Nieuwe HDMI-4 K kabel besteld op advies van leverancier TV, oude was kapot door blikseminslag. Kabel gaf na aansluiten geen beeld. Installateur van tv gebeld, hij kwam er niet uit.Contact opgenomen me... Vis mer
Selskapet har svart
Twee stuks Qnected HDMI 2.1 kabels besteld. Prima prijs/kwaliteit verhouding! Mooi afgewerkte metalen connectors en de kabel is beschermd met een soort gevlochten nylon kous. Service is perfect en sn... Vis mer
Skrevet av virksomheten
Bij Qnected ontdek je een uitgebreid assortiment aan kabels en presentatiemiddelen, zorgvuldig geselecteerd om aan al je behoeften te voldoen. Profiteer van scherpe prijzen en gratis bezorging op al onze producten, die direct uit eigen voorraad worden geleverd. Mocht je bestelling niet helemaal naar wens zijn, geen zorgen! Je hebt 30 dagen de tijd om je aankoop kosteloos te retourneren.
Onze toegewijde klantenservice bij Qnected staat altijd voor je klaar met deskundige informatie en advies. Dankzij onze diepgaande kennis van het assortiment kunnen we je precies vertellen wat de mogelijkheden zijn, zodat je altijd een betrouwbaar en eerlijk koopadvies ontvangt. Dat maakt het kiezen van de juiste producten een fluitje van een cent!
Waarom kiezen voor Qnected?
✓ Gratis bezorging op alle producten door PostNL met track & trace.
✓ Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen al in huis.
✓ Snelle levering direct uit eigen voorraad.
✓ 30 dagen bedenktijd en kosteloos retourneren.
✓ Deskundige en transparante klantenservice die voor je klaarstaat.
Bekijk het uitgebreide aanbod en winkel 24/7 bij Qnected.
DisplayPort-kabels
LinkedIn
Twitter
YouTube
Hulp of advies nodig?
Ben je op zoek naar meer informatie of wil je iets anders te weten komen? Neem dan contact op met de klantenservice.
Contactmogelijkheden
BTW - NL002203659B53
IBAN - NL73KNAB0502607971
KVK - 73844004
Ben Essingstraat 15, 1695 CV, Blokker, Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Snelle levering van topkwaliteit HDMI kabels

Svar fra Qnected
Snel in het antwoorden en leveren, uitstekende service!
Kabels zijn volgens specificaties, blij met het beeld en geluid hiervan.
Aan te raden!

Svar fra Qnected
Tot dusverre ben ik diep onder de indruk van de prijs-kwaliteit. Ik heb een High Speed HDMI kabel gekocht om een pc met een 4k 60hz tv te verbinden, gamen gaat vlekkeloos. Ik ga er vooralsnog vanuit dat de levensduur van de kabel ook prima zal zijn, al zal te tijd dit leren. De gebruikte materialen lijken in ieder geval premium, bizar voor deze prijzen!

Svar fra Qnected
Wat een geweldige service!!
Super snelle levering en prachtige kwaliteit.
Alles was netjes verpakt en bij de bestelling zat zelfs een handgeschreven bedank-brief.
Ik blijf hier zeker mijn kabels bestellen!
Echt een aanrader!!

- Goede producten
- Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
- Geweldige service
Een lange HDMI kabel besteld die vanwege de lengte niet voldeed. Cedric van Qnected nam de moeite om met mij uit te zoeken wat de beste oplossing was en en regelde bij het opsturen van de nieuwe optische HDMI kabel ook gelijk de retour van de oude kabel.
Geweldige service in combinatie met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Niet vaak zo goed meegemaakt.

Svar fra Qnected
Bij Qnected een optische HDMI kabel gekocht van 15 meter. Geweldige service en een goed advies gekregen als je telefonisch contact opneemt. Cedric van de klantenservice heertje goed advies en denkt met je mee, adviseert en is betrokken. Dit in tegenstelling met een hoop andere webshops. De optische HDMI kabel is van uitstekende kwaliteit is degelijke en professioneel. De kabels zijn ook bijzonder mooi verpakt en er zat een persoonlijk kaartje bij. Dit is pas service!!!! Het beeld op mijn nieuwe Sony Oled tv is waanzinnig scherp en de kleuren spatten van mijn 55 inch af.
Al met al is deze webshop Qnected een dikke 10.
W. Aman

Svar fra Qnected
Ik ben erg te spreken over de service van Qnected. Ik heb daar een 4K Ultra HD HDMI-kabel High-Speed gekocht. Enorme goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeer goede afgewerkte kabels die naadloos samenwerken met mijn 4K beamer van BenQ, mijn Denon AVR-X2700 en de Nvidia Shield. Een perfect huwelijk. After sales ook top en daar kunnen bedrijven nog een voorbeeld aan nemen.

Svar fra Qnected
Zeer snelle levering en ik werd goed op de hoogte gehouden omtrent mijn bestelling

Svar fra Qnected
Alles is heel goed verlopen. De bestelling was er snel en was goed ingepakt .
10/10

Svar fra Qnected
Zeer klantvriendelijke opstelling, vriendelijke persoonlijke en zeer deskundige benadering.
Heeft mij uitstekend verder geholpen met een geluid issue van de tv.

Svar fra Qnected
Ik heb al twee producten gekocht en ik ben zeer tevreden over de kwaliteit. Uitstekende levering en dienstverlening na verkoop!

Svar fra Qnected
Ik heb een HDMI kabel besteld, 4 meter. Snelle reactie en de volgende dag in huis met een heel persoonlijk kaartje. Erg goede kwaliteit kabel. Meteen 5 meter nu ook besteld en geen gebruik gemaakt van een korting: ik ben zo al heel erg tevreden en dat mag blijken. Dit is een kabeladres om te onthouden.

snelle levering.
netjes verpakt en verzorgd.
en ook nog een persoonlijke dankkaartje erbij.
wat leuk.

Svar fra Qnected
Eindelijk een 2.1 kabel dat werkt. 4k 120 hz. Geen no signal meer.

Svar fra Qnected
Vandaag een nieuwe versterker geïnstalleerd met de nieuwe HDMI 2.1 kabels (voor PlayStation 4, tv, ziggo en mediaspeler)
Levering was prima in orde en kabels zijn echt erg mooi en lekker soepel (ook belangrijk als je tv op uittrekbare tv-beugel hangt), fantastisch geluid en beeld. Ziet er ook heel degelijk uit.
We zijn er erg blij mee.
Bedankt voor de leuke en goede service en succes 🤞🏻

Svar fra Qnected
Robuuste 2.1 HDMI kabels. Heb er twee besteld en geen seconde spijt gehad van de aankoop. Ze zien er ook nog eens mooi uit. Helaas zie je dit niet zodra de kabels zijn aangesloten. Ook een dikke pluim voor de service.

Svar fra Qnected
Snelle levering, niet te duur, HDMI kabel met beschermkapjes, goede service. En een persoonlijk geschreven kaartje erbij, dat krijg je nooit. Zal hier zeker weer bestellen als het nodig is, en ook bij vrienden aanbevelen.

Svar fra Qnected
Snel, vriendelijk, persoonlijk en goede kwaliteit. Wat wil je nog meer? En last but not least, niet te duur....

Svar fra Qnected
Snelle levering en prima kwaliteit hdmi 2.1 kabel. Leuk extra persoonlijk geschreven kaartje bij de bestelling!

Svar fra Qnected
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.