Jestem bardzo zadowolona z produktów Psiego Bufetu. Saszetki mięsne z warzywami są świetnej jakości, a mój pies zjada je z ogromnym apetytem. Dostawy zawsze docierają na czas i nigdy nie było z nimi p... Vis mer
Se hva andre synes
Wróciliśmy po 2 latach, przerwa wynikała z wybrednosci mojego psa - często trzeba zmieniać mu jedzenie, bo się nudzi. Piesek zjada wszystko, jak nigdy. Kiedy sama gotowałam mu różne warzywa, to nawet... Vis mer
Psi bufet poznałam przez polecenie. Mój piesek to niejadek trudno jej dać coś co zjada z chęcią. Na ten moment uczymy się jeszcze bufetu ale na ten moment bardzo pozytywnie oceniam zarówno proces usta... Vis mer
Moj pies jest na etapie testowania, jak do tej pory wszystko szybko znika z miski i jeszcze sie ogląda za dokładką. Byc moze musiałabym zwiększyć kaloryczność jedzenia. Jestem bardzo zadowolona, jedze... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Świeże jedzenie dla psów, gotowane jak w domu, idealnie dopasowane i dostarczane prosto pod drzwi.
Kontaktopplysninger
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 97 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Pachnące, świeże jedzenie
Testujemy karmę od kilku dni i jak na razie jesteśmy bardzo zadowoleni. Nareszcie pachnące jedzenie, świeże, pies wylizuje miskę do czysta, a przede wszystkim znacząco poprawił się stan sierści - jest lśniąca i przestała mu wypadać.
Mój Gryzio zadowolony Polecam 🥰
U Benka pojawiło się zatwardzenie
U Benka pojawiło się zatwardzenie, wyeliminowałam rybkę , po rozmowie z weterynarzem do każdego posiłku dodaję namoczone siemię lniane oraz podlewam pokarm oliwą. Widzę u Benusia wyraźną poprawę w wypróżnianiu.
Moja sunia bardzo lubi Psi Bufet
Moja sunia bardzo lubi Psi Bufet. Na tej karmie bardzo dobrze funkcjonuje. Polecam.
Luna jak zawsze zadowolona.
Luna jak zawsze zadowolona.
Moja Blanka uwielbia jedzenie PsiBufet
Moja Blanka uwielbia jedzenie PsiBufet. Zawsze świeże i przepyszne. Polecam wszystkim niejadkom i nie tylko.
Czarus to piesek buldog francuski .rasa…
Czarus to piesek buldog francuski .rasa ta problemy alergiczne często i żołądkowe tak było przez kupieniem u państwa psiego bufetu.teraz już jesteśmy z wami od roku chyba i do tej pory nie mamy problemów zdrowotnych .ja polecam super
Dostawy zawsze na czas
Dostawy zawsze na czas, super zapakowane paczki. Piesek bardzo się cieszy na każdą paczkę! Cena też super! Mam jednak wrażenie, że czasami całe opakowanie to za dużo dla psa, który waży 4 kg
Pies je ze smakiem
Pies je ze smakiem, lepsza przemiana materii, bardziej "żywy" i rusza się lepiej. Ogólnie "lepszy" pies. 😃
Jestem mile zaskoczony jakością…
Jestem mile zaskoczony jakością posiłków.
Psibufet to absolutnie najlepsza karma
Psibufet to absolutnie najlepsza karma, na jaką mogłyśmy trafić! Moja chihuahua Lilly zmagała się z uczuleniami, a po przejściu na Psibufet problemy zniknęły całkowicie. W końcu ma zdrową skórę i piękną sierść. Dodatkowo, jest teraz niezwykle wesołym, energicznym i szczęśliwym pieskiem – je z ogromnym apetytem. Widać, że to jedzenie najwyższej jakości. Z czystym sumieniem polecam każdemu właścicielowi psiaka, zwłaszcza alergikom!
Mój piesek z chęcią zjada swoją porcję…
Mój piesek z chęcią zjada swoją porcję jest zadowolony i nie ma problemu z brzuszkiem co do tej pory często się pojawiało przy innym jedzeniu.
Dostawa zawsze na czas nie muszę pilnować zapasu .
Terminowa przesyłka prawidłowo…
Terminowa przesyłka prawidłowo zabezpieczona. Canon przeszczęśliwy czeka i piszczy - nie może się doczekać jak dostanie jedzenie. Zalatwia się prawidłowo, oczka mniej ropieją a sierść błyszczy :)
Bardzo dziękuję PsiBufet i gorąco…
Bardzo dziękuję PsiBufet i gorąco wszystkim polecam. Ja jestem mega zadowolona a mój piesek szczęśliwy 🙂
Daisy uwielbia swój Psi Bufet
Daisy uwielbia swój Psi Bufet. Jedyny minusik to dostawa, a mianowicie gdy kurier dostarcza przesyłkę rano ok 10 tej i nikogo nie ma w domu, to niestety rozmraża się częściowo.
Korzystamy już z PsiegoBufetu od ponad…
Korzystamy już z PsiegoBufetu od ponad 3 lat. Piesek nie ma problemu z jedzeniem zjada wszystko bez problemu, dzięki wyliczonemu dziennemu zapotrzebowaniu waga utrzymuje się na idealnym poziomie, skończyły się problemy brzuszkowe, wyniki się poprawiły, a sierść jest bardziej lśniąca. Piesek ma 15 lat i jest bardzo zadowolony. Ze strony właściciela wygodna dostawa pod dom, zawsze w terminie, bardzo dobrze zabezpieczona.
Wystawiam najlepszą opinię jaką można za zaangażowanie firmy w zdrowe psie jedzenie.
Bardzo fajne jedzenie. Zupełnie coś innego niż puszki z mokrą karmą, które śmierdzą już po otwarciu jak zepsute. Jedzenie od PsiBufet ma bardzo ładny zapach. Wygląd jest jeszcze lepszy. Widać że znajduje się w nim mięsko, warzywa i zioła. Jedyna rada ode mnie dla Psiego Bufetu : używajcie głównie mięsa mięśniowego, mniej podrobów. Podajcie Nam skład rzetelnie jaki rodzaj mięsa się tam znajduje : mięśniowe, podroby itd. I czekam za karmą 70% mięsa
jedzonko znika momentalnie
jedzonko znika momentalnie, a ja wiem, że mój pies dostaje najlepszej jakości składniki ♥️
Posiłki są świeże,zbilansowane i łatwe…
Posiłki są świeże,zbilansowane i łatwe w przyrządzeniu(podaniu).Piesek je lubi i miseczka jest wylizana☺️
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.