Wij zijn heel goed geïnformeerd door de vriendelijke verkoper en zijn super tevreden met het eindresultaat. Het is echt een enorme verbetering. Alles is ter plekke volledig op maat gemaakt en met on... Vis mer
Se hva andre synes
De verkoper wist waar hij het over had en legde alles duidelijk uit. De monteur heeft de trap vakkundig gerenoveerd. Het resultaat is super mooi. We hadden een steile gladde trap, maar door de renovat... Vis mer
In mei werd na 6 maanden wachten de traprenovatie uitgevoerd. Binnen 1 dag moesten op vier plekken de onderste platen worden ondersteund omdat ze gingen doorhangen, 1 onderplaat was gescheurd en te kr... Vis mer
Selskapet har svart
Prostairs heeft bij ons twee open trappen werkelijk schitterend gerenoveerd. Alles is exact op maat gemaakt en er is geen onvolkomenheid te vinden. De monteur was echt heel vriendelijk en heeft op som... Vis mer
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
ProStairs is gespecialiseerd in het renoveren van trappen, d.w.z. Wij voorzien uw trap doorgaans in één dat van een geheel nieuwe Look. Dit kan als enige in Nederland met de grootste collectie materialen en decors. Waar onze concurrenten enkel met Hout of Eiken werken kunt u bij ons ook terecht voor écht Runderleer, handgesmeerd Beton, PaintWood, HPL, PVC, geweven PVC, Sense Touch en Jakarta.
Kontaktopplysninger
Haarbrug 3, 3751LM, Bunschoten, Nederland
- 033-2985888
- info@prostairs.nl
- prostairs.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Het is een prachtige trap geworden. Gr Nico
Het is een prachtige trap geworden. Gr Nico
Wij hebben een prachtige trap bekleed…
Wij hebben een prachtige trap bekleed met leer ,de monteur heeft echt vakwerk afgeleverd met oog voor detail!
Ik kan Prostairs dan ook echt aanbevelen als u iets moois zoekt.
Wij zijn ontzettend blij met het werk…
Wij zijn ontzettend blij met het werk van Pro Stair Traprenovatie. Vanaf het eerste contact verliep alles soepel. De communicatie was duidelijk, de afspraken werden nagekomen en het resultaat is echt prachtig. Onze oude trap is omgetoverd tot een moderne blikvanger in huis. De monteurs werkten netjes, snel en lieten alles schoon achter. Je merkt dat ze vakwerk leveren en oog hebben voor detail. Zeker een bedrijf dat we aanraden aan vrienden en familie!”
prettige partij
duidelijke informatie, komen afspraken na, wordt erg netjes gewerkt. Goede prijs-kwaliteit verhouding
Goede firma met uitstekende vakmensen…
Goede firma met uitstekende vakmensen die bij ons twee verschillende trappen hebben bekleed. In de aanloop tot het uitvoeren van de werkzaamheden waren de nodige problemen veroorzaakt door een inmiddels ex-medewerker en dit is allemaal netjes opgelost.
Goede kwaliteit materiaal
Goede kwaliteit materiaal , installatie Snel en netjes , monteur heeft allles keurig opgeruimd
Hallo beste Frank
Hallo beste Frank,
Wij winden de renovatie van onze trap werkelijk mooie in een dag knap hoor
Wij zeggen het voort bedankt
Gr Suzanne en Ron
Van begin tot eind... Top!
Van verkoop tot montage is alles gewoon top gegaan. We werden op de hoogte gehouden en vooraf duidelijk een afspraak gemaakt wanneer de montage ging plaatsvinden. Naderhand nog een telefoontje of we tevreden waren. Daar hou ik van! Ik kan Prostairs echt aanraden.
Goed gedaan
Snelle reactie op de aanvraag offerte.
Goed advies.
Keurig gelegd, vriendelijk personeel.
Complimenten voor Jan Willem, John en Jesse!
vakkundig en vriendelijk
bereidwillig ter zake kundig en vriendelijk
Ontzettend snelle zorgvuldige service.
Ontzettend snelle zorgvuldige service.
Erg meedenkend in onze wensen en goed advies.
Met 2 maanden werd de trap al gemonteerd na tekenen offerte, erg rap.
Monteur heeft zorgvuldig gewerkt en alles weer netjes opgeruimd. Wij zijn meer dan tevreden en raden Prostairs zeker aan !
Nette en vriendelijke behandeling
Nette en vriendelijke behandeling. Trap ook keurig bekleed.
Blij met onze nieuwe trap!
Na het opvragen van informatie werd er al snel contact met ons opgenomen en is er iemand langsgekomen om de mogelijkheden en werkwijze uit te leggen. We hebben meteen afspraken gemaakt en deze zijn vervolgens goed uitgevoerd op de afgesproken termijn. Er is op de juiste momenten contact geweest (telefonisch/mail). De monteur heeft de eiken treden met verlichting goed en snel gelegd. Alle afval is door hem keurig opgeruimd. Wij zijn tot op heden zeer tevreden!
Trap als nieuw…
Op 22 januari heb ik onze trap laten bekleden met eiken overzettrede met antislipstrip. De trap ziet er weer schitterend uit en de monteur heeft het perfect gemonteerd en de rommel (zaagsel en overgebleven stukken) netjes opgeruimd. Ik kan Prostairs aan iedereen aanbevelen. Topbedrijf.
Teveel betaald
Nadat wij zoveel ellende hebben gehad met onze tegelvloer en gedoe met het plaatsen van de carport durfde we bijna niet meer opzoek te gaan naar nieuwe trapbekleding. Geen vertrouwen meer in bedrijven. Uiteindelijk toch maar de stoute schoenen aangetrokken en contact opgenomen met Pro-Stairs. Ik had aangegeven dat ik nare ervaringen achter de rug had en hoopte dat dit niet het geval zal zijn met de trapbekleding. De dame die ik aan de lijn voor het maken van een afspraak klonk begripvol. Het voelde goed aan en de vertegenwoordiger kon vrij snel langskomen. Duidelijke uitleg van hem gehad en konden kiezen uit de vele stalen die hij bij zich had. We schrokken wel wat van de prijs, maar oké ze konden redelijke snel plaatsen. De monteur die onze trappen bekleed heeft was een aardige en gezellige man en ik moet zeggen, de trappen zien er keurig uit. Waarom dan toch drie sterren. Pro-Stairs rekende twee en een halve dag voor het bekleden van de trappen met twee overnachtingen. De monteur was in een kleine anderhalve dag klaar. Ik vond dit maar raar en vroeg hiernaar. Als je dan te horen krijgt dat ze bij de standaard trappen van nieuwbouwwoningen nooit langer als anderhalve dag nodig hebben dan voel je je gewoon getild. De twee en halve dag is voor oudere woningen met lastige trappen. Ik wilde eerst deze review niet schrijven, maar gezien mijn eerdere ervaringen en dit ook nog eens te hebben verteld, dan vind ik dit gewoon niet netjes van Pro-Stairs. Wij hebben bijna geen vertrouwen meer in bedrijven. Als ze je kunnen tillen dan doen ze dat.
1.5 jaar gelden een trap laten doen
1.5 jaar gelden een trap laten doen. Zeer tevreden, aardige man die het kwam maken. Nu heb ik zelf de stekker van de verlichting afgebroken en kreeg na mn mail meteen een nieuwe opgestuurd. Binnen een dag.
Dat is nog eens een snelle goede service.
not good at all
the stairs are fine however the painting and the rest are already to be redone after 2 months. One bar that was glued, just fell off and only luckily did not hit my kid. terrible job
Definitely recommend Prostairs
We are satisfied with Prostairs, their service and the final result! Professional employees follow you through the whole process. We were helped by Christian for personalized advice, and Milan who did a very good job delivering our new PVC stairs according to our expectations. Would definitely recommend this company!
Meteen vertrouwen
Nadat we voor een oriënterend gesprek in de showroom zijn geweest zijn we vol vertrouwen in dit bedrijf. Vandaag kwam Max (nog vrijblijvend) langs en heeft zeer de tijd genomen om ons goed te adviseren over kleuren, materialen en mogelijkheden. We zijn uitgekomen op een erg mooie combinatie en ook de offerte is zeer netjes. Natuurlijk hebben we alle reviews gezien en die zijn vrijwel allemaal positief met een enkele mindere ertussen. Maar van alle bedrijven die deze renovatie aanbieden steekt dit bedrijf er voor ons toch bovenuit. Als de klus geklaard is zullen we hier een update met foto's plaatsen. In ieder geval hebben wij nu al zin om de oude vloerbedekking te verwijderen!
Gesprek gehad in februari
Gesprek gehad in februari, zeer enthousiaste man. Uiteindelijk traprenovatie en vloer gekocht. Bij het na meten bleek niet overal hoge plinten te kunnen, nu de helft hoog de helft op de grond.
Bij aankomst dag 1, monteur zeer chagi. Er was ons verteld dat we de meubels mochten schuiven, deze meneer was het daar niet mee eens. Op stel en sprong mensen kunnen regelen. Zeer nare sfeer. Na dag 1 mochten de meubels terug naar binnen, die kunnen natuurlijk geen nacht buiten blijven. Meubels naar binnen, beschadigd de vloer meteen! Op meerdere plekken behoorlijke krassen. Discussie gehad met de eigenaar van dit bedrijf, het was mijn schuld, meubels kon je niet schuiven! Nog contact gehad met de verkoper, maar die mocht zich nergens mee bemoeien. Nog nooit van gehoord! Schuif al mijn leven lang met meubels en nog nooit 1 kras gehad! Na overleg monteur, geen nieuwe planken, ik kreeg iets om mee te dweilen! Hoe bijzonder is dat! Dus wij zitten met een dure vloer met grote krassen vanaf dag 1! Monteur had ook meerdere fouten gemaakt, die heeft hij hersteld. Mat was niet afgesneden, plinten scheef erin etc etc.
Trap was een andere monteur, dat is overigens super goed verlopen.
Prachtige vloer met enorme krassen, NOOOIT WEER!!
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.