Prima bedrijf , snelle verzending Heel veel aanbiedingen, met korting . De producten zijn uitermate goed. Klantvriendelijk en heel aardig dat er een kaartje bijzat voor Shoptegoed . Een aanrader o... Vis mer

Ze waren 1 vape vergeten maar nadat ik ze een mailtje had gestuurd daarover hebben ze direct een nieuwe gestuurd met ook een lief presentje. Erg attent en professioneel opgelost. Wat betreft de va... Vis mer

Vapes hebben een goede smaak en prijs-kwaliteit verhouding. Helaas is de bezorgservice erg traag en wordt er vals beloofd op de website wanneer een product aankomt. Bestel nu al een poosje hier en bij... Vis mer

Bestelling geplaatst zelfde dag nog verzonden , en volgende dag na bestelling zat het keurig verpakt in brievenbus. Vape werkt perfect . Zeer tevreden en en ook kleine attentie bij de bestelling . Tev... Vis mer

4,5

Enestående

Har ikke svart på negative anmeldelser

Erg weinig effect

Erg weinig effect. Op de verpakking staat 0.2 toe gelaten, maar als je verder kijkt staat er zo veel dan weer. Heb die van 29.99 besteld waar je dan van uit gaat dat er wel inzit wat er opstaat. Het zou moeten werken ik heb er genoeg gegeten om zeker te zijn dat ik niet te weinig zou genoten hebben. Zo wist ik zeker dat er minder of mss werkt dat snoepje net niet bij mij. Maar alle andere die ik heb gepropeerd werkten el goed op 40mg. Maar er zijn vele positief dus goed dat het voor jullie wel werkt.

27. mars 2026

Puffs thc-p hhc

J'ai acheté que les puffs de hhc et thc-p,j'avais écrit un commentaire à l'époque en disant que la puffs cali lemon kush étais la meilleure mais elle a changé,elle est pas mauvaise mais pas meilleure que la amnesia haze ou bleuberry haze qui sont passable mais ils y a meilleure c'est rare mais kannastar l'est mais coûte plus chère pour le même dosage mais même si le dosage est le même sur papier je trouve les cartouches de hhc-p version rocket (10% comme le dosage des puffs thc-p de prohemp) plus forte,c'est peut-être l'absence de cbd qui atténue l'effet psychoactif des cannabinoïdes qui le sont ou de la qualité de leur distilat de hhc-p mais c'est quasiment aussi fort que les cartouches que je prépare avec du distillat pure de hhc-p ou thc-p à plus de 80 ou 90% ce qui n'est pas le cas avec ceux de chez prohemp mais pour le goût c'est pas le meilleur mais c'est pas mauvais comme la majorité de ce que l'on peut trouver et c'est semblable à un joint sauf le green apple og et le gelato 33 qui sont pas terrible,bref c'est pas mal mais vous trouvererai pas meilleure pour ce prix (2+1,4+2,6+4).

20. mars 2026

Woensdag besteld

Woensdag besteld, zou gister geleverd worden maar vandaag nogsteeds niets binnen en is er geen bezorgtijd meer

14. mars 2026

Prima bedrijf

Prima bedrijf , snelle verzending Heel veel aanbiedingen, met korting .
Een aanrader om hier veilig te bestellen 🍀

4. mars 2026