Ik verwachtte van een Nederlandse webshop Europees gekeurde producten te ontvangen en was daarom ook bereid om er (veel) voor te betalen. Pas later had ik door dat het om dropshipping uit China ging... Vis mer
Se hva andre synes
Waardeloos. Onbereikbaar en geen bezorging van mijn pakket. Je kunt alleen maar mailen en krijgt standaard antwoord terug. Het zou aan de bezorging GOFO liggen. Daar krijg je een telefoniste die niets... Vis mer
Geen ingewikkeld gedoe, gewoon erop leggen en klaar. De hoes blijft goed liggen en voelt stevig aan. Gebruik hem nu dagelijks en tot nu toe blijft alles netjes. Dat was voor mij het belangrijkste.
Is gewoon dropshipping. Lamp besteld voor genoeg geld. In klein doosje verpakt zonder bescherming voor de glaasjes dus glaasje kapot. Duurd ook nog eens lang voor je het binnen krijgt. Op mail... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Alles voor Comfort en Gemak.
Kontaktopplysninger
Nederland
- info@puurcomfort.nl
- puurcomfort.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 25 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Na 3 weken wachten een pakketje…
Na 3 weken wachten een pakketje ontvangen wat in geen velden of wegen lijkt op wat besteld is.
Koop hier niets mensen
Koop hier niets mensen, ze bestellen het in Azië en mocht u het willen retourneren dan verlangt men dat u het op uw kosten terug stuurt naar Azië.
Niet aan beginnen !
De bankkleden Teddy zijn van zeer…
De bankkleden Teddy zijn van zeer slechte kwaliteit. Na drie weken gebruik zaten de kleden vol haakjes en de stof vervilt. Veel te duur voor deze slechte kwaliteit. Kreeg geld niet terug van ze, waren normale gebruiksporen. Dat verwacht ik niet als je Europese prijzen vraagt. Deze Teddy kleden komen uit China. 313 euro weg gegooid en maar zeer klein bedrag terug gekregen.
Heel blij met mijn bestelling
Heel blij met mijn bestelling! Heb de Nova lampen nu een maand geleden besteld en ben er nog elke dag blij mee. Het licht lijkt verrassend veel op echte kaarsen. PuurComfort heeft er een hele tevreden klant bij, die zeker meer gaat bestellen!

Prijs-kwaliteit
Op zich geen verkeerd kleedje (70x70cm), maar ik vind het te duur voor kwaliteit. Ik wist het van te voren en had er rekening mee gehouden (het is een kleedje voor op de bank voor een hond) en de maat pastte mij precies. Bovendien heb je veel maten nodig en dan kost het zeker +€100. Mooi duur bankkleed of duur mandkleed voor een huisdier. Bedrijf is gevestigd in NL (KvK ), maar artikelen komen vanuit China naar je thuisadres.

Svar fra PuurComfort
Het is een bedrijf uit China!
Het is een bedrijf uit China! Ik dacht dat ik bij een Nederlands bedrijf besteld had, de levering duurde vreselijk lang. Toen ik het product ontving voldeed het niet aan de verwachtingen. Nu wilde ik het retour sturen, maar dat kost 35 euro. Dit is overigens het adres:
volgende adres in China:
Niannianhong Furniture Group
5/F, Unit 2, Building 5
No.201 Yongmao Road, Choujiang Street
Yiwu City, Jinhua City
Zhejiang Province, P.R. China
Postcode: 322100
Zij hebben een aanbod gedaan van 40% korting op een product waar ik niets aan heb. Heb het maar geaccepteerd. Voor mij een goede les om altijd goed uit te zoeken of het een betrouwbare partij is.

Svar fra PuurComfort
They made a mistake and the customer…
They made a mistake and the customer service sophie was good on her word and handled my complaint well and solved my problem as fast as they could. That was good!

Ordinaire dropshipper
Na heel lang wachten kwam eindelijk het pakketje. Rechtstreeks uit China. Helaas niet goed genoeg in hun voorwaarden gekeken. Helemaal onderaan ergens in de retourvoorwaarden staat stiekem vermeld dat je niet aan Puurcomfort kunt retourneren maar voor veel geld aan een magazijn in China en dan maar hopen dat je alsnog je geld terug krijgt. Ook was de zending niet volledig en was het product ook nog eens totaal niet het "exclusieve" product waarmee ze op hun website reclame maakten. NOOIT IETS BESTELLEN LUIDT MIJN ADVIES.

Svar fra PuurComfort
Website om zeker te vermijden !
Zeer trage levering en het product voldeed totaal niet aan de verwachtingen.
Het echte probleem begon echter bij het aanvragen van een terugbetaling: dit bleek een uiterst frustrerende en teleurstellende ervaring.
Het bedrijf verschuilt zich achter het feit dat het product uit China komt om een volledige terugbetaling te weigeren. In plaats daarvan proberen ze een gedeeltelijke terugbetaling op te leggen en vragen ze dat je het product behoudt. Alles lijkt erop gericht om de klant te ontmoedigen en de terugbetaling zo lang mogelijk uit te stellen.
Zeer twijfelachtige handelspraktijken en een weinig behulpzame klantenservice.
👉 Deze website best vermijden.
2-12-25 wat besteld en nog steeds niks…
2-12-25 wat besteld en nog steeds niks binnen en het zou 4/6 dagen duren een flut bedrijf dus je kan ook niet zien wanneer het wel geleverd word
wij hebben de Nova Solar Lantaarn…
wij hebben de Nova Solar Lantaarn besteld 2 stuks.
in tegenstelling voor wat er op de foto's staat afgebeeld zijn het kleine lampjes van prul kwaliteit.
is erg misleidend!!!
Niet kopen AUB is het geld NIET waard.

Producten uit china
Ik ontvang mijn bestelling pas na 3 weken, bij het ontvangen is de kwaliteit niet zoals beschreven. Wil ik dit retour doen moet ik dit zelf volledig naar een adres in China sturen wat ook veel geld kost. Koop hier nooit meer!!

Svar fra PuurComfort
Er waren wat problem met de bezorging…
Er waren wat problem met de bezorging maar die zijn opgelost en het pakket is ontvangen!
Je denkt dat je een product in…
Bank kleden besteld, je denkt dat je een product in Nederland besteld, dat is niet zo, spullen komen uit China via ali express zo te bestellen voor 1/3e van de prijs.
Mail die je stuurt omdat het zo lang duurt en nog een paar op en aanmerkingen, wordt op gereageerd met een standaard mail met antwoord op 1 vraag.
Op de website wordt gesuggereerd dat ze 5 sterren hebben bij trustpilot, dat klopt ook niet ze hebben 2,9 sterren. (Fraude)
Kleden zijn binnen, kleur komt niet helemaal overeen.
Kwaliteit is maar zo zo.
Ik ga hier niet meer bestellen.

Svar fra PuurComfort
Mijn pakketje was verloren geraakt en…
Mijn pakketje was verloren geraakt en heb mail gestuurd met het probleem . Sophie heeft me heel goed geholpen en mijn bankhoes is ,na enkele weken,toegekomen en ben er heel tevreden over . Ben van plan om er nog meer te bestellen
Oplichters!
Oplichters! Ik heb bankhoezen gekocht waarvan de kwaliteit tegenviel. Diezelfde dag van ontvangst mailde ik ze, volgens protocol, om een retourformulier aan te vragen. Ene Sophie deed een voorstel om de kleedjes te behouden met 20% korting. Ik weigerde. Vervolgens weer opdringerig 40% korting aanbieden. Ik heb aangegeven mijn volledige geld terug te willen. Zegt ze opeens dat ik wel te maken krijg met torenhoge retourkosten. Daar waar ik dacht te maken te hebben met een Nederlands bedrijf en mensen uit Nederland blijkt dit een of andere dropshipping uit China te zijn. Hier heb ik niet om gevraagd! Ze zijn ook niet transparant over de retourkosten op de website. Ze zijn lekker vaag. Ik heb mijn betaling bij KLARNA gepauzeerd. (Ik had ze nog niet betaald en ben dat ook NIET van plan!) Ook heb ik een melding gemaakt bij ConsuWijzer.

Svar fra PuurComfort
Retour sturen een groot problem.
Retour sturen een groot problem.
Reageren een keer om 20% aan te bieden en daarna niet meer .
Jammer .
Dropshipping webshop
De website leek afkomstig te zijn van een legitieme winkel, gevestigd in Nederland. Echter, het blijkt een dropshipping webshop te zijn. Ik heb meerdere berichten gestuurd wat betreft het afzien van de aankoop en heb tot nog toe geen antwoord gekregen. Ik heb daarnaast mijn producten niet ontvangen. De factuur heb ik kunnen pauzeren bij Klarna en ik heb een melding gedaan bij ConsuWijzer

Producten komen uit Temu
De producten worden rechtstreeks vanuit Temu besteld, waar je centen voor je euro’s betaald. Enorme oplichterij, als je de producten wilt kun je ze zelf rechtstreeks via Temu bestellen.

Svar fra PuurComfort
de producten voldoen niet aan mijn verwachtingen
de producten voldoen niet aan mijn verwachtingen. Op beeld (film en foto) lijkt dit totaal anders van kwaliteit.
En jullie retourbeleid 'naar China', zo weten jullie dat de kost veel te hoog is en we het product niet retour zenden om dan nog eens lang op onze retourvergoeding te wachten. Hopelijk kan ik het verchassen op tweedehands.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.