekijk het uitgebreide aanbod en winkel 24/7 bij Qnected.
DisplayPort-kabels

LinkedIn
Twitter
YouTube

Hulp of advies nodig?
Ben je op zoek naar meer informatie of wil je iets anders te weten komen? Neem dan contact op met de klantenservice.

Contactmogelijkheden

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

3 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Twee stuks Qnected HDMI 2.1 kabels…

Twee stuks Qnected HDMI 2.1 kabels besteld. Prima prijs/kwaliteit verhouding! Mooi afgewerkte metalen connectors en de kabel is beschermd met een soort gevlochten nylon kous. Service is perfect en snel geleverd gekregen! Bij de kabels zat ook een persoonlijk kaartje van de leverancier. Leuke attentie.
Kan deze kabels zeker aanraden en doen niet onder voor de duurdere HDMI kabels!

17. januar 2021

Hoi Nico,

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wat een geweldige service !!

Vorige week 2 HDMI kabels gekocht bij Qnected (via Bol.com). Hele snelle levering met een super persoonlijk tintje. Dit laatste via persoonlijke mails en via een bij de kabels handgeschreven bedankje van Cedric.
Vooral Cedric ben ik zeer erkentelijk voor zijn hulp bij technische problemen die ik heb met mijn Sony soundbar. Dit kwam in snelle reacties en hele praktische oplossingen uitstekend naar voren ! Ondanks dat het probleem tot op heden nog niet is opgelost wil ik alle hulde brengen aan Cedric van Qnected. Wat mij betreft een 10 met een griffel !!

14. januar 2021

Hoi Clemens,

Mooie kwaliteit kabels

Mooie kwaliteit kabels. Voelt stevig en solide aan. Ondertussen bijna alle hdmi kabels vervangen voor de hdmi kabels van Qnected. Aanrader!

13. januar 2021

Hoi Mert,

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Klantenservice waar je u tegen zegt!

Klantenservice waar je u tegen zegt!
Kabels zijn van goede kwaliteit en daarnaast nog een handgeschreven kaart ontvangen.

Perfecte service! Aanrader!

9. januar 2021

Hoi Kimberley,

Dankjewel voor de review en compliment met betrekking tot de klantenservice!

Een Super goed bedrijf!!

Heel fijn bedrijf, waar ik 2 HDMI kabels heb besteld, super snelle levering. En een persoonlijk geschreven kaartje bij de bestelling. Ook werd er nog na gemaild om te vragen of ik tevreden was, en of er nog vragen waren. Super netjes allemaal, en we zijn heel erg tevreden over de kabels. Ik heb er net nog eentje bij besteld! Een echte aanrader om bij dit bedrijf kabels te bestellen! Bedankt Cedric!! Groetjes Monique

9. januar 2021

Hoi Monique,

Wat een leuke review, hartstikke bedankt!

Je bestelling zal vandaag bij PostNL worden afgeleverd en naar verwachting morgen worden geleverd.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snel geleverd en netjes begeleid qua…

Snel geleverd en netjes begeleid qua communicatie. Volgende keer mag de afleverdoos wat kleiner, maar dat is denk ik meer aan Bol toe te rekenen ;)

7. januar 2021

Hoi Bart,

Hartstikke bedankt voor de positieve review!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De HDMI kabels zijn snel geleverd en…

De HDMI kabels zijn snel geleverd en werken prima.
Erg goede kwaliteit

30. desember 2020

Svar fra Qnected

Hartstikke bedankt voor de review Patrick!

Heel veel kijk, luisterplezier en fijne feestdagen toegewenst. 🎇

Erg tevreden

Keurig op tijd geleverd. Persoonlijk contact met de klant door middel van een kaartje en een mail of alles naar wens is. Kortom, keurig!

29. desember 2020

Svar fra Qnected

Hartstikke bedankt voor de review Jelle!

Heel veel kijk, luisterplezier en fijne feestdagen toegewenst. 🎇

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bij bestelling zeer goede informatie…

Bij bestelling zeer goede informatie via e-mail gekregen, snelle levering en goed verpakt. Top!!!

28. desember 2020

Svar fra Qnected

Hartstikke bedankt voor je review! Heel veel kijk, luisterplezier en fijne feestdagen toegewenst. 🎇

Prima service en communicatie😂😁😏

Prima service en communicatie😂😁😏

Heb een tijdje terug 2 HDMI-kabels besteld. Deze voldeden aan mijn verwachtingen.

Heb recentelijk weer een kabel besteld...ook deze voldoet prima.

27. desember 2020

Svar fra Qnected

Hartstikke bedankt voor je review! Heel veel kijk, luisterplezier en fijne feestdagen toegewenst. 🎅🎇

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Goed product voor redelijke prijs

Mooi op tijd geleverd.
Goed product voor redelijke prijs

26. desember 2020

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goede service en producten!!

Ondanks vertraging van mijn pakketje door Post.nl ben ik goed geholpen door dit bedrijf. Keurig netjes te woord gestaan via mail en op de hoogte gehouden over mijn vertraagde pakket. Tevens goede advies gekregen per mail voor andere producten. Kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben over de communicatie en service!! Zeker een aanrader als je opzoek bent naar goede service en producten!!

26. desember 2020

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Uitstekende onderneming met een erg…

Uitstekende onderneming met een erg goede klachtafwikkeling na een te late levering door PostNL.

Aanrader.

27. oktober 2020

Svar fra Qnected

Hartstikke bedankt voor je beoordeling en compliment! Stuur me gerust een bericht als ik iets voor je kan betekenen 😊.

Klantenservice zoals het hoort

Ik ben erg goed geholpen door de klantenservice. Na lang zoeken heb ik uitgebreide uitleg gekregen over het verschil tussen een versie 1.4 en 2.0b hdmi kabel.

22. desember 2019

Svar fra Qnected

Dankjewel voor je beoordeling! Ik ben blij om te horen dat je tevreden bent met de klantenservice.

Stuur me gerust een bericht als ik iets voor je kan betekenen dan kom ik hier zo snel mogelijk op terug! 😊

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Goede service!

Goede service en duidelijke specificaties van wat de kabels mogelijk maken.

19. september 2019

Svar fra Qnected

Ik ben blij om te horen dat je tevreden bent en met je beoordeling!

Stuur me gerust een bericht als ik iets voor je kan betekenen dan kom ik hier zo snel mogelijk op terug. 😊

Cedric van Qnected

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv