Jestem bardzo zadowolona z produktów Psiego Bufetu. Saszetki mięsne z warzywami są świetnej jakości, a mój pies zjada je z ogromnym apetytem. Dostawy zawsze docierają na czas i nigdy nie było z nimi p... Vis mer
Se hva andre synes
Wróciliśmy po 2 latach, przerwa wynikała z wybrednosci mojego psa - często trzeba zmieniać mu jedzenie, bo się nudzi. Piesek zjada wszystko, jak nigdy. Kiedy sama gotowałam mu różne warzywa, to nawet... Vis mer
Psi bufet poznałam przez polecenie. Mój piesek to niejadek trudno jej dać coś co zjada z chęcią. Na ten moment uczymy się jeszcze bufetu ale na ten moment bardzo pozytywnie oceniam zarówno proces usta... Vis mer
Moj pies jest na etapie testowania, jak do tej pory wszystko szybko znika z miski i jeszcze sie ogląda za dokładką. Byc moze musiałabym zwiększyć kaloryczność jedzenia. Jestem bardzo zadowolona, jedze... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Świeże jedzenie dla psów, gotowane jak w domu, idealnie dopasowane i dostarczane prosto pod drzwi.
Kontaktopplysninger
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 91 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Smacznie i zaskakująco
Cześć. Dziękuję. Jedzenie jest bardzo smaczne (sama próbowałam) - moje pieski bardzo zadowolone; pochłaniają z apetytem. Torczyk troszkę gorzej reaguje na wieprzowinę i kurczaka. Dwukrotnie mnie zaskoczyły dostawy. W porze nocnej :) Zorientowałam się później, że są awizowane na moim koncie:)
Proszę w następnej dostawie o pominięcie produktów wrażliwych dla Torczyka.
Lakuś wchłania wszystko i piękne jego kupy zbieram:)
Wszystko si
Wszystko si, u mojego pieska zminimalizowałem ilość refluksu. Cena mogła by być lepsza i było by świetnie.
Posiłki i firma, miejsce produkcji
Posiłki, po za rybą, smakują mojemu psu. Saszetki docierają zamrożone i dostawy są na czas.
Aplikacja słabo działa, co powoduje zamieszanie, np ze zmianą karty do płatności. Nie ma historii zamówień, nawet nie widać ceny zamówienia, które jest w drodze.
Nie podoba mi się import z UK.
Sunia wreszcie zaczęła jeść
Piesek wylizuje miskę i czeka na…
Piesek wylizuje miskę i czeka na dokładkę. Skończyły się wszelkie problemy jelitowe. Super!
Moja suczka praktycznie po każdej…
Moja suczka praktycznie po każdej karmie miała problemy żołądkowe. Po puszkach często kończyło się biegunką, a suchej karmy najczęściej w ogóle nie chciała jeść. Próbowałam nawet sama jej gotować, ale było to bardzo czasochłonne, a dodatkowo zaczęła tyć.
Od kiedy przeszłyśmy na Psi Bufet, nie ma żadnych problemów z żołądkiem. Sunia jest też po operacji zatkanego jelita, więc bardzo zwracam uwagę na to, co je, i tutaj wszystko jest naprawdę super. Zero problemów trawiennych, przestała lizać łapki, a do tego ma chore stawy i mam wrażenie, że ta dieta bardzo jej służy. W końcu je ze smakiem i dobrze się czuje. Bardzo polecam
Psi Bufet to totalny game changer
Psi Bufet to totalny game changer! 🐶🍖 Mój pies Baton jest zachwycony od pierwszej miski. Jedzenie wygląda świeżo, pachnie normalnym jedzeniem, a nie jak typowa karma ze sklepu. Baton dosłownie tańczy przy lodówce, kiedy widzi swoje pudełka 😄
Największy plus to skład i jakość — widać, że to prawdziwe mięso i dobre dodatki. Po kilku tygodniach zauważyłam ogromną różnicę: więcej energii, lepsza sierść, zero problemów z brzuchem i miska zawsze wylizana do czysta. Nawet bardziej wybredne psy by się skusiły 😅
Mega wygodna opcja dla właścicieli, bo wszystko przychodzi gotowe i dobrze zapakowane. Widać, że firma naprawdę dba o psy i ich zdrowie. Baton daje 11/10 łapek 🐾❤️
Mój Simbuś oczywiście jak tylko…
Mój Simbuś oczywiście jak tylko otrzymał swój kartonik, nie mógł doczekać się tego co jest w środku. Moja ukochana ekipa zapakowała wspaniałe bez zarzutu paczkę, nic nie brakowało.
Jestem zadowolona ale subskrypcja robi…
Jestem zadowolona ale subskrypcja robi się automatycznie pomimo że po otrzymaniu paczki startowej nie subskrybowałam.
Polecam !!!!!
Pyszności dla psiaków…
Pyszności dla psiaków...jesteśmy zachwyceni.
Wszystko przebiegło sprawnie
Wszystko przebiegło sprawnie
Jestem bardzo zadowolona
Jestem bardzo zadowolona , ale Lucuś najbardziej.
Pies zachwycony
Pies zachwycony, dostawa bardzo szybka, wszystko przyjeżdża zamrożone. No i powtórzę się - mój pies o francuskim podniebieniu to zjada.
Super!
Dostawa na czas, przesyłka w super stanie a pieski kochają jedzonko ❤️🐾
Wszystko zgodne z opisem i szybka…
Wszystko zgodne z opisem i szybka dostawa.
Bardzo dobre jedzonko
Bardzo dobre jedzonko, piesek zdrowy i chętnie je. Oprócz tego atrakcyjna cena i często fajne promocje
Jedzenie świeże
Jedzenie świeże, pies chętnie je zjada.
Świetna Firma
Świetna Firma! Jedzonko zawsze na czas, nawet kiedy bez brak uważności wygasła moja karta i tak wysłali jedzonko a ja oczywiście zaraz dokonałam wpłaty, co nie zmienia faktu ze Piesek ma ciągłość w przyjmowaniu jedzenia. maja tez świetne smaczki które mój Malta (4 lata) również uwielbia. Zdecydowanie Polecam!
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.