Hun email adres werkt niet en via WhatsApp geen reactie.. mijn geld is overgeschreven maar mijn bestelling blijft weg. Vroeger hier wel besteld zonder problemen, nu blijkbaar gewoon m'n geld kwi... Vis mer
Se hva andre synes
Hun email adres werkt niet en via…
Vroeger hier wel besteld zonder problemen, nu blijkbaar gewoon m'n geld kwijt...
Wees gewaarschuwd
very nice service
very nice service! gets shipped very quick, support via whatsapp is amazing
absolutely recommended
Do not order from this website !!!
Do not order from this website ! order placed, never received. No tracking number, no response to the contact form, and the email address cannot be found. wtf. They are simply thieves !! DO NOT ORDER UNDER ANY CIRCUMSTANCES.
alles in orde
ik heb niet zo land geleden een cartridge bestelt ik had de geld gestuurd en nooit een confirmation email ontvange ik heb ze meerdere keren gebelt en emails gestuurd en ik heb nooit een antwoord ontvange ik heb nu geen idee wat er met mijn bestelling gaat gebeuren maar mijn geld is weg
update: ik heb de eigenaar op whatsapp gestuurd en het was binnen een dag aangekomen ik ga het nog straks testen👍
They are Scammers!!
Dont buy anything, they are scammers!!! My vape is faulty and I‘m not getting my 55€ back! They aren‘t answering my e-mails and the phone number of them is fake!! They are all scammers! Dont buy anything from them
Betrouwbare webshop met goede service
Ik heb hier al meerdere keren besteld en de bestellingen zijn altijd netjes aangekomen. De kwaliteit van de producten is altijd top. Toen ik een keer een probleem had met een gelekte cartridge, werd er zonder gedoe direct een vervangend exemplaar opgestuurd. Klantenservice reageert snel en behulpzaam. Ik blijf hier zeker bestellen!
Supertevreden!
Ik koop regelmatig en ik ben gewoon supertevreden. Dat is een woord dat ik niet gauw in de mond neem. Maar ik heb letterlijk op 1 keer na élke bestelling binnen de 48 uur na (instant)overschrijving ontvangen. Enne, Belg hier, dus héél sterk. De Shields zijn m'n favoriet. Supertevreden!
Altijd goed geleverd
Altijd goed geleverd! Top aanrader
- Brian
Aan alle huilebalken bestel hier lekker…
Aan alle huilebalken bestel hier lekker niet dan blijft er meer voor mij over. Ik bestel hier altijd d9 vape en nog nooit problemen gehad.
ik heb aangegeven dat mijn "vape" niet…
ik heb aangegeven dat mijn "vape" niet werkt en hij heeft me gezegd om mijn ordernummer te sturen via whatsapp en dat ik dan een nieuwe krijg, onzin , hij reageert niet eens 55 euro naar de vuilnisbak, daarnaast aangezien de reviews is dit niet de eerste keer.
Despite negative reviews, great experience with first order!
Ordered from shop before checking reviews and was worried. However order was processed as any other reputable shop and arrived by PostNL the following day (within 36 hours of ordering).
The products were as described and can highly recommend this shop based on my experience. I do read that other customers have had a similar experience, only to have issues with future orders - we'll see. I'll also add that my order was fairly large for a first order (>€100) so I don't think it's a case of scamming at a later date.
I'll also add that payment had to be made by bank transfer. I did this immediately after placing the order with the OrderID in the reference. I'm not sure if this extra step, either a delay in paying or missing the OrderID, has caused some other orders as reviews here to go awry ...
Gummies besteld van 6000mg per pak maar…
Gummies besteld van 6000mg per pak maar hij stuurt de goedkopere op van 35 euro en 3000mg. Telefonisch en met mail niet bereikbaar er wordt niet gereageerd. Duurt lang voordat pakketje binnen is.....erg jammer want de kwaliteit van de artikelen zijn overigens erg goed vooral gummies. Ik zou hier wel vaker willen bestellen maar nu ben ik nogal huiverig vooral als ik andere reviews lees
Faulty device, no contact
The device that I order came in broken, unable to use, tried to contact customer support several times by email, calling them and the option on the website, ofc with no response at all. Money thrown to trash, dont buy from that website, customer service is unreachable!
Erg tevreden
2x besteld en 2x aangekomen. Alle producten die ik heb gehaald ben ik erg blij mee. In mijn mening een aanrader!
Bestelling nooit verzonden, contact onmogelijk
Ik had een bestelling van 80eur geplaatst, velen keren hier besteld zonder problemen maar ineens krijg ik niks meer opgestuurd, geprobeerd contact op te nemen maar kreeg geen enkele reactie na meerdere mails en WhatsApp berichten
Onvriendelijk bij Appcontact
1 cartridge gekocht terwijl ik een vape wou kopen. Op advies van meneer had ik een looper 510 battery gekocht maar die bleek na het proberen het ook niet te doen. Ik stuurde eerst een mail daarop kreeg ik geen reactie dus ik besloot te appen meneer antwoordde met “wil je me niet appen ben op vakantie” uiteindelijk qua hij met oplossing om mij 50€ shop te goed te geven. Maar alsnog zit ik nog met een battery van 30€ waar ik niks mee kan. Waarschijnlijk ben ik me geld kwijt. Maar heb hier de laatste tijd alleen maar slechte ervaringen.
Slechte ervaring ooit met een klantenservice
Dit is verreweg de slechtste klanten”service” die ik ooit ontvangen heb. Ik heb mijn bestelling geplaatst op 16 oktober en heb meteen op dezelfde dag de betaling gedaan. Na een week niks gehoord te hebben heb ik geprobeerd contact op te nemen. Meneer aan de telefoon geeft aan dat ze vergeten zijn mijn betaling te verwerken en dat ze het meteen op de post zouden doen. Kan gebeuren dacht ik en ik liet het erbij. Vervolgens na 4 dagen niks gehoord te hebben stuur ik ze een bericht op whatsapp. Hiering geef ik aan dat ik mijn product nog steeds niet ontvangen heb en dat het nu op een fase aankomt waarbij ik op zijn minst een beetje gecompenseerd moeten worden al is het een kleine kortingscode voor de volgende bestelling. Na dit bericht wordt ik volledig genegeerd. Vandaag een paar dagen later wil ik weer een bericht sturen via whatsapp en zie ik dat mijn berichten niet aankomen, dus ik ben geblokkeerd. Als ik bel wordt er ook niet opgenomen. Dit is de laatste keer dat ik hier zal bestellen en ik raad iedereen af om hier te bestellen. Als alles goed gaat krijg je je bestelling gewoon. Maar mocht er iets mis gaan kan je niet rekenen op enige hulp vanuit de klantenservice.
Hallo aus Deutschland bestellt und per…
Hallo aus Deutschland bestellt und per Bank gezahlt direkt denn Tag danach wurde das Paket verschickt sehr gute Arbeit
Update Paket kam heute alles top 😁🤌🏽
Ik geef het op met meneer woo
Mhe. Je kan hier bestellen. Maar de eigenaar reageert niet op de dingen dat je op whatsapp stuurt. Ben nu al 1 week aan het wachten op mijn bestelling. Hij leest alles maar negeert je volledig. Erg jammer. Meneer zei namelijk dat email het niet werdt vanwegen spam. Begrijpelijk natuurlijk. Maar whatsapp is een beetje een leuge van de eigenaar.
Toevoeging:
Na 6x dit kinderachtige spelletje te spelen ben ik er klaar mee. Meneer woo heeft geen zin om te antwoorden op een normale vraag dus waarom zal ik me geld geven aan iemand die doet of hij geen Nederlands kan maar het gewoon spreekt. Belachelijk dit.
Prima shop; lekker snoepgoed
Eerder had ik een negatieve review achtergelaten vanwege een bestelling die niet geleverd was. Later bleek dat gebruik was gemaakt van een verkeerde postcode; ik laat in het midden of ik dat zelf was (ik weet namelijk waar ik woon) of D8-shop. Maar uiteindelijk werd mijn zending alsnog verstuurd. Wat mij betreft krijgt deze webwinkel (alsnog) 5 ballen!
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.