Niet kopen bij deze webshop! Het is dropshipping vanuit China met hele slechte productkwaliteit. Wij kochten een waaier wandlamp die al meteen afbrak en van de muur viel. De klantenservice is erbarmel... Vis mer
Se hva andre synes
Product komt totaal niet overeen met de foto. Ten tweede: ze zeggen dat ze 9,3 aan reviews hebben maar als ik nu hier kijk klopt dat totaal niet. Daarnaast duurde de verzending veel langer dan aangege... Vis mer
Heb de stekkerlampjes gekocht voor in de nacht. Echt super hoor dat er niet gelijk zo’n fel licht op je staat dat je gelijk weer wakker bent. Ik moet altijd een keer naar de wc in de nacht dus deze la... Vis mer
Geen contact van retour center. Ontvangen van pakket duurde lang, en retour proces niet klantvriendelijk en niet service gericht. Grote order niet retour kunnen sturen
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Alles voor Comfort en Gemak.
Kontaktopplysninger
Nederland
- info@puurcomfort.nl
- puurcomfort.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 21 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Oplichters!
Oplichters! Ik heb bankhoezen gekocht waarvan de kwaliteit tegenviel. Diezelfde dag van ontvangst mailde ik ze, volgens protocol, om een retourformulier aan te vragen. Ene Sophie deed een voorstel om de kleedjes te behouden met 20% korting. Ik weigerde. Vervolgens weer opdringerig 40% korting aanbieden. Ik heb aangegeven mijn volledige geld terug te willen. Zegt ze opeens dat ik wel te maken krijg met torenhoge retourkosten. Daar waar ik dacht te maken te hebben met een Nederlands bedrijf en mensen uit Nederland blijkt dit een of andere dropshipping uit China te zijn. Hier heb ik niet om gevraagd! Ze zijn ook niet transparant over de retourkosten op de website. Ze zijn lekker vaag. Ik heb mijn betaling bij KLARNA gepauzeerd. (Ik had ze nog niet betaald en ben dat ook NIET van plan!) Ook heb ik een melding gemaakt bij ConsuWijzer.

Svar fra PuurComfort
Retour sturen een groot problem.
Retour sturen een groot problem.
Reageren een keer om 20% aan te bieden en daarna niet meer .
Jammer .
Dropshipping webshop
De website leek afkomstig te zijn van een legitieme winkel, gevestigd in Nederland. Echter, het blijkt een dropshipping webshop te zijn. Ik heb meerdere berichten gestuurd wat betreft het afzien van de aankoop en heb tot nog toe geen antwoord gekregen. Ik heb daarnaast mijn producten niet ontvangen. De factuur heb ik kunnen pauzeren bij Klarna en ik heb een melding gedaan bij ConsuWijzer

Producten komen uit Temu
De producten worden rechtstreeks vanuit Temu besteld, waar je centen voor je euro’s betaald. Enorme oplichterij, als je de producten wilt kun je ze zelf rechtstreeks via Temu bestellen.

Svar fra PuurComfort
de producten voldoen niet aan mijn verwachtingen
de producten voldoen niet aan mijn verwachtingen. Op beeld (film en foto) lijkt dit totaal anders van kwaliteit.
En jullie retourbeleid 'naar China', zo weten jullie dat de kost veel te hoog is en we het product niet retour zenden om dan nog eens lang op onze retourvergoeding te wachten. Hopelijk kan ik het verchassen op tweedehands.
Ik heb 3 weken geleden een hoes voor de…
Ik heb 3 weken geleden een hoes voor de bank besteld en tot op heden nog niks ontvangen ,en achter af betaal.met klarna en zij vroegen al om geld contact met klarna gehad en nu staat de betaling op pauze en ik moet klarna op de hoogte houden ,ik heb alweer 2 mails gestuurd en niks gehoord .
ik heb al van 14 april besteld en nu…
ik heb al van 14 april besteld en nu 30april en nog niets ontvangen als ik een mail zend krijg ik altijd een uitvlucht niet tevreden
Deze site is enkel een doorgeefluik…
Deze site is enkel een doorgeefluik voor producten uit China. Een retour moet gestuurd worden naar het magazijn in China, minimaal 75 Euro retourkosten! Advies: blijf hier weg.
Niet de juiste producten ontvangen
Heb bij de levering van de producten i.p.v. 2 kussenslopen, 2 kussens ontvangen.
Via contactformulier op 18-3 kenbaar gemaakt.
Op 23-03 een mail gestuurd (misschien wordt daar wel op gereageerd). Tot op heden, 30-03, nog steeds geen reactie. Volgens jullie website wordt er zo mogelijk binnen 48 uur gereageerd; inmiddels zijn we bijna 2 weken verder.
Heb de klacht ook bij Klarna neergelegd en de betaling voorlopig laten blokkeren.
Graag de kussenslopen alsnog leveren en de mogelijkheid om de kussens gratis te retourneren; is immers een fout van PuurComfort.
Ik heb inmiddels al 5 mails gestuurd en…
Update:
Nog steeds niet kunnen retourneren. Ik moet het naar China terugsturen, kosten €178,00. Hoewel dit helemaal niet mag, en tegen de rechten van de consument ingaat blijven ze flut mailtjes terugsturen met kortingen die ik niet wil.
Inmiddels heeft Klarna een melding gemaakt van hun louche praktijken. En heb ik deze week aangifte gedaan, een melding gemaakt bij consuwijzer en heb ik het nu uit handen gegeven aan mijn rechtsbijstand verzekering.
Ik heb inmiddels al 5 mails gestuurd en 2 berichten op Instagram, omdat ik de bankhoes graag wil retourneren. Ze hebben alleen op de eerste mail gereageerd met de vraag waarom ik wilde retourneren, daarna geen enkele reactie meer. Ik wil nog steeds retourneren, maar ik heb geen retourformulier. Dit probleem inmiddels ook al bij Klarna gemeld, en de betaling is gepauzeerd tot het is opgelost.
Dus nogmaals: Sophie van PuurComfort: ik wil graag zsm een retourformulier ontvangen! Want ik wil de producten retourneren, het past niet en het ruikt chemisch.
Levering slecht/oplichters
Levering slecht. Teveel tijd tussen bestelling en levering. Daarbij moet jezelf steeds contact opnemen. Daarna verzocht om een retourformulier, zelfde verhaal.
Aanvulling: product retour gezonden naar het adres wat in de algemene voorwaarden staat. Reactie van verkoper, of we het maar naar China wil sturen.
Dan blijkt natuurlijk dat verzenden naar China ongeveer 35 euro gaat kosten. Verkoper doet dan een voorstel, naar eigen zeggen houdt ze dan de klanten tevreden. Een korting en dan mag je het product houden.
Na onderzoek blijkt dat ze geen voorraad hebben, maar alles vanuit China sturen en regelen. Algemene voorwaarden zijn inmiddels aangepast. Nieuwe vorm van oplichting.
Chinese makelijk
Levering duurde 14dgn. Hun informeren jou niet maar mag je zelf achter aan waar t blijft. Bij ontvangst helaas maar 1 vd 2 delen ontvangen dus daar ook weer achteraan. Ik vind t kwalitatief erg tegen vallen voor die prijs. Licht matje wat niet goed blijft liggen. Het lezen v het etiket lukt ook niet vanwege de chinese taal, dat verklaarde alles...

Svar fra PuurComfort
Fantastische kwaliteit en topservice…
Fantastische kwaliteit en topservice van de klantenservice! Ik voelde me echt geholpen en kom zeker terug vo
or meer.
Ik ben echt blij met mijn zetelhoezen
Ik ben echt blij met mijn zetelhoezen! Ze passen perfect, blijven goed op zijn plek liggen en ze zijn precies wat ik zocht om mijn bank te beschermen tegen miin jonge pup, die nogal wild is
De hoezen zijn echt super
De hoezen zijn echt super! Ze passen perfect op mijn u-bank en voelen stevig en kwalitief goed aan. De kleuren combi is ook mooi en geeft m’n bank weer een frisse uitstraling. Ik ben ontzettend tevreden met mijn aankoop en kan het iedereen aanraden die op zoek is naar kwalitatieve bankhoezen!
Geweldige kwaliteit en super service
Geweldige kwaliteit en super service. Sophie heeft me snel geholpen met mijn vraagje. Inmiddels heb ik al drie hoezen besteld.
PuurComfort heeft mijn verwachtingen…
PuurComfort heeft mijn verwachtingen overtroffen. De hoezen zijn van hoge kwaliteit en de service van Sophie was heel duidelijk en vriendelijk. Zeker een aanrader!
De klantenservice was behulpzaam en de…
De klantenservice was behulpzaam en de levering was sneller dan gedacht. Ik heb nu meerdere hoezen besteld en ben nog altijd tevreden.
De hoezen zijn erg mooi en passen goed…
De hoezen zijn erg mooi en passen goed op mijn bank. Het materiaal voelt stevig aan en heeft een stijlvolle uitstraling. De levering duurde iets langer dan ik had gehoopt, maar verder is alles naar wens. De verpakking was netjes en beschermde het product goed. Al met al ben ik blij met mijn aankoop!
Door de drukte van kerst werd mij een…
Door de drukte van kerst werd mij een verkeerde maat opgestuurd maar direct een oplossing werd er aangeboden. Top service en uitstekend kwaliteit van het product!
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.