Jeg har dessverre kjøpt et veldig dårlig produkt. PureGlow LED Vegglampe, Den ene slokner etter etter neon få timer. Den andre holder ut lenger. De svarer ikke på mail support-mailen
Jeg har dessverre kjøpt et veldig…
Ikke mottatt varene
Ikke mottatt varene, de svarer ikke på mail! Flaut!
STYR UNNA
STYR UNNA, SVINDEL. Ikke fått varene etter en mnd. ikke svar på e post jeg sendte om purring.
Dette er spam og svindel.
Anbefales IKKE
Anbefales IKKE! Lampene holder maks noen dager og ikke 90 som de skriver. Lyset er svakt og dårlig. Måtte mange eposter til for å få penger tilbake, og da kun halvparten for å slippe å sende de tilbake til Kina. Elendig og lite seriøst firma
Anbefales ikke
Anbefales ikke! Over en måneds leveringstid, lyser dårligt og har elendig batteritid - vi snakker et par timer. Klassisk drop shipping lavkvalitetsprodukt, som sælges til overpris.
Har en bestilling inne fra 6 oktober
Har en bestilling inne fra 6 oktober. Ikke fått vare eller noe sporing på varen. Fraråder på det sterkeste (Svindel?)
Lampene ok, service 👎
Har bestilt og fikk lampene etter 1 måned og mange eposter. Fikk loved rabatt etterpå, men det blir ikke noe av.
Nå er også support epostadressen stengt.
Styr unna!! Firma sitter i Hongkong og har ingenting å gjøre med Skandinavia!
Svindel!
Styr unna - de leverer ikke varene i tråd med det de lover på ordrtidspunktet. De sender oppdaterings-eposter og skylder på materialmangel. De er umulig å få tak i for kansellering og refusjon. Svarer ikke på epost og har ikke telefon. Dropp denne nettbutikken om du ikke har lyst til å bli veldig irritert.
Styr unna! Svindel!
Styr unna! Svindel! Bestilte 6 lamper som kom etterhvert uten fjernkontroll. Lyset i lampene var så hvitt/blått at de kan ikke brukes i et dagligmiljø. Ville ha ettersendt fjernkontroller som kunne endre lystone. Fikk forsikringer om at det skulle skje. Det skjedde ikke. Så skulle jeg få returlapp, men fikk ikke det. Nå purret jeg på returlapp og får nå beskjed om at mailen ikke finnes… Den fantes for noen dager siden. Var inne på nettsiden og fant ny mailadresse og prøvde den. Den finnes heller ikke. Er nok tapt disse pengene. Ren svindel.
Bare scam hele greia
Bare scam hele greia. Har bestilt 2 lamper og det var det....Varene kommer eg nok ikke til å se noe av, heller ikke pengene. De svarer ikke på mail heller. Null stjerner.
Jeg kansellerte en ordre
Jeg kansellerte en ordre, fikk beskjed om at den er kansellert. Dette betalte jeg direkte gjennom Klarna.
Det er umulig å få tilbake pengene. Både klarna og pureglow er svindlere!!!
Opplever god og profesjonell service
Bestilte to lamper fra Pureglow på nett. Men etter å ha lest vurderinger av lamper og firmaet her i etterkant av bestillingen, fikk jeg kalde føtter da det var mye svært dårlige tilbakemeldinger. Sendte derfor e-post til Pureglow og avbestilte/kansellerte ordren jeg nettopp hadde lagt inn. Etter to-tre-dager fikk jeg en hyggelig e-post fra de, hvor avbestillingen ble bekreftet og at pengene ikke ville bli belastet kredittkort. Sjekket konto, og så at pengene allerede var trukket. Men, i dag har pengene blitt tilbakeført og alt er i den skjønneste orden. Opplever derfor firmaet og servicen som upåklagelig. Lampene vet jeg ingenting om.
Imøtekommende kundeservice
Etter henvendelse med ønske om å…
Etter henvendelse med ønske om å refundere varene for å få pengene igjen, fikk jeg det uten vanskeligheter. For fremtiden burde det følge med en returseddel i leveranse for redusert saksbehandling og smidig kundebehandling.
Ekstremt lite profesjonell og pålitelig
Jeg venter fortsatt på å få pengene mine tilbake etter at PureGlow har sendt meg fire ubrukelige lamper for noen måneder siden. Jeg er sjokkert over manglende svar, ansvarsfraskrivelse og mangel på profesjonalitet. Aldri, aldri handle med PureGlow. Det er åpenbart ren bingo. Der vinner som kjent veldig få. Resten er rent økonomisk tap.
God kundeservice
God kundeservice! Forsinket leveranse.
Lurer på hvor lenge en må vente på…
Lurer på hvor lenge en må vente på varen???
Og hvorfor to dg for behandling?
Burde vert i postkassa nu
Fungerer bra hvis en ønsker å lyse opp små områder.
Kjøpte lyspucker. De fungerer bra for å lyse opp små områder nær lyskilden (<1m). Gir ikke tilstrekkelig lys hvis en har behov for å lyse opp områder på lengre avstand.
Bare svindel og bedrag
Bare svindel og bedrag. Styr unna!